In conditiile in care pana la data de (sa zicem) 20 decembrie 2003 nasc si vreau sa depun imediat cererea de intrare in CIC, alaturi de aceasta cerere trebuie sa completez si Anexa 39 "Cerere tip privind solicitarea drepturilor de asigurari sociale, altele decat pensiile"??
Ce trebuie sa completez la Capitolul II, Date privind angajatorul? (CNP angajator)
Cu drag,
Vilma
Mie de la serviciul "personal" mi-au spus ca trebuie sa depun urmatoarele acte :
- cererea de intrare in CIC
- copie dupa certificatul de nastere a copilului
- declaratie pe proprie raspundere ca in perioada CIC nu realizez alte venituri
- adeverinta de la locul de munca al tatalui (sau declaratie pe proprie raspundere, in functie de caz) ca tatal nu beneficiaza de indemnizatie de crestere a copilului
Nu am auzit de anexa 39, dar sint si eu curioasa cine ce stie despre asta ?
Simona
De obicei anexa 39 este completata de unitatea unde lucrezi. Doar daca depuneai cererea la Casa de pensii trebuie sa completezi si Anexa 39.
Apropos, celebra Anexa nr.39 este de fapt o anexa la ORDINUL nr. 340 din 4 mai 2001 pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Legii nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, cu modificarile si completarile ulterioare