Intrebare pt. fetele din Timisoara

Intrebare pt. fetele din Timisoara | Autor: ariadnne

Link direct la acest mesaj

Buna.
Eu sunt din Deva si vreau sa va rog sa ma ajutati intr-o problema.
Am nascut acum 3 luni al doilea copil , si de atunci ma tot straduiesc sa slabesc dar nu reusesc nicicum. Am pus foarte mult pe mine in timpul sarcinii si acum arat ca o vaca. Saptamana trecuta am fost nasa la un botez si toata lumea mi-a spus ori ca sunt grasa ori m-au intrebat daca sunt din nou gravida. M-am simtit groaznic , si de aceea as vrea sa recurg daca este posibil la o operatie estetica.
Asa ca v-as ruga sa imi spuneti daca in Timisoara exista doctori care sa se ocupe cu asa ceva si cam care ar fi pretul unei astfel de operatii (adica sa mai imi ia un pic de pe burta , de pe coapse , stiti voi).
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Buna,

Desigur exista, poti sa vizitezi http://www.medicalinfo.ro. Din cate stiu eu Clinica Brol, resp. Dr. Bratu sunt cei mai cunoscuti.

Eu am avut o colega care si-a facut lipoabsorbtie la acea clinica si dupa parearea mea, rezultatul a lasat de dorit. E adevarat ca fata nu era grasa, si-a facut mai mult ca moft si apoi s-a chinuit, pt ca totusi sunt operatii si corpul se reface greu. A trebuit sa poarte permanent ( cel putin 1 luna) o centura elastica, avea si dureri, nu putea face efort. De slabit, nu se prea observa, sa fi slabit. Abia dupa 1 an s-a subtiat. Parerea mea e, ca nu s-a subtiat de la operatie, ci tot de la cure de slabire si gimnastica.

Si verisoara mea la 5 luni de la nastere (la botez) arata cam... in luna a 7-a, iar fata ii era la fel de umflata ca dupa nastere. Acum la 2 ani de la nastere e subtirica. Singura chestie pe care ar mai vrea s-a o imbunatateasca e o mica punga de grasime sub buric care se revarsa peste cezariana daca nu e sustinuta in ciorapi. Dar oricum nu prin operarie plastica.

Sa iei decizia cea mai potivita!

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Draga Anne,nu cred ca solutia este o operatie estetica.
Eu sint din Brasov de loc si de cind ma stiu am fost grasuta.Acum vreo 3 ani ,am gasit in Brasov un cabinet care avea aparatura foarte moderna de electrostimulatie, in ce consta totul? Faceam cite o sedinta in fiecare zi,imi puneau niste electrozi pe burta,solduri si picioare care prin mici impulsuri electrice stimulau muschii.O sedinta dura 20 min in care consumai aproximativ 2500 de calorii( iti imaginezi cit sport trebuie sa faci ca sa consumi atit?).
Cert este ca dupa 20 de sedinte ,atit dura un ciclu complet de tratament,am slabit aproximativ 6 kg,dar asta nu e totul.Chiar daca pe cintar e putin 6 kg,in schimb am pierdut doua masuri la haine,corpul meu era remodelat.A fost super si m-as duce din nou cu atit mai mult cu cit am ramas si eu cu o gramada de kg in plus dupa nastere,dar in orasul unde sint acum nu exista asa ceva.
Intereseaza-te si vezi poate exista asa ceva si prin orasul tau,sau daca nu prin apropiere,in orice caz nu ai sa regreti si nici nu este traumatizant ca o operatie.
Pupici

Corina si Anna nazdravana

Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Fata frumoasa, lasa orice complex – este normal sa ai cateva kg in plus, dar sa stii ca pot fi date jos si cu alte metode. Iar chirurgia estetica… uf, numai cand ma gandesc deja ma ia cu un fior… caci nu intdeauna au fost rezultatele dorite de client !

Te invit la forumul “cum sa slabim” care a ajuns la frumoasa parte a 7-a:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17341

O sa gasesti metode incercate si vei putea sa iti alegi ceva potrivit pentru tine, dar orice ai incerca, perseverenta este cheia succesului, caci doar dupa 7 luni metabolismul se va schimba (pana atunci pierderile sunt in general ca apa din organism) si vei reusi sa te stabilizezi ca si greutate (adica nu vei mai repune usor ce ai pierdut !)

Moralul sus si spor la munca !

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexandruL spune:

Dacä aläptezi încä lasä lucrurile asa cum sunt pentru moment .
Iar dupäaccea recurge la o curä de supä de varzä .
Dar atentzie numai si numai supä de varzä ,(färä grasimi üui tu acolo morcov si alte legume care sä îi dea cât de cât un gust !
Poftä bunä !
Aceastä curä se aplicä obejilor cardiaci înainte de operatzie .

Numai bine !

AlexandruL

Mergi la inceput