Sunt indignat!

Sunt indignat! | Autor: Nietzsche

Link direct la acest mesaj

Toate femeile de aici au ceva cu barbatii. Toti barbatii sunt porci ,au un orgoliu cat Everestul samd samd.
Vreau sa citesc si eu o parere cat de cat pozitiva la adresa barbatilor.
Ca de indragostit de ei vad ca va indragostiti cu toate defectele lor.
Altminteri o sa va acuz de fariseism.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Nu stiu ce-i ala fari-seism, da' io am o parere pozitiva la adresa barbatilor - parerea mea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Eu ma grabesc sa spun ca desi are niste probleme (de planificare) cu skimbarea cosului din bucatarie, eu il plac pe partenerul meu. Si are si calitati.

bine ai venit la !

Pentru parinti... despre copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Ia mai cauta , sa vezi ca au fost si laudatzi!

Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Bre, bre, ia-o mai incetut, marea majoritate de aici au copii sau vor sau asteapta un bebe. Ca sa vrei un copil cu partenerul tau de viata in afara de dragoste trebuie sa ai respect si ...
Minunea mica genetic si prin educatie o sa ia de la amindoi.
Daca barbatul meu ar fi fost la fel ca mine as fi murit de mult de plictiseala si nervi, nu-s cea mai "minunata" persoana.
Daca nu il critic nitel parca nu ma simt bine, nu e perfect si de aia il iubesc!
Si mai lasa ofu' asta ca avem si noi voie sa facem macar nitzica zarva pe la coltz.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Eu una nu am nimic cu barbatii ... pe al meu il iubesc ca nebuna, ce i-o spun si in fiecare zi.
Nu stiu ce opinii ai citit tu pe aici, dar eu am dat numai de lauda referitor la soti, prieteni, iubiti, etc.
Daca mai sunt pe aici experiente proaste sunt ptr. ca de obicei femeile isi deschid sufletul si cer sfaturi ... barbatii ori le rezolva singuri, ori nu au curajul sa spuna ca sufera ... nu stiu, inca nu am reusit sa inteleg cum le functioneaza creierul
O zi buna!

Irinusha - cu minunea de 16 saptamani din burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Sa nu exageram cu"toate femeile de aici au ceva cu barbatii";poate cele care si-au expus parerea,cele care au probleme cu partenerii lor,sunt cumva indreptatite sa gandeasca astfel,dar mai sunt si multe alte femei care nu gandesc asa.Deci sa nu generalizam;eu cred ca te-ai simtit cumva atacat si nu prea inteleg de ce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margot spune:

"Barbatul si copii sa nu ti-i lauzi niciodata" spune o vorba si popor.
Margot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Alo, domnu' ma scuzati! Citii in profit ca sunteti inginer....a...de ce pozati in avocat? Al barbatilor ....nu am zis al diavolului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nu mai fiti indignat. Si mie imi plac barbatii

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Toti barbatii au defecte dar au si calitati spre exemplul"sa ne iubeasca pe noi femeile asa cum sintem noi" de defecte nu mai vorbesc ca sau spus deja

Mergi la inceput