Salutare!
As dori titluri de carti bune despre educatia si formarea copilului, incepand de la un an pana la varste scolare. Limbile preferate: engleza, romana.
Deja fii-mea de un an se crizeaza cand nu o las sa faca ceva, asa ca vreau sa ma documentez.
Multumesc,
Ana
Eu am avut doua, dar autorii nu ii mai stiu.
"1,2,3 Magic" si "The toddler years". In engleza. Eu le-am luat de la Biblioteca.
ruxij
Cartea "Cum sa devenim parinti mai buni - Ghid practic" - Stanley Shapiro&Karen Skinulis seria Humanitas practic de buzunar trateaza diverse probleme pe care le intampinam cu copiii, cauze si metode de tratare a lor. Mie mi se pare interesanta. Se gaseste in Ro in librarii.
Eu sunt destul de multumita de cartea doctorului Spock Cresterea si ingrijirea copilului. Titlul e aproximativ, dar e o cartoaie cu o coperta predominant rosie, aparuta la editula MedicAll. Eu am cumparat-o anul trecut si inca se mai gaseste in librarii.
Trisha
cum se formeaza copiii nostri / dorothy law noltes/ humanitas practic 2001
copiii sint din rai / dr. john gray/ ed. vremea 2001
+ cum sa nu fii o mama perfecta / libby purves / ed nemira,1996
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Ruxij am comandat cartea The toddler years de pe Amazon, ca la biblioteca n-am gasit-o. Iar de Craciun cand merg in tara o sa caut restul titlurilor.
Mersi
Ana
ana
uite aici un link de la humanitas...uita-te si pe celelalte pagini si o sa mai gasesti cateva carti. Nu sunt foarte stiintifice dar mie mi-au placut foarte mult.
http://www.librariilehumanitas.ro/servlet/librarii.magazin.AfisColectiiServlet?id_parent=43&from=40
Cauta si la Teora,eu am luat de acolo "Copilul de la 1 la 3 ani" si "1001 de idei practice" (nu-s sigura de titlu,da parca asa-i zicea) scrise de Anne Bacus.Mie mi s-au parut foarte interesante,iar citeva idei le-am pus in practica pt Bogdanelu.
Iren&Bogdanelu