Mamici de mart-aprilie 2004 (8)
Sarcini usoare!
Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16
Raspunsuri
Claudelu spune:
MULTUMIM!!!!!!!!!
E adevarat ca tot ce-ti doresti se poate realiza!!!
Ai mare dreptate....
CFloarea
Claudelu spune:
Apropo, burticilor, ce le duce Mosu sotiilor vostri!!!
Ca al meu ma tot intreeaba ce sa-i duca si n-am nici o idee...Poate ma ajutati voi cu vreo idee...
CFloarea
inaioana spune:
Of! Tocmai va intrebasem ceva important si... s-a schimbat capitolul!
Am copiat aici si astept raspunsurile voastre:
Aaaa! Vreau si eu la dr. Pop. Eu am fost pana acum la CMU la dr. Chitescu si daca la 13 saptamani mi s-a parut ok, cand am fost la 18 (ea mi-a spus ca e cea mai importanta eco in sarcina) mi s-a parut superficiala. Plus ca la 13 saptamani mi-a dat doua pozici foarte dragute cu bb, la 18 saptamani mi-a dat una cu inima si una cu coloana vertebrala ...nici vorba s-o vad pe bebita mea. Iar in timpul eco, nu vorbeste nimic cu tine (eu tot m-am bagat in seama, am intrebat-o...era laconica), doar dicteaza asistentei. Mi-a spus ca totul e ok ca apoi sa vad ca de fapt placenta era cam jos..in fine... hai sa zicem ca n-a vrut sa ma sperie pt ca de obicei isi revine placenta dar..oricum. Totul a durat cca 10 minute spre deosebire de prima data. Nici vorba de caseta video iar de platit am platit 1 700 000.
Spuneti-mi si mie mai mult despre dr. Pop, va rog. Unde este si cum as putea sa-mi fac o programare?As vrea sa ma duc cat mai curand ca azi am implinit 20 de saptamani. Si apropo de caseta, cum trebuie procedat? Ceri tu sa-ti faca, platesti in plus, vii cu caseta...cum?
Si mai am o intrebare: la dr. Iosup cum vi s-a parut?
Multumesc din suflet!
Pupici la toate burticutzele!
Ioana in 20 de saptamani
inaioana spune:
Claudelu, am vazut in alt topic ca ai folosit Duphaston in primele trei luni. Vroiam sa te intreb daca dupa ce l-ai intrerupt ti s-a recomandat altceva sau nu. Mie dr. care mi l-a recomandat mi-a spus ca in jur de 20 de saptamani va trebui sa-l opresc si sa iau altceva (Utrogestan).Dr. care ma vede acum mi-a spus sa interup administrarea acum o saptamana (la 19 sapt) si sa nu mai iau nimic. Totusi am avut o senzatie de disconfort cateva zile dupa ce l-am intrerupt (vagi contractii, intepaturi in burtica) dar nu stiu daca au vreo legatura...
Pupici!
Ioana in 20 de saptamani
Ela76 spune:
Kiara, multumesc frumos de raspuns. Ramane sa vad maine cum va fi...
Inaioana, uite telefoanele de la Centrul medical Diagnosis (dr Pop): 2316741, 2316742 - ca sa nu mai cauti prin "episoadele" anterioare. Maine seara/poimaine va voi putea povesti cum a fost.
O saptamana usoara, burticilor!!
Ela
malina_mircu spune:
1. machetuza Simona - Cluj-Napoca, 1-3 martie 2004, prima sarcina, (la eco baietel), Clinica de Ginecologie 1, Cluj, dr. Muresan Daniel,
2. amelie Crina-Amelia - Bucuresti, 2 martie 2004,(la eco fetita), prima sarcina, CAntacuzino cu dna dr.Rusu Manuela
3. vesce Canada 3 martie 2004 (la eco baietel)
4. simoneta, Simona, Bucuresti 6 martie 2004,(la eco baietel), Dr. Marcel Moisa de la Spitalul Giulesti,
5. Irismetal Bucuresti 8-9 martie 2004, prima sarcina, Spitalului C.F.R.2
6. Oani Ioana - Brasov 9 martie 2004 (la eco baietel), Prof. Dr. Bogdan Marinescu, Spit. Giulesti
7. iamona USA, 17 martie 2004 (la eco fetita), a doua sarcina, Matter Hospital tot in Port Jefferson
8. Kiara 9 martie 2004, a doua sarcina (la eco fetita) (cerclaj)
9. Cosmy - Bucuresti 16 martie 04, prima sarcina, (la eco baietel), spitalul Filantropia, de D-na doctor Turculet
10. Claudelu, Claudia, Arad, 24 martie 2004, prima sarcina(la eco baietel)
11. KIKISOR ANAMARIA - Cluj, 25 martie 2004
12. ellys, Mihaela , Bucuresti, 25-28 martie 2004, a doua sarcina (la eco fetita)13. Mickyyy Adriana - Bucuresti 28 Martie 2004, prima sarcina (la eco fetita), Radoi Cristian, la Spitalul Municipal.
