Bebelusi de mai 2003 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Mai Aalina iti vine sa-l maninci pe piticu tau cind zimbeste.

Bafta Ange iti “tinem pumni” sa termini cu bine si sa revi repede.

Nici eu n-am vazut biberon cu lingurita nu ca mi s-ar parea ca ar fi foarte folositor dar imi place sa tot cumpar cind aud de cite ceva.
Asa am facut si cu lingura cu termometru si cu multe altele si-I o prostie trebuie sa stai 5 min pina se inroseste sa vezi ca mincarea-I prea calda.

Daiopri dar si Joshua se scoala daca-I dau cerealele pe la 8-9 incearca sa I le dai mai tirziu sau incearca inainte sa te culci sa-I dai prin somn un biberon de lapte eu asa fac daca cumva Joshua s-a culcat devreme (ca el de obicei se culca pe la 11-12) ii dau prin somn niste laptic.

Tati al nostru tot incintat este sa stea cu Joshua , chiar vorbeste serios. Acum imi da el "instructiuni" pentru miine ce sa fac cu piticu.
Lui Joshua a inceput sa-i placa rau sa mearga nu mai vrea sa stea in fundulet si eu nu stiu cum va descurcati ca eu mor de spate miine ma duc sa-i iau ham (nu stiu cum se numeste) ca de ciine poate o fi mai usor.

Fetele din Canada voi pe unde ati vazut premergator tinind cont ca aici este interzis ca vreau sa-i iau si eu altu ca noi avem unul foarte urit si pe asta l-as lasa la babysitter si as vrea si eu unul mai frumos.
Va pupici
Dana si Joshua
http://members.rogers.com/joshuas/

Mergi la inceput