Mamici de Ian-Feb 2004(18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Neatza tuturor!

Eu sunt toropita de somn pt ca m-am culcat tarziu azi noapte si dim m-am trezit la 8 c-a venit tanti la curatenie.

La 14.00 merg la eco apoi la dr diseara. Tineti-mi pumnii!

Va spun diseara ce-am realizat.

Ioana si "Arturicii- sapt 31"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Andra, pai si dr. Ion este adeptul nasterii naturale, poate ca de aia s-au adunat si dr. Ion are niste ore de consultatie in cabinetul particular al dr. Moisa.
Fetelor, va tot aud ca va vine tanti la curatenie. M-ar interesa si pe mine sa-mi recomandati o astfel de tanti, dar sa-mi spuneti si mie ce va face si cat ii dati (daca nu sint prea indiscreta). Eu stau in Drumul Taberei, daca ar sta si tanti prin zona poate n-ar fi rau (daca nu cer prea mult).

Diana si bebelushul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Dupa lupte seculare (), cred ca AM REUSIT!
Multumita Liei, bineinteles.(webshots).
Am pus si o poza a cainelui meu, Melisa:
http://community.webshots.com/use/adinaiulia
Sper sa mearga.
Diana, dar chiar ca esti energica cu cursurile de gimnastica! Te invidiez. Eu...ca babele; pe scaun la servici si tusti acasa.
Andra28, m-am calmat cu depresia pe tema sexului copilului. Fie ce-o fi, nu mai conteaza. Aseara ma gandeam impreuna cu Cristi (sotul meu) la nume de baieti.
Sa-mi spuneti daca a mers adresa.
Va pup,
AdinaIulia+BB26W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Buna fetelor!
Indrumati-ma si pe mine cum sa va pun niste poze cu burtica mea. Nu ma pricep f tare, iar al meu sotior e cu "umanele si artele" si e "mai pe spate" decat mine in materie de calculator.

Va sarut, Otilica 34 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Diana
Eu ii dau 200.000/zi si sta cate ore sunt necesare. Vine o data sau de 2 ori/sapt.
Calca, face ordine si toata curatenia si ce mai e necesar in casa.
Tanti care vine la mine lucreaza si vine inainte/dupa servici, in functie de tura in care e. Pe ea inca nu o las singura in casa pt ca nu am referinte (cea care venea inainte avea cheie si intra, isi facea treaba si pleca. Din pacate s-a operat si nu mai poate veni).

Am intrebat-o chiar acum daca mai poate merge la cineva dar zice ca nu mai are timp. Imi pare rau. Daca aud de altcineva, iti spun imediat.

Ioana si "Arturicii - sapt 31"

Mergi la inceput

Cred ca am gresit adresa (am uitat sa scriu un r):
http://community.webshots.com/user/adinaiulia
Oare asta merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

'Neata, dragele mele!

Vremea asta de afara ma indispune total, insa incerc sa fac abstractie de ea! Mi-e un somn de-mi pica ochii si n-am chef de nimic. Mi se mai intampla si mie...
BB-ica al meu are momente de vioiciune maxima apoi ma lasa in pace, iar il apuca si tot asha...are grija de mine sa nu adorm!

Adriana, m-am uitat si eu pe reclamamascata, asta e, esti sigura ca in banii aia patuzul are si al doilea nivel? Ai intrebat tu? Daca da, e super, nu-l rata! Am vazut ca si la hainutze au pretzuri bune, nu stiu insa daca dpdv calitate produsele Rombaby sunt bune! La fel iti aduc acasa dc. comanzi peste o anumita valoare? Ar fi interesant!

Lia, sunt ocupata, ushor blazata (azi), nu-mi sta capul de loc la ce am de facut...As vrea sa doooooooorm! Ieri seara am gatit pana tarziu si nu m-am odihnit suficient, plus ca si vremea asta te trage la pat...

Adina Iulia, nu pot vedea pozele, spune ca pagina nu exista!

Georgy, unde esti?

Pupici, vorbim cand ma mai trezesc putin...

Ramona (sapt. 32)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienuca spune:

Neata fetelor
Cred ca am apasat pe un buton gresit ca nu mi-a aparut mesajul de ieri . Asta e.
Va felicitasem ca sunteti tare frumoase in poze. Va mai intrebasem ce parere aveti de nasterea indusa?
Azi mergem la doctor sa ne vedem, sa ne masuram, etc.
Eu mi-am facut vaccinul antitetanos in sapt 34 la medicul de familie.

Pupicei dulci de la Diana si bebe lenes si puturos de 35 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Adina, eu am reusit sa vad pozele. asa cum spuneam si ieri, sunteti niste dragute. Si Melisa e simpatica foc.

Andra- in sapt 31 & bebe burticos Alexandru

Mergi la inceput

Ura!!!
Multumesc, Andra!
Adina+BB26W

Mergi la inceput