Mamici de mart-aprilie 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neatza.
Si noi crestem pe zi ce trece, avem deja 24 de saptamani, si din ce in ce mai multa fortza in ghionturi! Azi dimineata cand ma uitam la burtica se vedeau denivelari "uriase" cand dadea bb ghionturi!! Eu din pacate nu stiu cate kg are bebe al meu, dar forta are sigur! Numai ca am renuntat la suplimentele de vitamine (de fapt doctorul mi-a zis sa iau doar 10 pastile de supradin, si le-am terminat de saptamana trecuta), dar cred ca o sa ii incalc sfatul si o sa mai iau un tub, ca vad ca am inceput sa ametesc din ce in ce mai des.
Din fericire colul meu e in regula, lung si inchis, in schimb al meu bebita si-a gasit o jucarie interesanta din cordonul ombilical, care la eco era infasurat in jurul gatului. Doctorita mi-a zis ca nu-i nici o problema, nu are suficienta forta sa-si faca singur rau acum, iar pozitia in care e cordonul poate sa se schimbe de la o zi la alta.

Mickyyy 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Flaviutza, nu exista vreo posibilitate de a-l da in judecata? Nu stiu ce i-as fi facut, sa fiu in locul tau!

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie spune:

Buna dimineata dragi burticutze...
Nu v-am mai scris de mult si sa-mi fie rusinica...ca sa ma iertati va trimit o poza cu burtoiul meu
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=amelie
De aseara am niste dureri de burta groaznice...nici nu stiu daca sint contractii sau crampe dar stiu ca ma doare burta groaznic..Duminica ma duc la doctorita si sint hotarita sa-i spun de medical pentru ca nu mai fac fata oboselii...Cu toate astea ma gindesc si daca stau acasa sa nu ma plictisesc ...eu stiu
Voi cind ramineti acasa?
Diana76 sper ca te simti mai bine si curaj trebuie sa rezisti...
Asteptam vesti de la tine
Celelalte fete ce mai fac?Cam slaba miscarea la noi pe forum...
Machetuza,unde ai disparut?sper ca esti bine
pupici pe burici si sa ne auzim sanatoase
Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Flaviutza,, nu te ingrijora prea tare daca ti se pare ca bb nu se misca ca inainte. Eu am patit asta doua zile la rand si eram disperata. Se misca mult mai slab si doar de doua-trei ori pe zi. Iar de aseara a reinceput ghionturile obisnuite, dupa aceasta perioada de doua zile de repaus. Bineinteles, daca nu se misca deloc sau doar vag mai multe zile, probabil ca ar fi bine sa-ti suni doctorul, just in case. Dar pana una-alta, nu te impacienta prea tare ca si eu am patit exact acelasi lucru (inclusiv micile dureri/intepaturi de burtica)si...a trecut asa cum a venit. Cine stie...poate au si ei perioada in care sunt mai somnorosi...
Multa sanatate!
Ioanain 21 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Fetelor, mamicilor, legat de dureri de burta, eu nu am decat la miscari bruste, si mai ales in partea dreapta la apendice...am eu ce am cu apendicele, sau poate sta bbelutza pe partea dreapta?!? Dar nu am crampe sau contractii. Se pare ca noi crestem accelerat acum si apar aceste dureri. In rest, rinichiul nu m-a mai suparat
Amelie, dragutza mea, ce poza draguta cu o burtica maricica!!
Flaviutza, oameni care sa faca rau sunt peste tot, cei certati cu legea sunt multi, imi pare sincer rau...ca tocmai acum ti s-a intamplat asta.... Legat de bb, mai bine mai fa si tu o vizita la doctor ca s ate linistesti, se poate sa fii tu agitata acum din cauza serviciului, si de aia poate ti se pare.
Micky, merci pentru listuta cu dimensiuni.
va pup, Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Fetele gravidute mai mari decat mine :) ,e adevarat ca sexul se vede numai in jur de 22 de saptamani?! Noi am sunat azi pt un ecograf privat aici,si ma bucuram ca-l vad pe bb luna asta,inainte de sarbatori, si ne-au programat pt ianuarie,ca cica pana in sapt.22 nu se vede. Asa e? Si inca ceva- se vede bb tot intr-o poza,bine,sau se vede separat,cum am auzit,ca s-ar vedea cap si corp intr-o poza si picioare in alta,pt ca e mare cat ecranul,sau mai mare?
Astept sa ma lamuriti si pe mine,ca sa stiu la ce sa ma astept in sapt.22.
Si va mai intreb,cum se simte bb cand misca prima data,cum v-ati dat seama,se simte in burtica,se vede ceva miscare,ce ati simtit,in acelasi loc mereu,sau nu? Ca inca nu m-am lamurit daca ce am simtit eu aseara si am vazut burtica ridicandu-se nitel intr-un loc,de 3 ori la rand,in acelasi loc,pe langa buric,poate sa fi fost bb,sau doar vreun muschi care a zvacnit,ceva :)) Sau daca ceva miscari ce mai simt prin burtica nu-s doar crampe .
Multumesc,toate cele bune si sa fiti mamici vesele,

Piatra lunii 16 sapt.

Mergi la inceput

Sexul se vede mult inainte si in proportie de 100% sigur, incepand cu 16 saptamani. Probabil ca eco la care te duci tu nu e prea performant sau... dr. nu e foarte experimentat. Sunt fete pe aici care au aflat sexul si la 13 saptamani. Depinde si de pozitia copilului. Oricum, e musai sa-ti faci o eco de morfologie fetala intre 18 (cea mai recomandata saptamana) si 20 de saptamani pentru ca atunci se vad niste posiblie defecte care nu se vad mai tarziu.
Cat despre miscarile lui bb, cam peste doua saptamani le vei simti si tu. Sunt inconfundabile si totusi nu foarte usor de descris (imagineaza-ti un falfait in burtica). cand o sa miste bb...o sa stii!
Multa sanatate!
Ioana 21 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellys spune:

Fetita mea s-a vazut la 20 sapt.Acum am 23 sapt. Marti,pe 09.12.2003 merg din nou la echo.
Si baietelul tot la 20 de sapt s-a vazut.
Depinde de priceperea doctorului si de pozitia bb-ului.

23 sapt & Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Multumesc.E un ecograf care are si video,am inteles,ca putem avea si caseta video pe urma,chiar dvd. Ma gandesc ca o fi destul de performant?! Tot la asta pot face si o eco de morfologie fetala,sau unde? Scuze,da' chiar nu stiu, si aici in DK nu zice nimeni nimic.

Mergi la inceput

Pai presupun ca e suficient de performant; eco la care ma duc eu are posiblitatea de a face intregistrari video, e 3D si am facut morfologia fetala. Probabil ca morfologia fetala in al doilea trimestru e un lucru obisnuit si de aceea nu ti s-a spus specific "morfologie fetala"..adica ..se subintelege ca de asta te duci la eco.
Ioana 21 de saptamani

Mergi la inceput