ALy,
Heheheheh....poate vine si fratiorul mut astepat.....Te saruta,
Cristina & Yasmine
Sangerarea care apare la cateva saptamani de la nastere se numeste "mica menstruatie" si este normala, dar nu este un ciclu normal. Eu am avut sangerarea asta cam la o luna de la nastere, iar ciclu mi-a venit la trei luni si jumatate cu toate ca am alaptat-o exclusiv la san pe bebita. Deocamdata vad ca nu-mi refuza laptele, asa ca o sa continui alaptarea, probabil insa ca va mai scadea lactatia si voi trebui sa-i introduc completare.
anduta are 8 luni jumate si eu o mai alaptez inca, dar suge mai mult de placere, ca sanul nu mai e plin ca la inceput; manstruatia a aparut la 7 luni, apoi regulamentar, la 8 luni (ca sa stau cuminte de sarbatori :<((); ne-am ferit, am facut si un test pe la 6 luni; dar am o prietena care a ramas insarcinata foarte repede dupa ce a nascut, desi alapta, asa ca nu va bazati prea tare pe alaptat ca metoda contraceptiva,
sanatate,
Daniela si bb Anda
Eu am nascut pe 2 mai si, din pacate, deja pe 16 iulie, deci dupa exact 2 luni si 2 saptamani mi-a venit ciclul desi continui sa alaptez. Ce e mai rau ca a mica nu prea mai vrea sanul ce cand mi-a venit. a spus ca se schimba si gustul si mirosul laptelui in zilele cat sangerez si Denisa imi confirma asta.
Dar, daca tot a venit, m-am apucat de luat anticonceptionale:Exluton. Sper ca nu am facut o prostie cu ele. Voi ati luat asa ceva?
mii de de la noi
Denisa si Lumi
: http://community.webshots.com/user/lumiy