Cum slabim (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toni spune:

Fetelor , o intrebare mai suportati din partea mea?

Vitalinea e buna in curele de slabire sau doar reclama e de ea.Pentru ca am citit pe eticheta ca contine zahar , amidon si...grasimi 0.

Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Toni daca contine zahar nu e buna.Cu indulcitori mai mergea..dar zahar nu e voie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

quote:
Originally posted by toni

Vitalinea e buna in curele de slabire sau doar reclama e de ea.Pentru ca am citit pe eticheta ca contine zahar , amidon si...grasimi 0.

Voi ce parere aveti?

Acum n-am la indemana, dar nu-mi amintesc nimic de zahar...este cumva vorba de cea cu fructe???
Eu tocmai inchei a doua zi de regim (am scris zilele trecute despre ce este vorba), dar nu vreu inca sa ma urc pe cantar (tocmai imi dau in stamba cu un gin tonic!!! )...desi ma simt ceva mai usurica.
In legatura cu Montignac, daca n-ai voie orez (de ex. orez cu ciuperci sau cu legume ), nu poti papa la capitolul glucide decat paste integrale (de care n-am vazut inca nicaieri) si muesli??? Va intreb pentru ca, dupa dieta asta vreau sa tin montignac.
Va rog, luminati-ma si pe mine!!!! Ce glucide se pot manca? Cred ca disperarea mi se trage de la faptul ca dieta pe care tocmai o tin nu este deloc cu glucide...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by toni

Voi ce parere aveti?

NU e buna! O vreme era si fara zahar, dar de cand a aparut noua varianta au inceput sa puna zahar. Cand am citit compozitia, nu-mi venea sa cred! Si eu am consumat-o, dar de cand cu zaharul...pas! Mai bine iei iaurturi simple, dietetice.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,
Orez poti manca , dar numai din ala maro, am gasit eu la Mega. Cu legume, evident.

Fetelor vad ca suntem multe nascute prin martie, eu pe 7. Voi?
Si eu tot pana la ziua mea vreau sa ajung la cele 58.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

hop si io. merge al nabii de incet. am dat jos 5 relativ repede si fara efort foarte mare si m-am intepenit aici de fo 3 zile. mai am 4 de dat jos ca sa fiu oarecum multumita. asa ca nu ma las. sper ca pin la anu nou sa reusesc desi sarbatorile astea ma cam incurca :)).
aprob si eu ideea cu pozele before si after...macar ne mai incurajam.
ieri a fost doctorita pe la noi si era sa-mi traga doo cind a vazut ca din data de 11 am dat jos 5 kile. a zis ca-i cam mult si mi-a dat ceva vitamine cica sa n-o patesc. voi ati luat suplimente???

spor la lupta

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Buna Fetelor

Ruxandra eu sunt pe 20 martie.

Anda eu nu am luat vitamine.Cand ma apuca o pofta nebuna de suc imi fac o tableta efervescenta de vitamina C.Dar asta numai ca sa nu beau suc.

La discutia cu orezul..subscriu la ce a spus Ruxandra.

O zi frumoasa (aici e numai 10 si e oribil de intuneric si ploua) si spor la treaba.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Scarmanus, nu te lasa, da-i inainte! Si eu sunt de acord cu pozele: se accepta poza before in costum de baie?
Ruxandra si eu eram la fel: dupa prima inghititura nu ma mai puteam opri, dar tot psihic am trecut si peste asta: ma consolam ca mai pot minca tot putin si a doua zi, si a treia si in toate zilele. La fel si cu fumatul: asta este gindul cu ajutorul caruia la o petrecere care poate dura zi 10 ore eu nu fumez mai mult de o tigara.
Monica abia astept sa ajung si eu sa-mi pot cumpara lenjerie intima dinaia fitoasa si sexy, ca la masura mea toate vinzatoarele ma directionau catre raionul cu chiloti tetra
Anda, tine-o tot asa!

Asa cum am promis ieri vin cu amanunte copiate direct di cartea lui montignac, sper sa va fie de ajutor voua celor ce nu aveti cartea.

