Petrecere, iar el....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Eu sunt de acord cu Lai dar si cu Cezaria,<sunt undeva pe la mijloc>.....poate ca i-as plati cu aceiasi moneda pentru ca numai in felul acesta poate invata intradevar....<lectia>fara a fi nevoita sa i-o ,,predai si sa va luati la cearta....asa sunt ei barbatii daca le spui cate ceva despre greseli ,imediat sar cu gura....poate ca nu tocmai ochi pentru ochi si dinte pentru dinte....dar ceva pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburutza spune:

fi inteleapta....nu il provoca la mai mult, incearca sa discuti cu el despre asta...vezi cum reactioneaza...daca se supara... este cazul sa te opresti.
Se spune ca o femeie isi poate arunca partenerul in bratele altei femei daca vrea...starnindu-i interesul.
G.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margot spune:

Eu am fost prietena cu sotul meu 7 ani inainte de a ne casatori
La toate chefurile, discotecile la care mergeam ma sufoca cu dragostea lui, asta ca sa stie toti ca eu sunt cu el si ca nu au nici o sansa ceilalti baieti.Pe mine acest lucru ma scotea din sarite.De ce? fiindca nu prea vroiam sa fiu cu el si nu puteam face nici un flirt.Pai cu colega lui de servici nu este toata ziua la servici?
Un semn de intrebare trebuie pus.
Numai bine
Margot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu o sa comentez prea mult despre ce s-a intamplat, desi cunosc senzatia. Voiam doar sa iti atrag atentia sa ai grija de acum incolo sa nu se mai repete. Din nefericire, pentru cei ce procedeaza asa cam asta este regula.

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dalina spune:

Draga Pandora,

Eu as putea spune ca am fost in "celalalt rol" desi prietenul meu de atunci - actualul meu sot - nu vedea pe nimeni in afara de mine la orice petrecere. Recunosc ca l-am facut de multe ori sa sufere cand dansam cu alti colegi iar el saracul numai de gura mea "uite ca e singura" sau "e sarbatorita" dansa cu altcineva. Probabil ca oricine isi doreste sa se simta ca este inca "interesant" si "pe piata" cum se mai spune si se simt sufocati atunci cand cineva este tot timpul cu ei. Eu asa am fost si recunosc, mi-a fost destul de greu sa imi dau seama ca de fapt nu aveam nevoie de recunoasterea tuturor ci numai de a lui si ca de fapt universul nostru era si este mult mai important.
Dezavantaje: nu avem o viata prea "sociala" - adica nu suntem petrecareti - asta si din lipsa de timp - dar si pentru ca ne place mai mult sa fim impreuna in putinul timp pe care il avem la dispozitie decat sa il impartim cu altii, fie ei prieteni.
Acum poate ca o femeie reactioneaza diferit, nu stiu.
Nu stiu daca te ajuta cu ceva, am vrut sa spun ca se poate intampla si invers si deznodamantul sa fie fericit!
Dalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Sincer??Si eu m-as fi ofticat de balamuc.Nu mi s-a intamplat dar daca al meu ar fi facut asa nu m-as fi retras intr-un coltisor,din contra mi-as fi facut remarcata prezenta,mai ales domnisoarei cu care el se intelege bine.Subtil si elegant.Nu vreau sa te supar dar ai grija.Prietenei mele cele mai bune i s-a nariut o casnicie de 8 ani pt o fufa care a cunoscut-o la un astfel de curs.Iarta-ma daca te-am suparat sau daca te-am pus pe ganduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Breeee!!! Cum adica sa stea numai cu colegii?? Pai io ce sunt acolo?

Nu zic acum sa stea lipit de mine, ca nici nu-mi place sa fie lipitoare (in intimitate, da), dar acolo un semn ca eu sunt perechea lui... tre sa existe!!!
Oricum eu nu as fi suportat sa treaca petrecerea si sa nu-i atrag atentia asupra acestui lucru... l-as fi luat intr-un moment deoparte si i-as fi zis vreo 2 sa nu se vada!!!
Parerea mea e ca nu-i normal sa se intample asa ceva si eu i-as fi zis de-a dreptu' ce ma deranjeaza.
Gandul cel bun!

Ancuss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karla spune:

Poate voi sunteti diplomate si destepte. Eu as fi plecat dar nu inainte sa-l chem intr-un colt si sa-i spun cateva ca sa-l usture...
Si acasa m-as fi certat f. rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Categoric nu este normal!
O imbratisare sau un scurt sarut conta foarte mult. Poate ca prin acea sfidare incerca sa demonstreze cuiva ceva, cine stie. Oricum pare destul de ciudat si nu-l scapa din vedere. Ai grija!
Bun venit alaturi de noi! Ana-Maria 5 saptamani.

Ana Burtch

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Nu spun ca s-a comportat normal, intr-o astfel de situatie un mic semn de dragoste conteaza enorm ... ceva de genul "TU ESTI A MEA, dar , de, trebuie sa ma hlizesc si cu ei", intelegi?
Dar, ma intreb ce fel de om este, daca nu cumva era stresat de ideea ca totul sa iese frumos, apoi ma mai gindesc si la natura relatiilor lui colegiale, este cumva "biziit " ca il ai sub papauc?ca nu mai vede nimic in afara de relatia voastra?Atunci este cit de cit explicabila purtarea lui, altfel...

Mai ramine problema"colega", hm!O escapada sau o salvare de genul "uite, ma, ca nu stau toata ziua numai cu Ea, vedeti?"
Vezi, ca ai de "lucru", draga Panndorra, afla ce este cu aceasta colega!

Stiu ca este frustrant ca nu a facut nimic, dar tu i-ai aratat sau ai incercat sa ii arati ca nu te simti grozav?

Scuza-ma daca am indraznit prea mult, dar asa vad eu lucrurile si in astfel de cazuri nu prea spun omului ce vrea el sa auda, ci cee ce simt eu.
doris

Mergi la inceput