Mamici de mai-iunie 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna burtici si BB-ici,

Bun venit Iulia, sa ai sarcina usoara si sa te bucuri de BB-le tau! Eu sunt persoana cu pisica. Deja am luat o decizie si nu mai vreau sa ma sucesc.

Erika, cand te duci sa il vezi iar pe BB? Poate postezi o poza, ceva !

O zi buna va doresc,

Madutza & ingerasul din burtica de 15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Pai Madutza eu tocmai smbata m iar programare la spital,ca acum nu ma mai kema din 2 in 2 saptamani ,ma keama o data pe luna ,uff si asa de greu trece o luna ,bineniteles ca ambata voi posta o noua pozica cu bebele mai ales ca acum e mai mare si el.Dar tu nu ai inca nici o pozica ceva??

Eryka & sufletzelul din burtica---> (15 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Salut! Hop si eu! N-am mai fost de multa vreme pe aici. Si eu sunt in stari deprsive mai ales ca ascasa o tinem tot dintr-un scandal in altul . Cu ocazia asta am dat si kilul ala jos (pe care-l pusesem) deci Eryka, ne putem lua de mana.
In rest cu sarcina e totul super-bine, bebe misca din cand in cand si mi-e drag de el de mor. Imi doresc din tot sufletul sa merg in Ro de sarbatori dar nu stiu daca se poate... Cam atat...
Va pup!

Laura www.desprecopii.com/forum/gravida.gif" border="0"> (18 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Eu am pozica la paginuta personala!

Laura www.desprecopii.com/forum/gravida.gif" border="0"> (18 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getuta spune:

Bun venit Iulia!
Eu nasc aprox pe 17 iunie, deci suntem cam in aceeasi perioada.
Mai este Cindy cu un bb cam de aceeasi varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cindy spune:

Bun venit Iulia! Da, da, sunt si eu in aceeasi perioada, am DPN pe 15 iunie, azi intru in sapt. 13. In curand trece si primul trimestru... Iti dorim o sarcina usoara si multa sanatate!
cindy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuClau spune:

Salutare la toate !
Iulia, bine-ai venit printre noi!
Azi o noua zi de munca. Si ce bine a fost in week-end-ul asta prelungit! Mi s-a facut pofta de vacanta! Abia astept sa vina Craciunul, ca asa de tare-mi place sa fac bradul si sa savurez astmosfera de Craciun. In fiecare an eu si sotul meu ne asezam pe canapea si ne tinem in brate uitandu-ne la beculetele din brad. Si stam asa putin si e asa de bine...Acum o sa fim trei care o sa stea pe canapea. Si abia astept!
Madutza, nu-i nimic ca ai gresit. La CMU m-au programat f. repede, joi ma duc la eco. Oricum n-as fi avut rabdare pana in februarie ca sa-l vad pe BB in 3D. O sa mai fac probabil un eco din asta si atunci o sa ma programez din timp la dr. Pop. Sper ca si la CMU sunt doctori buni si ca o sa se uite cu atentie la BB.

Manu & burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata mamici cu burtici!

Iulia, bine ai venit! Sarcina usoara si "burtica" sanatoasa! Nu ne spui si noua mai multe despre tine? Ca suntem tare curioase ;)

Irinel, ai fost tare ... eu si balerina! Ma si vad facand piruete ... ceva de genul "baletul hipopotanilor" de Disney
Oricum, la sunculitele mele mi-ar mai trebuie vreo 10 sarcini sa se potriveasca "imaginea" :)

Madutza, ai dreptate, daca ai luat o decizie - care oricum cred ca nu ti-a picat usor - e bine sa ramai la ea. In timpul sarcinii nu cred ca-i periculos cu pisica, mai ales daca ai grija sa lasi treaba pe spinarea sotului ;) si sa te speli pe maini dupa ce ai pus mana pe pisica, insa cu un bebe mic in casa nu-i usor. Am avut si eu un motan si stiu ca nu-i posibil sa-i interzici o camera, iar parul de pisica e groaznic. Mai ales daca e persana ... si al nostru era o corcitura tot cu par subtire si pufos, care plutea peste tot, inclusiv peste mancare. La un adult spui mereu: "tu ti-ai ales asa situatie, nu ai decat sa inghiti la par", dar ptr. un bebe e destul de periculos ca poate ajunge la plaman si sa-i provoace o embolie. Sau pur si simplu iti sufoca copilul dormind pe el ... au fost cazuri si cazuri. Sunt innebunita dupa pisici, dar cred ca copilul meu e mult mai important decat o pisica! Si gata, nu ma mai bag!