14. Soleil Flaviana - Bucuresti 29 Martie 2004 (la eco fetita)Filantropia, cu dr. Viorel Calciu.
LauraFlo, Laura, Galati,
15. Veve,Irina - New Hampshire 7 aprilie 2004, a doua sarcina, (cerclaj)
16.bindiu Camelia, Bucuresti, 8 aprilie 2004,(la eco baietel) Municipal cu dr. Badiu Alexandru
17. danielaD, Daniela, Bucuresti,8 aprilie 2004
18. katalina Cata - Focsani 12 aprile 2004 -a doua sarcina(vreau o fetita)
19.inaioana Ioana - Ploiesti, 12 aprilie,(la eco fetita) dr. Alexandru Anca la Upitalul Universitar CFR2 Bucuresti
20. malina Malina - Pitesti 14 aprilie 2004, prima sarcina
21.Carmenusa Carmen Iasi 15 aprilie 2004, a doua sarcina
22.mikaela Mihaela Ploiesti, 15 aprilie 2004
23.denis Denisa -Bucuresti, 15 aprilie,(la eco baietzel) prima sarcina, Municipal cu dr. Alexandru Badiu
24.roxanacaz Roxana, Bucuresti, 18 aprilie 2004
25.georgescu oana , Oana, 18 aprilie 2004, Cantacuzino cu dr. Toma Adrian
26.Diana76 Diana - Buc. 19 Aprilie 2004, prima sarcina, Spitalul Cantacuzino cu d-na doctor Maura Popescu.
27.ela Bucuresti 21 aprilie 2004 (la eco fetita),prima sarcina, Polizu
Claudelu spune:
Inaioana, eu l-am intrerupt pentru ca mi-era greata de la ele, dar nu mi-a mai prescris nimic...a spus ca eventual daca sarcina nu se dezvolta bine atunci continuam....Sa stii ca dureri am si eu, dar a zis medicul sa nu-mi fac probleme ca fiecare sarcina se manifesta intr-un alt fel...
Nu te speria!
CFloarea
amelie spune:
buna dimineata dragi burticutze...
iata vestile..vineri am fost la ecografie si l-a masurat din nou pe bb.Doctorita mea nu m-a putut vedea(era in spital la o operatie) si m-a trimis la alt doctor care mi-a facut ecografia dar nu mi-a adresat nici un cuvint.A vorbit foarte mult cu stagiara lui explicindu-i diverse chestii din care mi-am dat seama ca ar fi o.k.
Am sa merg sa-i arat doctoritei rezultatul ecografiei sa vad ce mai zice acum(bb are 782g)
Va multumesc la toate pentru urari...am recitit tot ce a-ti scris in lipsa mea.Vineri am stat acasa si m-am odihnit si acum ma simt mai bine.
Poate organizam si noi o intilnire la o pizza asa cum au facut fetele de ian-feb 2004.Ce ziceti?
Apropo,eu am luat pina acum aprox.8 kg si am 26 sapt.
Sa fiti sanatoase si bb la fel si sa aveti o saptamina usoara si plina de bucurii.
Pupici
Amelia si bb Andreea
Soleil spune:
Buna dimineata intr-o dimineata cetoasa si urata pe care ne facem ca n-o vedem!
Am vazut ca ati povestit despre numele puiutilor - si noi am ales un nume, dar doar pentru fetita. Si asta inainte sa aflam ca pisicuta e fetita! Ca am stat noi de vorba cat am stat, ne-am hotarat cu chiu, cu vai la doua nume si cand sa trecem si la baiat ne-am plicitisit. Am lasat-o pe altadata, numai ca acea altadata n-a mai venit, ca am aflat ca o sa avem o fetita, asa ca discutia aceea n-a mai avut loc. Da' o sa aiba ea loc, macar asa, ca rezerva . Cat despre ce nume am ales... noi am ales sa nu spunem la nimeni, sa fie o surpriza pentru toata lumea . Doar la mama i-am spus si asta dupa ce a insistat vreo 2 ore. Daca cumva ne trece nebunia pana se naste bebe, o sa va anunt si pe voi!
