Stiu ca nu are prea multa legatura cu ce se dezbate aici in general, dar am si eu nevoie de o informatie. Cam cat sunt taxele legale care trebuiesc platite pentru infiintarea unui SRL cu asociat unic care are ca obiect de activitate consultanta si pentru care nu sunt necesare avizele de functionare?
Nu ma intereseaza decat aproximativ, pentru ca cineva mi-a dat o informatie cum ca ar fi vreo 20 de milioane, si m-a bagat in ceata total. Iar pe net n-am gasit nimic legat de taxe.
Mickyyy 22 saptamani
Pe mine m-au ajuns la 10 milioane cu tot cu capitalul social si comisionul dat la avocat. Poti gasi informatii utile pe www.biroulunic.ro
Multa bafta,
Gabriela si baietii
Toate taxele si tarifele le gasesti in HOTĂRÂREA Guvernului nr.1.344 din 27 noiembrie 2002 privind aprobarea taxelor și tarifelor pentru operațiunile efectuate de oficiile registrului comerțului de pe lângă tribunale și a tarifelor pentru operațiunile efectuate de Biroul unic din cadrul oficiilor registrului comerțului de pe lângă tribunale
A fost publicata in MOf 903/2002
Daca vrei, iti trimit pe mail Monitorul oficial.
Merci la toti pentru raspunsuri, am aflat ce ma interesa. Lasasem niste acte cuiva sa le depuna, si mai trebuia sa-i trimit niste bani, si cineva binevoitor a bagat spaima in mine ca ar mai fi nevoie de vreo 20 milioane (pentru avize si alte taxe), asta dupa ce eu platisem deja marea majoritate a taxelor, legalizasem tot ce putea fi legalizat, depusesem si capitalul social, mai trebuia doar depus dosarul la registrul comertului. Din fericire se pare ca nu mai e nevoie decat de vreo 2 milioane
Mickyyy 22 saptamani