Sunt indignat!
Raspunsuri - Pagina 3
Violeta spune:
Si mie imi plac tot barbatii! Pe bune!...Si ii admir, si sper ca intr-o viata viitoare sa fiu... BARBAT!
Dava spune:
Nietzsche, daca zici ca nu-ti plac treburile acelea pe care le spun femeile despre barbati, inseamna ca te numeri printre barbatii (unu la miliard) tandri, atenti, cu orgoliul la dimensiuni normale, iubitori, sinceri, cu sufletul cald si bun. Fii linistit, nu era vorba despre tine.
Aliada spune:
Unde fugisi mai omule?
Mai dragule de iubit,e incontestabil:ii iubim domnule!De aia ne dam cu capul de pereti cand ne fac probleme.Dar deapt aici nu e vorba numai de barbati care fac probleme ci de parteneri care fac probleme,femei,barbati,fara discriminare.Poate ca femeile sunt mult mai deschise si de asta i-si spun oful mai des decat barbatii.
Deci nu mai fii asa de indignat si nu te mai da degeaba!
mamica dulce spune:
dragul meu indignicacios...ia stai stramb si gandeste drept:asta e si menirea acestui forum..in unul sau in doi...
E un loc unde amaratii de pe site,raspanditi prin colturile lumii,fara prieteni dar cu multe,multe probleme isi varsa amarul si cauta un umar sa planga sau o vorba buna,cauta putina intelegere.Dar,daca rasfoiesti cu atentie,ai sa observi doua chestii...1.sunt si persoane care si.au strigat fericirea si 2.sunt si barbati care s.au plans de doamnele lor..
acum..bine ai venit printre noi si sper sa nu ajungi sa te plangi pe forumul asta!!
cu prietenie,anca
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
korinna spune:
Breee..da suparat mai esti!
Pai acum...ce sa zic nu stiu ce -i aia ..cu seismu'....da eu zic ca la fel ca si fumeile..mai sunt si barbati care nu sunt tocmai ceea ce asteptau nefestele de la ei!
dar eu una...il iubesc pi al meuuu..da stii cum????tare tare..desi
-nu da aspiratoru
-nu spala vasele..nici macar ale lui
-nu e chiar intotdeauna acasa devreme(da pe verificati e la job)
-nu-si curatza pantofii
-nu vrea sa starga prafu..si multe altele....
da mi-a facut un baiet..fruuumos..da fruuumos tare
asa ca eu il iube la nebunie si fara el jur ca n-asi putea trai
Asaaaa..ca shezi bland
KORINNA mamika x 2
crinuta spune:
Eu nu stiu de unde pana unde ai ajuns tu la concluzia asta, ca eu am ajuns exact la concluzia opusa. Am vazut femei care sufera din cauza barbatilor, dar ii iubesc.
Nu vreau sa vorbesc in numele nimanui, dar despre barbatul meu am numai cuvinte de lauda.
CRinuta
alinah spune:
Mie imi suna subiectul asta ca venit de la un troll..poate ma insel si nu-i asa... dar amicul nostru, cu 1 postare (una bucata), nici n-a venit bine pe forum si a si bagat zazanie...nu mi se pare prea politicos...e ca si cum un musafir intra intr-o casa si primul lucru pe care il face se ia de ceilalti invitati, nu tu o politete, o cafeluta, o alta discutie de complezenta...nuuuu, direct la gatul celorlalti.
Eu nici nu ma obosesc sa ii raspund, va raspund voua celor care incercati sa-i schimbati parerea. Nu-i dati apa la moara. El sta linistit in fotoliu si savureaza polemica aprinsa, filozofind (ca doar nietzsche il cheama): "Mama, ce le-am infierbantat pe fetele astea aici!" Nici macar nu a mai avut bunul simt sa dea raspunsuri la interpelarile voastre. A aruncat bomba si acum sta ascuns.
Ignorati-l!
Aceasta e parerea mea personala.
PS. pentru cei care n-au citit discutia depre trolli si nu stiu ce sunt aia, nici eu n-am stiut pana n-am citit discutia respectiva, uitati linkul cu discutia:
www.reclama mascata//avertizare/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17174" target="_blank">http://www.reclama mascata//avertizare/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17174
parpalak spune:
alinah, uite, io o sa te ascult :) si-o sa-l ignor pe domnul troll :) dar dede si joxy.... meeyyyy... io credeam ca va plac femeile... :))))
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
EDDY spune:
Draga Nihilism,bine-ai venit pe la noi !Acum,dupa cite pareri pozitive despre barbatzi ai citit,tzi-a trecut indignarea?Te simtzi mai bine?Daca DA,sper ca data viitoare cind postezi un OF,sa nu mai generalizezi.
DD , Jocs
Eddy & Antonia Naomi