Tristete
Sunt tare trista. Azi 24 noiembrie, eu si sotul meu implinim 6 ani de cand ne cunoastem, dar nu putem sarbatori acest eveniment pentru ca suntem la 2 000 km distanta unul de celalalt. Inainte sa plece, am cumparat o sticla de vin din 1997 ca sa sarbatorim acest eveniment, dar eu nu am primit viza si nu putem face nimic. OFFFFFFFF!!!
Ce ma fac pt ca mi-e tare dor de el?
Luminita
Raspunsuri
tlaura spune:
Draga Luminita,
In primul rand " La multi ani" penntru aniversarea casatoriei, si la multi inainte cu sanatate, fericire si dragoste!
Eu ce sa-ti spun, te cred ca ti-e dor de el, si te inteleg. Eu am trecut prin asta si o sa mai trec. Sotul meu e ofiter si cat timp am fost in tara, cred ca pusi anii cap la cap, jumatate a fost plecat. Acum suntem in USA, tot cu treburile lui, dar am avut noroc ca am putut sa venim si noi. (eu si copilul). Stiu ca e tare greu, dar ne ai pe noi, poti sa intri oricand pe site, si sa-ti spui of-ul. Eu una sunt alaturi de tine.
Gandeste-te la momentul in care se va intoarce si fa-ti planuri pentru atunci.
Imi pare rau ca nu pot sa stau mai mult, dar promit ca o sa revin.
Fii optimista!
Te pupa Laura, mama lui Andrei!
Roxana_G spune:
Ce conteaza 2000 km daca inimile voastre sunt una langa alta?
Scrie-i ceva frumos, trimite-i o felicitare, vorbiti la telefon. Poti sa ii spui ca il iubesti si fara vinul cu pricina - pe ala pastreaza-l pentru momentul revederii.
Numai nu fii trista. Probabil o sa il intristezi si pe el...
Rox
voinea spune:
Pregateste-i ceva cu totul deosebit pentru cand o sa va revedeti. NU conteaza ca o sa sarbatoriti mai tarziu, important e ca va iubiti.
Ai rabdare, o sa ve revedeti.
Adina si dragalasii ei
lulu75 spune:
E adevarat ca in curand ne vom revedea, dar imi pare rau ca nu sunt langa el pt ca trece prin momente foarte grele. S-a inscris acolo la doctorat iar volumul de invatat este urias si se simte singur si derutat.
Luminita
amorena spune:
Draga mea, in primul rand "La Multi Ani",pentru aniversarea casatoriei,sanatate, fericire si iubire.
Haaaaaaaaiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!Sus moralul, ca va venii ea si ziua cand o sa va intalniti si sa vezi atunciNumai momente placute.
Amorena
Aliada spune:
La Multi Ani!Distanta geografica nu conteaza deoarece voi sunteti cu sufletel unul langa altul!
anis spune:
Vroiam sa va urez LA MULTI ANI impreuna!Desi cu intarziere....dar o urare de bine, zic eu e intotdeauna bine venita,nu?
AniS
cl spune:
La multi ani, Luminita ! Va doresc multa fericire! Si pune vinul ala la rece, ca timpul trece repede, o sa vezi!
Claudia