Super-Lia revine!
Raspunsuri - Pagina 7
Theodora spune:
Draga Lia,
Scriu acest mesaj,cu lacrimi in ochi si cu sufletul mult mai bogat decit era in urma cu citeva ore...
Am deschis din curiozitate acest subiect,nestiind cine esti si necunoscind povestea ta...si acum te simt asa de aproape!!!
Am citit toata povestea ta de la "Calatoriile sufletului",si nu-mi gasesc cuvintele! Mi-a placut asa de mult,nu fac nimic in ultimile 4-5 ore,cu mici pauze pentru gemenii,care azi i-ti sint recunoscatori,casa e cu susul in jos si i-si fac de cap...mami e prea ocupata ca sa-i certe!!!
Cel mai mult m-a impresionat intoarcerea ta acasa la MAMA si TATA!!! Asa cum povesteai,parca inchideam ochii si erau eu personajul din povestea ta,sin aproape 5 ani de cind nu am fost ACASA,si mi-a asa dor,copiii mei nu-si cunosc bunicii...parintii mei nu-si cunosc nepotii!!!
Ceea ce nu am inteles,e de ce a fost inchis subiectul!!!
Poate ma lamureste si pe mine cineva!!!
Trebuie sa inchid,gemenii au depasit orice limita si acum fac tot posibilul ca sa-mi atraga atentia!
MULTUMESC pentru ca am putut citi si trai POVESTEA SUPER LIEI!
Theodora,o mamica fericita si Alexandros, Yannis gemenii mei minunati!
2 ani pe 03.Aprilie.2004.
htpp://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+2&mid=188&cid=3737
angelp spune:
Ne bucuram ca ai revenit iar printre noi du mica uza....
Te asteptam mai des sa ne povestesti orice despre viatza ta....
Linistita poti sa-ti publici memoriile scrise na acum...ai talent ,umor si esti pe intelesul tuturor.
Te pum cu drag si te asteptam cu noi povestioare....
Burtica Creste?
cl spune:
Draga SUPER-Lia, din intamplare te-am descoperit si eu, ieri, si pot sa-ti spun ca te-am citit cu foarte mare placere. Esti o femeie nemaipomenita si ai o vointa fantastica. Sa ramai optimista toata viata ta! Iti doresc o sarcina usoara. Si pentru ca astazi Alex al tau implineste un anisor, ii doresc "La multi ani!" si sa creasca fericit, alaturi de parintii lui minunati! Petrecere frumoasa si sa ne spui si noua ce a luat de pe tavita. Asteptam si poze.
si ,
Claudia si Alex
Aliada spune:
Draga Lia,de mai bine de trei ore citesc povestea vietii tale si ma minunez,mai sa-mi ard si mancarea cu ochii in cartea vietii tale nu alta.
Uite ca povestea ta i-mi confirma faptul ca fericirea nu pica din cer neaparat ci ti-o faci singura.Bravo sa fii sanatoasa si fericita din ce in ce mai mult pe zi ce trece!Meriti!Si nu te opri din povestit!
carmens spune:
Draga Lia, in primul rand vreau sa-i urez baietelului tau, care azi, daca nu ma insel, implineste un anisor, sa aiba parte de tot binele din lume, multa fericire, sanatate si o viata frumoasa si tu sa te bucuri de el si de toate realizarile lui.
Iti urez si tie multa sanatate si o sarcina cat mai usoara.
Iti multumesc pentru ca ai aparut in viata mea cu povestile tale si astept cu nerabdare continuarile.
Carmen
simonaM spune:
la multi ani pt baietelul lui lia......sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de bucurii!!!!!!mona78
super-lia spune:
MULTUMESC MULT PENTRU URARI SI APRECIERI. E MINUNAT... TOTUL E MINUNAT ... CHIAR SI FAPTUL CA AM SCRIS AICI DESPRE MINE ASTFEL SPER CA CEI SAU CELE CE SUNT IN IMPASURI SI TRAIESC CLIPE NEFERICITE SA-SI ADUCA AMINTE DE MINE SI SA SPUNA..."DA..SE POATE SI MAI BINE!"...