PROTEINELE: sunt substante care se afla in numeroase alimente de origine animala si vegetala: carne, peste, oua, lactate si leguminoase. Sunt indispensacile organismului si nu ingrasa.
GLUCIDELE sau HIDRATII DE CARBON: sunt substante care se vor transforma in glucoza. Se gasesc in alimente care la origine contin fie zahar (fructe si miere) fie amidon (faina, cereale, fainoase: cartof). Se clasifica in glucide bune (cu indice glicemic scazut = a caror asimilare de catre organism este slaba si provoaca , prin urmare, o crestere redusa a glucozei in sange) si glucide rele cu indice glicemic ridicat si care sunt interzise in faza 1 si in faza 2 se permit mici abateri.
LIPIDELE sunt substante a caror origine poate fi atit animala cat si vegetala. Acestea sunt grasimi (carne, lactate, ulei, branzeturi). Unele dintre ele pot mari colesterolul (carnea si lactatele) altele dimpotriva, contribuie la scaderea lui (uleiul de masline).
FIBRELE ALIMENTARE (CELULOZA): in aceasta categorie intra toate legumele verzi (salate, andive, praz, spanac, fasole verde), dar si unele legume uscate. Fructele si cerealele in stare bruta, care contin fibre in mare cantitate. Trebuie sa fie consumate frecvent, deoarece insuficienta lor duce la carente grave.

GLUCIDE RELE: Zahar din trestie, zahar din sfecla, zahar brun nerafinat, miere, sirop de artar, dulciuri, melasa, dulceturi, jeleuri, inghetata de frisca, bauturi dulci (sucuri acidulate, coca cola), faina rafinata (bagheta, franzela, pesmet), prajituri din faina alba si zahar, pizza, briose si cornuri, biscuiti, foietaje si sufleuri, paste albe, orez alb rafinat, amidon din cartofi, morcovi, porumb, gris, cus-cus, amidon cereale cernute (fulgi de porumb, petale de porumb, orez sufle), alcool (in special distilat)
GLUCIDE BUNE: Cereale brute (grau, ovaz, orz, mei etc.), faina bruta (nerafinata), paine integrala, paine de secara integrala, paine cu tarite, orez integral, paste din faina integrala, germeni de grau, bob verde (un fel de leguma ca mazarea), linte, fructe, telina, nap, germeni de soia, muguri de bambus, inima de palmier (eu una nu am habar ce poate fi asta), salsifi (sau asta), vinete, dovlecei, castraveti, rosii, ridichi, ciuperci, varza, conopida,fasole verde, praz, anghinare, ardei gras, salata verde, spanac, naut, mazare uscata, fasole uscata, ciocolata (fara zahar ci cu indulcitor, cu minim 60% cacao )

LIPIDE (toate in afara de unt, ulei si margarina contin si proteine): Carne ( oaie, vaca, vitel, porc), mezeluri, pasare, iepure, peste, crab, crevete, langustina, langusta, ou, unt, branzeturi, uleiuri, margarine.
GLUCIDE: faina, paine, biscuiti, orez, cartofi, paste, gris, cuc-cus, tapioca (???), fasole uscata, mazare, linte, naut, maorcovi, miere, alcool, porumb, fructe, fructe uscate
GLUCIDO- LIPIDICE: lapte, nuci, alune, arahide, migdale, creier, ficat, soia (faina), germeni de grau, paste cu ou, nuca de cajou, nuca de cocos, ciocolata, zahar, masline, castane, castane dulci, scoici st. Jaques, stridii, avocado.
FIBRE ALIMENTARE: sparanghel, salata verde, spanac, vinete, rosii, dovlecei, telina, varza, conopida, varza acra, fasole verde, praz, anghinare, ardei gras, andive, ciuperci, napi, fructe, legume uscate.

Pupici
ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Apropos de ziua de nastere eu mai am ceva ragaz fata de voi 27.04

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

quote:
Originally posted by Androix

Apropos de ziua de nastere eu mai am ceva ragaz fata de voi 27.04

Andreea