Mamici de iulie-august 2004 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Marcelle spune:
Draga Ana,
vad ca esti la Paris. Sigur gasesti AZINC la paris ca eu le-am luat de la Lyon, dar specificati fetelor ca pentru sarcina va trebuie ca sunt si vitamine AZINC in afara sarcinii.Dar eu le-am fazut si in farmaciile din Romania exact sub aceeasi forma.
Sper sa le gasiti.
Va pup,
Marcela6-7 saptamani.
Marcelle spune:
Nicole, nu fii trista, ne urmezi.
Speram doar sa nu ne tina mult. Sa ne lase prin saptamana 12.
Te pup,
Marcela
rain spune:
De ce ti-e frica nu scapi, parca asa era vorba aceea ...
Si cat de cumintica eram eu, fara greturi, voma, si dintr-o data, lucrand aici la calculator m-a apucat si au ramas toti cu gura cascata cand m-au vazut cu ce viteza am fugit la baie.
Mai e un pic si trece ziua de luni, eu abia astept weekendul, 3 zile libere, sa dorm si sa ma satur de somn.
Pupici.
nicole - 5 saptamani
rain spune:
De calculator nu, inca, ca doar sint dependenta, de el, recunosc !
Eu credeam ca atunci cand iti vine sa , vezi mancarea sau chestia care nu-ti place, dar pe mine m-a apucat din senin, fara sa ma gandesc la vreo mancare anume.
Daca o sa am greturi, asta inseamna ca nu mai trebuie sa intru in bucatarie, nu-i asa? Si nici sa mai fac mancare, nici sa spal vasele.
Voua va place in bucatarie?
nicole - 5 saptamani
anas34 spune:
Sunt de acord cu tine ca este complet contra-indicata orice activitate in bucatarie: facut mincare, vase, etc. Dar nu numai: spalat, curat, calcat, totul este contra-indicat. Obligatie totala de somn + activitati recreative.
Apropo, mie imi place un singur lucru in bucutarie: masina de spalat vase. In rest totul imi face greata ;-)
Pupic la toate fetele cu greturi de activitati casnice
Ana
Marcelle spune:
Nicole, te inteleg perfect.
Eu stateam aseara in pat si inainte de baita mi-a venit sa.
Dar mai am probleme si la unele mirosuri.
Eu chiar m-am suparat vazand lista cu alimente interzise, deaorece eu am mancat iontr-una branza de vaci.Sper ca este bine.
Eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani desi am dus-o pana la 12 fara sa fi stiut ca e oprita si atunci eram de-a dreptul
isterica cu listeria si toxoplasmoza, adica aveam grija in exces.
Acum mi-am propus sa ma comport ca o femeie de reand nestiutoare, dar oare e bine sau rau....? Oare pot sau nu?
cAT DEPRE BUCATARIE nICOLE, NU PREA POT SA MAI SATUI MULT IN EA.
Desi inainte nu imi displacea.
Va pup,
Marcela6-7 saptamani
melanie spune:
Marcelle, eu iau utrogestan, in aceeasi cantitate ca si tine, mi-au fost prescrise impreuna cu vit E, din cauza unor pete maronii.
Tie ti-au disparut petele dupa ce ai inceput tratamentul??? pt mie mi-au revenit aseara si sunt un pic speriata
Nicole, imi pare tare rau ca au inceput greturile....sper sa nu te tina mult...eu inca nu am nimic
Marcelle spune:
Melanie, si mie mi-au fost prescrise din acealasi motiv ca si tie.
Petele mie mi-au disparut. A mai aparut parca intr-o zi ceva portocolaiu, dar a trecut apoi.
Mie mi-a spus medicul ca mai pot aparea dar sa nu ma ingrijorez decat la aparitia sangelui.
Pete maronii si chiar o mica sangerare mi-a spus ca poate sa apara la data normala a urmatorului ciclu.
Dar spuneti-mi mamicutelor, voi cum faceti cu mancarea?????
Poate dispar pana joi, sa nu va ingrijorati ca ma pregatesc de plecare la Bucuresti. Joi ajung la Bucuresti si stau pana vineri seara, atunci cred ca o sa va scriu din nou. Apoi iar o sa dispar ca
ma voi duce in Franta de lunea viitoare- 3 saptamani.
Poate azi va mai scriu,
Va pup
Marcela6-7 saptamani.