Dr Mateescu Elias
Mie mi se pare un medic extrem de bine pregatit si atent cu pacientele sale. Intr-adevar, super mistocar si ironic dar, cu toate acestea, serios si eficient. Aveti alte pareri?
Astept raspunsurile dvs.
Raspunsuri
Maria13 spune:
Eu am nascut la Elias cu 1 an si jumatate in urma si l-am auzit zbierand si purtandu-se foarte urat cu subordonatii, fie ei medici sau asistente. Efectiv le era frica de el. Ca profesionist, am auzit ca ar fi bun, dar ce te faci cu omul???
Parere personala.
Numai bine,
Maria.
mihai_zimbrea spune:
Poti sa mi spui cum era la Elias la spital? Erau conditii civilizate, rezerve? Ai avut parte de o ingrijire buna? S-au purtat frumos si corect cu bebelushul?
Multumesc
Maria13 spune:
Despre conditii ti-am scris cate ceva la celalalt subiect deschis de tine. Eu am fost un caz special fiindca am avut CMV si am fost izolata intr-unul din saloanele vechi, nemodernizate. Din cate am vazut, celelalte aratau foarte bine. Cu bebelusii se poarta admirabil. Bineinteles ca va trebui sa ai ceva bani pe care sa-i raspandesti prin spital. Eu am fost intr-o situatie disperata si nu m-am uitat la bani.
Numai bine,
Maria.
iileana spune:
quote:
Initial creeata de mihai_zimbrea
Mie mi se pare un medic extrem de bine pregatit si atent cu pacientele sale. Intr-adevar, super mistocar si ironic dar, cu toate acestea, serios si eficient. Aveti alte pareri?
Este exact cum ai spus. In perioada supravegherii sarcinii, cred ca "mistocaria" si "ironia" despre care vorbesti nu sint neaparat f. potrivite pentru o femeie insarcinata si sensibila, dar, ce sa-i faci, asta e. E un f. bun profesionist. Despre "armata" pe care o face cu personalul clinicii, probabil ca asta a fost solutia lui ptr. ca lucrurile sa mearga atit de bine acolo. "Ce te faci cu omul?". Pai, nimic. Nasti cu el, doar nu-l iei acasa. Ai siguranta ca esti pe miini bune in acel moment, nu-i nevoie sa-ti fie si simpatic.
oanaesn spune:
Eu m nascut acum un an jumate dar am fost la eco acum cca. o luna si arata mai bine decat acum un an, si nici atunci nu era rau. Saloanele au max. 4 paturi, peste tot e foarte curat. Eu am fost doar pe hol si la eco, aveau mobilier nou si tablouri pe pereti, jaluzele verticale si tamplarie exterioara noua.
Despre Mateescu, e drept ca ai putea sa-i suporti comentariile, dar de ce sa te stresezi, cand la Elias ai de unde alege un doctor bun si care sa se poarte civilizat: Vladareanu, Tutunaru, Parvu, Andrei(doar pe astia ii stiu eu!).