Acestea au fost cuvintele lui Alex cand i-am spus ca fratirul lui, Andrei va fi ingeras. Am simtit o durere cumplita cand ochii lui mici si frumosi s-au umplut de lacrimi si s-a ascuns sub patura sa nu-l vad. " De ce ai zis ca ni l-a dat Dumnezeu si acum vrea sa-l faca ingeras?! Eu nu vreau sa fie ingeras pentru ca nu pot sa-l mai vad niciodata; nici cand creste, niciodata."
M-au sfasiat cuvintele lui daca nu eram eu destul de indurerata. Nu cred ca exista durere mai mare ca acea a unei mamici care isi pierde fiul. Simt un foc care-mi parjoleste intreg sufletul si imi vine sa ies in mijlocul strazii sa-mi strig durerea din suflet; totul mocneste in inima mea de teama de a nu-l face pe Alex sa sufere mai mult.
Nu stiu poate m-au condamnat unii, dar eu nu am putut merge la inmormantarea micului baietel, am vrut sa-mi ramana imaginea lui de la maternitate; n-am putut sa particip.
Vreau sa va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de noi si ne-ati simtit durerea si disperarea; conteaza mult sa stii ca sunt niste suflete alaturi de tine
Imi pare rau pentru tine, nu e o durere mai mare decat cea pe care o suporti tu acum. Fii puternica si gaseste-ti resurse sa mergi mai departe si poate intr-o zi o sa mai faci un pui.
Chiar daca nu Il intelegem, Dumnezeu nu hace lucruri la intamplare.
Adina si dragalasii ei
Sincere condoleante. Suntem alaturi de tine in aceasta pierdere grea.
www.sara.haihui.ro
Condoleante, si Dumnezeu sa va dea multa putere de intelegere si acceptare...
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Maria&Vladut
Sincere condoleanta si Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste o asemea incercare.Suntem cu sufletul si gandul alaturi de voi.
Ioana
Lucia....nu pot sa cred.
Sincere condoleante.
Dumnezeu sa-ti dea putere sa rezisti desi stiu ca-i groaznic de greu.
Si ai grija de Alex...el e tot sprijinul tau acum, el iti da putere sa mergi mai departe.
(5 ani si 8 luni)
Sincere condoleante.Dumnezeu sa va dea multa putere.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& com.