In cat timp adorm copiii vostri?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Uhhh Carmen77, ce subekt spinos ai deschis!!! Si noi avem problema asta, acum parca s-a mai rarit, dar inainte aveam un adevarat “ritual” al culcarii … baitza, supt, tinut pe umar sa ragaie, si apoi pina adormea vroia tot pe umar…asta nu inseamna ca acum nu ar mai vrea…ohoho si inca cat ar vrea….dar baiatu’ s-a ingreunat (are putin peste 6 kile la 2 luni juma') si este mai greu sa-l tinem mult pe umar, plus ca vrem sa il dezobisnuim incet, incet de acest ritual. Vrem sa fie si el ca “alti bebei” care, cica, adom imediat dupa baitza si supt…oare??!!?!
In plus, acum am introdus si masajul inainte de baitza, care ii place foarte mult, si il mai inmoaie si parca adoarme mai usor. Interesul nostru actual este de a-l dezvatza de trezitul peste noapte si plinsul aiurea seara. L-am mai lasat sa plinga, asa ne-a zis pediatra sa facem, ca ar fi singura solutie,si altfel vom ajunge sa nu mai avem timp nici macar pt o discutie de 5 min intre noi doi, se pare ca bebe a inteles ceva, ceva, dar el mai incearca, poate va fi luat in bratze, caci am uitat sa va spun, cum il iei in bratze parca ii apesi un buton si tace milc!
Carmen77, eu zic sa faci si tu proba focului s sa incerci sa-l pui in patut aproape imediat dupa supt, ca va fi vai de spatele si nervii tai mai incolo...dar trebe sa fii tare, ca eu am plins cot la cot cu bebe cind sotul meu l-a lasat sa plinga 10 min si nu ma lasa nici pe mine sa ma ating de el, dar uite ca trebe sa recunosc, asta a dat roade. Dac-ai sti ce urlete si istericale aveam si noi daca nu-l luam in bratze imediat...
Dar cred ca asa sunt cam toti bebeii si astept sa se intample "minunea" celor 3 luni “critice”, ca multa lume mi-a zis “stai sa vezi ce se schimba cind trece de 3 luni…” Doamne ajuta sa il vedem si maturizat!

danat

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Si noua ne-a recomandat pediatra acelasi lucru , adica sa-l lasam sa planga (o fi aceeasi pediatra?) 10 minute - un sfert de ora. Eu n-am avut inca inima sa aplic sfatul, dar cand i l-am lasat in grija sotului a incercat el si a urlat copilul ... cu indarjire. E drept ca a adormit mult mai usor dupa aceea ... probabil de obosit. Dar sa stiti ca la multi parinti a tinut faza cu lasatul sa planga ... stiu ca e o chestie durasi nu toata lumea poate sa o aplice, dar eu cred (de fapt sunt sigura) ca cei mici exploateaza imediat orice semn de slabiciune si ... vai de spatele tau. In concluzie, pentru cei ce pot ... lasati-i sa planga putin, pentru cei care nu pot ... rabdare si tutun.

http://community.webshots.com/user/carmen77102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renisor spune:

Carmen
Cunoastem si noi problema foarte bine.Fetita mea are 6 luni si vrea numai in brate sa fie adormita.Am lasat-o in pat sa invete sa adoarma dar urla ca din gura de sarpe.Atita ca acum adoarme mai repede( 15 minute) Dar cind era mai mica ne trebuia si noua o ora sa o adormim.seara mai adoarme la sticluta sau eventual in carucior cind ies cu ea la plimbare.E greu dar incetul cu incetul invatam si noi sa adormim mai repede si singure.MULTA Rabdare! Incearca cu putina muzica clasica.

renata & vanessa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Ionut adoarme cu cineva linga el in pat si, cu putin norok, dupa cel putin jumatate de ora. Mi s-a intimplat sa stau si cite o ora linga el in pat, sau sa adorm inaintea lui...

Carmen si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

si eu ma culc cu denisa in patutul ei, si se intampla deseori sa adorm eu inaintea ei. se pare ca asta da roade. vazandu-ma pe mine, ia exemplu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Andrei adoarme cu cineva in pat, daca ii este somn. Daca nu, nu prea avem ce-i face, asteptam sa vina Ene pe la gene! De obicei nu depaseste ora 10 noaptea, daca totusi se intampla, ne culcam impreuna, el adoarme, dupa care il mutam la el in camera!
Numai bine!
Laura, mama lui Andrei

Mergi la inceput

Draga Carmen, in primul rand sa iti traiasca frumuselul de Matei, i-am vizionat pozele si e un bebe scump...nici n-ai zice ca e asa profitor .
Iti spun inca odata, TREBUIE sa incerci sa te detasezi macar o data de plinsul (urletele de fapt) ale lui bebe, si sa-l lasi, sa vezi minune dupa aia. Al nostru dupa o repriza de plins isteric de cam 10 min. a adormit instantaneu cu o figura calma si destinsa de ziceai ca doarme asa de cind e el...numai eu stiu ce a fost in sufletul meu, nu-ti zic ce l-am boscorodit pe sotul meu ca nu ma lasa atunci sa ma ating de bebe sa-l iau in bratze....pfffuuu, n-ai vrea sa auzi! Dar uite ca a dat roade, siastfel bebele mai sta si se distreaza si singurel in timpul zilei, iar seara nu-l mai apuca decat foaaarte rar istericalele alea clasice. Si atunci, il lasam si vede ca nu are nici un rost sa urle si incheie cu un marait dezamagit, se uita asa cu lehamite la noi ca nu-l luam in bratze si ii trece. S-a schimbat baiatul nostru, s-a maturizat, deh...
Pe pediatra mea o cheama dr DATU Claudia (la Pol 10), de ea apartinem.
Hai sanatate si mai vorbim!

danat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Multumesc, Dana, am aplicat azi sfatul. L-am lasat sa planga 10 minute si a adormit . Sper din tot sufletul sa nu fie o minune izolata, si sa se obisnuiasca de acuma sa adoarma si singur, si mai ales sa nu mai urle fara motiv . E frustrant sa-l vezi ca plange, orice i-ai face.

Mergi la inceput

Offf carmen 77, e dureros, eu simt ca mi se rupe sufletul dar ma imbarbatez singura gindindu-ma ca picii astia sunt mai tari decat ii credem noi .

Bafta si un bb sanatos si cumintel!

danat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaelena spune:

CARMEN ma bucur ca a adormit Matei asa repede ca nu a trebuit sa-l lasi mai mult sa planga!Tu poti inca sa-l dezveti pe Matei de brate ca e inca mic dar eu nu mai stiu ce sa fac cu Sara.De adormit ,ai vazut si tu ,ii bag suzeta in gura si adoarme.Mai nou adoarme la titi ,o pun in patut,se trezeste ii bag suzeta ,mai moflaie putin la ea si adoarme,dar fara titi putin avem un adevarat circ.

Corina si bb Sara

Mergi la inceput