ECOGRAFIE MORFOLOGICA

ECOGRAFIE MORFOLOGICA | Autor: laura miu

Link direct la acest mesaj

Buna, sunt Viorica si sunt insarcinata in luna 7-a si de cand am ramas gravida mi-a fost fff rau.Acum mi-am schimbat medicul ginecolog si mi-a dat sa fac ecografia morfolofica + alte analize.
Va rog din suflet sa-mi spuneti si mie unde se face aceasta eco mai ieftin, acolo unde m-a trimis dr. meu, costa 1.200.000 lei si nu dispun de atatia bani, mai ales ca si celelalte analize ma vor costa f mult.
Multumesc anticipat,
Vio

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Eu le-am facut pe marea majoritate la Centru Medical Unirea, care are 2 sedii. La cel de pe Unirii costa ( anul trecut ) 500.000 lei si la cel de pe Enescu, unde era aparatul de ultima generatie, costa 800.000 lei. Nu stiu daca acum costa la fel, dar poti da un telefon: 3271188-90 sau 2120567-68. Eu le faceam la dr. Iosup, care este un ecografist foarte bun.

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendraghici spune:

Draga Laura, eu am facut la Centrul Medical Unirea, la dr. Iosup, 3 ecografii de morfologie fetala. Prima m-a costat 1.530.000, a doua 1.760.000 si ultima, facuta acum 2 saptamani, 1.340.000.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Draga Laura,
Eco de morfologie poti sa mai faci la Sanador si Medsana, preturile erau cam la fel in jur de 1.000.000 acum 2 luni.
Eu am fost la Sanador.
Layla -33 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Nu stiu cat costa (cred ca in jur de 800.000, dar nu bag mana in foc), dar stiu ca si-au luat ecograf performant de curand si se poate face ecografie morfologica si la ei - e vorba de policlinica Medlife. Suna si tu pentru mai multe informatii , tel. 666.20.66

Mickyyy 22 saptamani

Mergi la inceput