Mamici de mart-aprilie 2004 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
danielaD spune:
Buna fetelor,
Tot citesc mesajele voastre de cateva zile si as vrea sa ma alatur si eu voua tinand cont ca si eu sunt gravidutza cam in 22 23 de saptamani si voi naste cam prin 8 aprilie, dupa calculele doctorului. Am si eu o programare in ianuarie la dr. Pop si abia astept. Cat despre bb, si al meu se misca in toate partile de la trei luni si joaca tontoroiul la mine in burtica, insa daca nu l-as mai simti as intra imediat in panica. cat despre ecografii, voi ce stiti , e ceva rau daca faci mai multe? Ca eu am deja 4 eco normale si o sa mai fac vreo trei probabil, cu tot cu cea de la dr. Pop.
pupici,
dana
Mickyyy spune:
daniela, bine ai venit printre noi , si sarcina usoara in continuare!
Yupii...am reusit...azi la 16.20 am programare la ecograf! Tinad cont ca seful nu-i in bucuresti, e posibil sa nu ma mai intorc la job dupa ecografie, asa ca o sa va povestesc fie diseara (in caz ca o sa am timp si chef sa intru pe net de acasa), fie maine cum a fost la eco!
Abia astept sa-l vad pe bb...mi-e tare dor de el. Al meu doctor nu are cabinet particular, deci daca vreau sa fac ecografie, ar trebui sa platesc o tona de bani pentru ea (am inteles ca ar fi in jur de 1,3 mil una normala) pentru ca merg la CMU la el la consultatii.
Daniela, din cate am auzit eu nu fac nici un rau prea multe ecografi, asa ca daca ai posibilitatea, eu zic sa le faci linistita!
Mickyyy 23 saptamani
Ela76 spune:
Daniela, bine ai venit in grupul nostru! Si sarcina usoara. Stii ce sex are puiul?
Eu am 5 eco facute pana acum si nu cred ca s-a suparat prea tare bb. Ce-idrept, aseara cred ca a fost tare suparata fetita mea sau a avut chef de joaca, pentru ca de patru ori mi-a dat niste ghionturi serioase, pe care le-am simtit si vazut pana sa pun mana pe burtica. Cred ca sunt primele shuturi vizibile de pana acum (eu abia am intrat in sapt. 19)
Micky, imi place ca nu te lasi!
Ela
roxanacaz spune:
Buna, burtici mici si mari! N-am mai fost de mult pe la voi si imi pare tare rau, dar am avut ceva probleme cu conexiunea la net. Acu' s-au rezolvat si am recuperat, am citit tot, mi-am facut cuminte temele. Si toate v-ati simtit bb-ul. SI EU! De saptamana trecuta. La inceput nu eram tare sigura care e treaba si cand am realizat am fost tare fericita. Intr-adevar e o senzatie unica. Sotul meu, saracul, nu simte inca nimic cand pune mana pe burtica si il vad eu ca e suparat desi nu recunoaste. Da' o sa-l simta el!
Din pacate eu am ceva probleme de sanatate, nu ma simt prea bine si sper sa nu-i fac rau bb-ului cu tratamentul pe care il urmez. Desi medicul mi-a spus ca penicilina nu-i poate face rau, totusi vreau sa va intreb si pe voi ce stiti despre asta. Ca simt ca o sa innebunesc! Am o infectie la urechi, o micoza suprainfectata si trebuie sa stau cel putin 5 zile cu o branula in vena prin care mi se pune penicilina o data la 6 ore; nu mai spun de alte creme, picaturi, solutii samd. Si daca din cauza mea bebe pateste ceva, nu stiu ce fac. Of! Sper sa nu treceti niciodata prin asta, e groaznic, ma dor urechile, mi se infunda, imi curg si in plus, micoza e si la nivelul fetei si al unghiilor, pe care s-ar putea sa mi le extraga chirurgical. Pot sa innebunesc putin?
Ela76 spune:
Roxana, multa sanatate si vindecare grabnica! Cum ai reusit sa capeti asa ceva?
Din pacate, nu pot sa-ti dau o parere despre penicilina, dar daca aflu ceva, iti voi scrie.
Oricum, felicitari pentru miscarile bebelusului!
Ela
roxanacaz spune:
Merci mult, Ela. Habar n-am cum am reusit, cert e ca e vorba de vreo 3-4 ciuperci care s-au combinat si s-au suprainfectat. Ce mai, sunt o minune pentru medicina moderna! Si-as mai spune eu niste vorbe legat de norocul meu, insa nu e locul si nu-i frumos. Da' asta este! E o vorba in popor: "Toate bubele rele..." nu mai zic...
malina_mircu spune:
roxanacaz imi pare tare rau, mai ales ca suna neplacut rau de tot. eu parca am citit pe ospen (care contine penicilina) ca nu este contraidicat in sarcina. si stiu ca si ampicilina merge. dar banuiesc ca dr tau stie mai bine.
insanatosire grabnica si bb sanatos.
Daniela bine ai venit, sarcina usoara si un bb sanatos.
georgescu oana spune:
Fetelor eu tare sunt curioasa sa aflu cu cine vorbesc.Ce ziceti ne dam varstele ne trimitem o poza?Eu am 26 de ani dar arat mai micuta.
oana
diana76 spune:
Bun venit , Daniela!! Simte-te ca acasa!!! Noi ne consideram deja aici un familion de mamici!
WAW, Roxanicoo!!meey, dar' stiu ca nu duci lipsa de belele!! Si eu stiam ca penicilina e unul din antibioticele acceptate pentru gravide si considerate inofensive. Si mai stiu ca toti medicii considera ca o infectie in organism netratata face mult mai rau copilului decat un tratament cu antibiotice, mai ales ca ti-au fost recomandate. Iti doresc si eu multa sanatate, insanatosire grabnica si iti doresc sa iasa soarele si pe starda ta!! Eu am observat ca la noi aici la mamici de martie-aprilie , in general, nu au fost probleme cu gravidutele, sau chiar daca au fost cateva s-au rezolvat cu bine, asa ca pastram nota de optimism si adunam energiile pozitive in jurul nostru...poate asa grabim si insanatosirea ta!!
multi pupici cu sanatate...la toate!!!
Diana
diana76 spune:
Micky, eu voi mai intra pe net pe la 9 seara, asa ca daca poti da-ne vesti de azi.
tot eu, diana