Super-Lia revine!
Raspunsuri - Pagina 9
Eryka spune:
Buna Lia adresa pe care ai dat-o tu acum este cea in care iti editezi tu pozele.
Sa-ti traiasca scumpicul ,ai o familie minunata.Eryka & sufletzelul de fetitza din burtica --->24 saptamani
Adela P spune:
Liaaaaa, nu putem sa vedem pozele bine. Asa cum a spus si Eryka, adresa data de tine e pagina in care le editezi tu si daca incercam sa le dam clik sa le vedem mai mari, ne trimite la pagina cu albumurile utilizatorilor.
Pe de alta parte daca vrem sa le vedem normal din albmul tau, nu apare nici un album acolo. Cred ca ai uitat tu sa alegi albumul in care sa le pui.
Nu stiu daca te-am lamurit bine....
Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P
SIMONABB spune:
Draga Lia
Povestea ta seamana cu un basm frumos in care printul vine pe un cal alb, o ia pe fata frumoasa si trista si o duce departe in imparatia lui unde incep fericiti si indragostiti o viata noua, departe de tot ce fusese pina atunci.
Vreau sa-ti spun ca recitesc povestea ta de cite ori am timp si de fiecare data ma emotionez.
Ma intrebam zilele trecute o chestie: tu in Ro ai fost o femeie activa , tot timpul ocupata, mereu pe fuga ... cum te impaci acum cu monotonia care ti-o impune statul acasa cu un copilas ?
Eu am un puiut de 3 luni si cu toate ca-l iubesc foarte mult simteam ca nu mai am rabdare sa stau numai in casa, sa schimb pemparsi, sa spal biberoane si sa ma uit la TV. Am stat pina la 2 luni si pe urma s-a mutat mama la mine ca sa pot eu sa vin la munca ca altfel cred ca o luam razna.
SIMONA
super-lia spune:
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/mastcoal/album?.dir=/Yahoo!+Photo+Album
mamica fericita a unui baietel!
valentinag spune:
Sa-ti traiasca grasunelul,e scump foc!Poate la vara ii faci o surioara!Sau tot baietel vrei?
Valentina
adda spune:
Lia draga, abia acum ti-am citit povestea . Nu obisnuiesc sa intru in sectiunea aceasta a forumului si uite ce-am pierdut! Ma bucur mult ca ti-am descoperit povestea. Ai scris foarte frumos!
Sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti parte de multe momente frumoase impreuna! Meriti din plin sa fii fericita!
Ada
super-lia spune:
SIMONABB a scris
"Draga Lia
Povestea ta seamana cu un basm frumos in care printul vine pe un cal alb, o ia pe fata frumoasa si trista si o duce departe in imparatia lui unde incep fericiti si indragostiti o viata noua, departe de tot ce fusese pina atunci.
Vreau sa-ti spun ca recitesc povestea ta de cite ori am timp si de fiecare data ma emotionez.
Ma intrebam zilele trecute o chestie: tu in Ro ai fost o femeie activa , tot timpul ocupata, mereu pe fuga ... cum te impaci acum cu monotonia care ti-o impune statul acasa cu un copilas ?
Eu am un puiut de 3 luni si cu toate ca-l iubesc foarte mult simteam ca nu mai am rabdare sa stau numai in casa, sa schimb pemparsi, sa spal biberoane si sa ma uit la TV. Am stat pina la 2 luni si pe urma s-a mutat mama la mine ca sa pot eu sa vin la munca ca altfel cred ca o luam razna."
Offf Simona.... la inceput a fost ok deoarece cand am ajuns aici in USA eram deja aproape de cinci luni si nu avea nici un rost sa ma angajez ... apoi am nascut si de comun acord cu sotul meu a fost sa stau acasa si sa cresc copii macar pana implinesc trei ani.
Uneori m-i se ridica adrenalina si incep sa o iau razna . Duc foarte mult lipsa unei activitati care sa ma provoace , sa ma fascineze ... dar dupa cteva ore sau zile imi vin boii acasa si ma calmez. Consider ca Alexandru merita toata atentia mea. Incerc sa ma tin ocupata cu tot felul de maruntisuri dar care ma satisfac doar pe moment. Acum fiind iarasi insarcinata iti dai seama ca nici nu ma gandesc sa incep vreo afacere... dar copii merita sacrificiul ... iar eu nu o am pe mama langa mine (norocoaso!!!) asa ca planuri de vitor :Stat acasa , facut si crescut copii...
mamica fericita a unui baietel!