Kiara, poate ca faptul ca angajeaza pe cineva in locul tau nu e un semn ca iti vor face vant. Pana la urma, se gandesc ca tu vei sta acasa 2 ani cu bebe si trebuie totusi sa aiba si ei un om acolo. Poate pana te intorci tu, o sa iti gaseasca alt post sau acelei persoane o sa-i dea altceva de facut. Nu fii pesimista, ca pana te intorci tu la servici mai e cale lunga, important e sa fiti bine si tu si puiutul tau. Iar daca iti deschizi gradinita, anunta-ma si pe mine, ca si mie mi-a trecut prin minte chestia asta - tare mi-ar fi placut sa lucrez cu copii, dar n-a fost sa fie...
Eu carcei am avut vreo saptamana, prin sapt 16, in fiecare noapte - cand un picior, cand celalalt, de-mi era frica si sa mai adorm, ca iar ma trezesc cu dureri. Dar dupa o vreme au trecut, asa cum au venit, desi n-am luat nimic. Medicul ginecolog mi-a spus ca-s de la lipsa de potasiu, cel de familie ca-s de la lipsa de calciu... cine sa-i mai stie?
Inaioana, si eu am fost la dr Pop la 13 sapt, dar n-a fost eco cu screening pentru malformatii. Sincera sa fiu, nici eu nu mai stiu ce a fost - cred ca 2D totusi. Desi s-ar putea sa fi fost ceva mai mult - stiu ca la plata nu mi-a pus nici tariful de 2D, nici de screening, ci un tarif la mijloc . Sa stii ca nici dr Pop nu e vorbaret de felul lui, nici cu mine nu prea a vorbit - doar ii dicta asistentei ce si cum si asa am aflat si eu ce e cu bebe. Ce m-a deranjat pe mine a fost ca a spus (tot asistentei dealtfel!) ce sex are bebe. Ar fi putut sa ma intrebe macar daca vreau sa aflu ca poate eu nu voiam sa stiu. In fine, la sfarsit mi-a aratat si mie ce se vede pe ecran - capul, manutele, piciorusele, pana si ochii si nasucul i le-am vazut! Numai inimioara n-am vazut-o, mi-a tot aratat-o de vreo 3 ori si cand a vazut ca nu pricep m-a lasat in pace.
Urmatoarea programare la el o am pe 2 decembrie - la 23 de sapt, probabil ca atunci va fi screening.
Asa ca sa nu te astepti la mare lucru - adica sa stea la taclale cu tine, ca nu cred ca e genul. Pana la urma important e sa vada ce are de vazut pe ecograf, ca in rest... nu de taclale ducem noi lipsa.
Amelie, felicitari pentru vestile bune si sa fiti bine in continuare!
In rest, ce sa va mai spun - am pierdut vremea tot week-endul, am lenevit si ieri am sarit de pragul celor 5 luni. Am intrat cu surle si trambite in luna a sasea! Si chiar a fost cu surle si trambite, pentru ca am fost toata ziua cu fundul in sus si m-am ciorovait toata ziua cu sotul din orice tamoenie, dar asta e, se mai intampla la gravidute
Sa aveti o zi frumoasa!
Flaviana si "pisicuta" din burtica de 22 sapt
Mickyyy spune:
Neatza buna tuturor.
Eu azi am cea mai proasta dispozitie din ultima vreme, si oricat m-as stradui nu pot sa ies din ea.....si stiu ca-i fac rau lu' bb, dar nu reusesc sa-mi revin.
Am avut ieri si se pare ca voi avea si azi o zi oribila...in care nu-mi iese nimic, m-am enervat din orice, simt ca's la margine prapastiei, mai am nevoie doar de un branci mic si o sa cad definitiv. Si nu pot sa ma mai ridic, nu stiu unde si de ce gresesc, nu stiu cum sa fac sa imi revin..... Poate ca e de vina sarcina, si's eu mai irascibila, poate ca s-a umplut paharul si incepe sa se reverse, poate ca problemele financiare din ultima vreme isi spun cuvantul...habar n-am....cert e ca nu vad luminita de la capatul tunelului....
Am ajuns mai rau ca o leguma...nu pot sa gandesc...nu ma pot concentra la nimic......nu-mi iese nimic.....nu stiu.....e un haos in jurul meu.....si imi lipseste punctul de sprijin.
Cred ca ma programez la o ecografie azi daca o sa gasesc vreo portita de scapare undeva...poate o intalnire cu bb sa ma mai calmeze....
Mickyyy 22 saptamani