Sunt indignat!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Sunt minunati barbatii!!!

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arian spune:

quote:
Originally posted by lulu75

Luminita

Imens adevar grait-ai!!!
Errr... te pot intreba cum ai ajuns la el???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuClau spune:

Pai daca nu-mi placeau barbatii, cum mai faceam eu BB?
Si mie-mi plac!

Manu & burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Daca dam cu rosii, sarr ecologistii ca torturam bietele tomate

Barbatii sint fenomenali ,fantastici, merita toata dragostea , rabdarea si atentia

quote:
Originally posted by arian

Chiar daca veti da cu rosii , eu recunosc cinstit: nu-mi plac barbatii !!!

"Daca dragoste nu e, nimic nu e"

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

mai, tot nu ti.a trecut indignarea???
ca sa parafrazez o alta "stare"..ascunde.te intr.un colt si stai linistit pana iti trece...
hai ca glumesc,nu merit

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

No comment!
Poate isi spune parerea Elena Carstea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

quote:
Originally posted by lulu75

Luminita

Iata un exemplu de exprimare mult prea generala, care da nastere confuziilor.
Rectificam "unii barbati sunt minunati". Altii sunt buni, e rau pamantul ca ii suporta.
Nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Imi_incep_viatza spune:

Toate răspunsurile postate la subiectul acesta au fost super-simpatice!!
Da, bineinteles că sunt femei care detestă bărbatzii la modul general, altele care sunt in conflict numai cu anumiti.Insă un bărbat place si este iubit de partenera lui pentru că-i oferă acesteia senzatzia de suflet-pereche.
Bărbatul oferă echilibru, oferă protectzie, sprijin moral si material;bărbatul reprezintă cumulul de carcacteristici complementare femeii...in iubirea Lui, Ea găseste senzatzia de totalitate, de intregime, prin El, Ea devine completă.
Acum..ca să aduc un final mai drăgălas......ador bărbătzelul meu!!Bărbatzilor nu le e frică de păianjeni si nu le e scarbă să-i strivească, bărbatzii ne ajută să ne facem loc in aglomeratzie, bărbatzii ne masează cu prosopelul cand iesim de la dus, bărbatzii alungă caini nedoritzi si cu un aspect mai...periculos, bărbatzii ne oferă sigurantza in discotecă, asa că putem să dansăm ca nebunele, să ne dezbrăcăm, să ne imaginăm ce sexy suntem fără să ne facem griji că plecăm violate de-acolo, bărbatzii stiu să astepte chiar si mai multe sferturi academice, bărbatzii fac cei mai deliciosi cartofi pai(oricum mai reusiti decat ai mei), bărbatzii te tin in bratze, si mai ales, potzi să te simtzi mereu ca si cum ai fi copilashul lui...pt că el asa mereu te va alinta si mereu isi va face timp să se joace cu tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivi spune:

Draga " imi incep viatza " tare bine mai graiesti, eu cu sotul meu avem 10 ani impreuna si parca in fiecare zi mai punem o caramida a dragostei la ceea ce am simtit la inceputul casatoriei noastre. Si cum bine spui "iubirea este divina".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Draga "Imi_incep_viata", frumos spus, dar la chestia cu paianjenii nu prea sunt de acord ...

Mergi la inceput