Laura, imi pare rau sa aud de certuri si de tristete! Gandeste-te ca acum e foarte important sa fii relaxata si sa te simti iubita! Nu poti si tu sa lasi de la tine si ajungeti iar la "pace si iubire"? Sper ca ne dai o veste buna!

Fetelor, cand aud de "Sarbatori acasa" ma apuca o tristete si un dor ... vai de curul meu! - scuze de expresie! De cativa ani buni visam sa petrecem Sarbatorile in tara si de fiecare data nu a mers ... acum nici gand! Aoleu, iar ma apuca melancolia ... Noroc ca anul asta avem pe cel mai bun prieten al nostru - traieste in Milano - in vizita si nu o sa fim ca cucii, doar in patru (ca sarbatorim Craciunul mereu cu parintii). Sper sa fie fain!
Voi ce aveti de gand! Dar va rog fetelor, cele din tara, nu ne faceti in rau sa ne povestiti ca va duceti la tara, taiati porcul si sunteti cu familia, ascultati colinde si faceti cozonaci ... ca pe cuvant daca nu o sa bocesc de una singura aici ....

Gata cu vaicarelile ... Va pupicesc dulce pe burtici! O zi minunata!!! Aveti grija de voi!

Irinusha - cu minunea de 18 saptamani din burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Fetelor, am furat chestia asta de la "mamicile de iulie-august" ... si am inteles ca si ele au furat-o de la alte mamici ... oricum nu conteaza, important e sa va placa si sa va fie de folos:

8 saptamani 1.6 cm - 1 gram
9 saptamani 2.3 cm - 2 grame
10 saptamani 3.1 cm - 4 grame
11 saptamani 4.1 cm - 7 grame
12 saptamani 5.4 cm - 14 grame
13 saptamani 7.4 cm - 23 grame
14 saptamani 8.7 cm - 43 grame
15 saptamani 10.1 cm - 70 grame
16 saptamani 11.6 cm - 100 grame
17 saptamani 13 cm - 140 grame
18 saptamani 14.2 cm - 190 grame
19 saptamani 15.3 cm - 240 grame
20 saptamani 16.4 cm - 300 grame
20 saptamani 25.6 cm - 300 grame
21 saptamani 26.7 cm - 360 grame
22 saptamani 27.8 cm - 430 grame
23 saptamani 28.9 cm - 501 grame
24 saptamani 30 cm - 600 grame
25 saptamani 34.6 cm - 660 grame
26 saptamani 35.6 cm - 760 grame
27 saptamani 36.6 cm - 875 grame
28 saptamani 37.6 cm - 1005 grame
29 saptamani 38.6 cm - 1153 grame
30 saptamani 39.9 cm - 1319 grame
31 saptamani 41.1 cm - 1502 grame
32 saptamani 42.4 cm - 1702 grame
33 saptamani 43.7 cm - 1918 grame
34 saptamani 45 cm - 2146 grame
35 saptamani 46.2 cm - 2383 grame
36 saptamani 47.4 cm - 2622 grame
37 saptamani 48.6 cm - 2859 grame
38 saptamani 49.8 cm - 3083 grame
39 saptamani 50.7 cm - 3288 grame
40 saptamani 51.2 cm - 3462 grame
41 saptamani 51.7 cm - 3597 grame
42 saptamani 51.5 cm - 3685 grame
43 saptamani 51.3 cm - 3717 grame

Eu deja mi-am luat o linie sa vad cat de mare ar putea fi ... si mi se pare asa de "piticut" ... am pe Tom Degetel in burtica!!! Il papa mama cu par cu tot :)

Irinusha - cu minunea de 18 saptamani din burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Neata fetele...cum o mai duceti? eu de vreo doua zile sunt pe drumuri..si am slabit 1 kg, sper sa nu fie probleme..
va mai kestionez si eu cu ceva: unde va misca bebe? am citit ca il simti undeva in zona buricului, da la mien de unde, eu il simt dand din picioare sau din ce o da el pe acolo jos de tot..nicidecum in zona buricului..

Mergi la inceput