Mamici de iulie-august 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Eu iau doar acid folic, trebuie luat de catre toate mamicile, daca te uiti pe site o sa vezi ca e recomandat in primele luni de sarcina, altceva nu mai iau si sper sa nu fie nevoie.

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitoiu spune:

Pentru calcularea datei probabile de nastere mergeti pe www.reclama si vedeti acolo la "cand vine barza"...Eu acolo am cautat si a iesit ca bebe vine pe 1 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

quote:
: Mi-am facut test Clear Blue (care cica e 99% sigur) si a iesit pozitiv , dar liniuna a doua in timp(2 zile) s-a mai subtiat , dar a ramas vizibila..Dr cand i-am aratat testul mi-a spus ca poate fi pozitiv(eu nu am inteles nimic..cand sunt 2 linii cum poate fi +??? )Mai ales ca e cel mai scump test..Celelalte teste nu prea ies decat dupa cateva zile bune de la intarziere..Eu acum am 33 de zile de la ultima menstra, si multe intepaturi, in burtica...Cred ca s-a apucat BB de lucru..isi aranjeaza casuta...Felicitari viitoarelor mamici si ma bucur sa fiu printre voi..

Draguta mea , testul este OK. CRED CA SI PE PROSPECT SCRIE, cel putin pe-al meu scria ca este vizibil numai un timp ( al meu si acum se vede - caci le pastrez ) . Si eu l-am facut in ziua cind trebuia sa am ciclu, deci ....bucuta-te !!!!!
Cind este termenul tau?

bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

[Bunny, multumim pentru carti, eu abia astept sa le cumpar, momentan citesc Vraciul. Nu mi-ai spus care e DPN la tine. Astept.

Sorry, dar trebuie sa ma intelegeti ca sunt tare aiurita si mi-a intepenit fundul pe scaunul asta de cind va citesc (8am BUD time ) caci am luat mamici-iulie de la inceput.
DAR AM PROMIS CA MA DUC LA CUMPARATURI !!!

ahhhh , iar uitam !
dupa calculatorul de la DC 4 AUG , altele mi-au aratat 3 aug

nicole - 5 saptamani
[/quote]

bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitoiu spune:

Razi tu razi dar eu sunt cam panicoasa..dar bine ca existati voi si mai primesc ceva din experienta voastra...Noi(eu+sot) incercam sa facem BB de 1 an si de aceea sunt asa de speriata...sper sa fie bine ..mi-am calculat cans ar trebui sa vina bb - 1.08.2004...Si conform calendarului japonez este fata...Asa sa fie...

Mergi la inceput

Am refacut lista ...

Melanie - Iulie
Butterfly - 1 Iulie
Fabya - 3 Iulie
Ulic - 3 Iulie
Vanesa - 5 Iulie
Mitzura - 7 Iulie
Marcelle - 14 Iulie
Piti - 18 Iulie
Anemona - 18 Iulie
Alexa - 19 Iulie
Cristalina - 20 Iulie
Anas34 - 23 Iulie
Nicole - 25 Iulie
Briseis - 25 Iulie
Adonia - 25 Iulie
Liv29 - 26 Iulie
Papadie - 30 Iulie
Miguelle - 1 August
Cristina - 1 August
Bunny - 4 August

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Mitzura, sper ca esti bine. De fapt sigur esti bine, te astept aici.

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Papadie, bunny, iubitoiu...bine ati venit si sarcina cat mai usoara si fara probleme...Sa aveti niste bebici sanatosi si voiosi!...:)

Multumesc pentru incurajari!...sunteti super...:)
Durerile mele sunt difuze in partea de jos a abdomenului, acum ma duc acasa sa stau in pat si sa ma odihnesc...
O gramada de colege mi-au explicat ca e normal, ca si pe ele le-a durut burta chiar mai rau asa ca nu e motiv de panica. Oricum o sa ma duc maine la doctor.
va doresc o zi excelenta,
Monica 6 saptamani si 6 zile

Mergi la inceput

Vezi Cristalina ca nu e motiv de panica, nu trebuie sa ne speriem asa repede. Sa mergi la doctor si sa stai cumintica.
Vroiam sa va intreb, voi cand stranutati mai tare sau va ridicati brusc din pat, fotoliu, va doare burtica?

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Rain, asa mi se intampla mie prin luna 2 si 3 de sarcina..la stranut, la o miscare brusca,la o ridicare brusca de pe scaun..cel putin in luna 3 aveam tot timpul senzatia ca e ceva incomod acolo jos...apoi a trecut cum am intrat in luna 4 si a inceput sa urce burtika.

Mergi la inceput