Acum doua zile Alex a implinit un anisor. Si eu bineinteles ca am implinit un anisor de cand sunt mamica. Nu va spun cat de emotionata am fost cand i-am cantat "la multi ani" bineinteles in varianta engleza iar puiul meu se uita asa curios la noi ca si cand "ce va apucat???" iar mie lacrimile m-i se inodau una dupa alta... ei... mari emotii. Dragostea noastra pentru el creste zi de zi. E minunat sa fie parinte si cred ca acesta este scopul nostru. Nu am fost niciodata mai multumita de mine si mai satisfacuta de ceea ce am. Si culmea acum cativa ani aveam cu totul si cu totul alta parere. Dar acum universul meu este Alexandru care ma trezeste in fiecare dimineata sarind in patutul lui de parca ar dori sa-l scoata din balamale si daca vede ca toata galagia ce o face nu-i de ajuns incepe sa scanceasca. Ei bine unul din noi se duce si-l aduce in dormitorul nostru il punem intre noi si ne jucam in jur de o jumatate de ora , timp in care el ne calareste, incearca sa ne rupa nasurile, ne imbratiseaza si cu gurita deschisa ne saruta pe obraji desi noi incercam sa evitam aceasta operatiune ca ne umple de scuipat , sare pe noi si e in culmea fericirii ca este intre noi. Apoi ne schimbam de pijamale si cat eu pregatesc micul dejun baietii petrec ceva timp impreuna.
Cu cateva zile inainte de ziua lui de nastere l-am tuns. A fost asa de cuminte -precum vedeti din fotografii- si curios de ce se petrece in jurul lui. Ei bine am plecat cu o freza de nota zece. Ma uitam la el si nu-mi venea a crede ce dulce era cu fetisoara aia a lui serioasa si cu noua si prima lui tunsoare. Bineinteles ca bunicii s-au amuzat copios si bunica i-a facut nu stiu cate fotografii. Cred ca in cateva minute toate cunostintele au primit o fotografie cu Alex si noua lui tunsoare.
Ei bine ziua lui de nastere am sarbatorit-o pe 23 -adica cu o zi mai tarziu. Nu am facut invitatii multe deoarece am zis ca o sa fie mai frumos doar intre noi familia... si asa a fost. La inceput Alex a fost cam reticent la musafiri dar dupa jumatate de ora era iar in elementul lui si si-a dat arama pe fata. A jucat ascunselea , a aratat cum aluneca el pe parchet - se pune pe burta si se impinge cu mainile de spui ca-i pe derdelus, ia facut pe toti atenti cand a auzit gongul de la ceas BING-BANG-BING , le-a dansat si a bodoganit in legea lui toata lumea spunand ca vorbeste romaneste.
Tortul a fost surpriza serii. Pana acum nu am vazut decat la televizor torturi cu imaginea unei persoane. Ei bine de data asta imaginea lui Alex a triumfat pe jumatate de tort si ne-a zambit cu gropitele lui dulci. Sa-l manacam si nimic altceva dar nu ne-am indurat de frumusetea tortului asa ca am inceput sa-l taiem din partea cealalta... dar in final a trebuit sa ajungem si la fotografie asa ca cu mana tremuranda - as fi vrut sa-l pastrez pentru eterniate- am taiat si poza.... o bucatica de ici o bucatica de colo... mmmm... ce dulce e baiatul meu....Apoi am deschis cadourile ... mare greseala ca am desfacut un Teddy Bear(urs de plus) care era de patru ori mai mare decat el... celelalte cadouri nu au mai contat pentru el. A sarit pe urs si la calarit, la imbratisat, la pupacit si se tavalea cu el de mama -mama...
Una din rarele dati cand mi-a dormit pana la ora opt dimineata fara sa se trezeasca.... cred ca trebuie sa am cate o petrecere in fiecare zi pentru el si astfel o sa pot si eu sa dorm toata noapte...
A doua zi am avut in vizita pe verisoara lui care este cu sapte saptamani mai mare ca el. Sau jucat asa de frumos ... si culmea baiatul meu a facut primii pasi astazi ... nu multi ... dar pentru prima data a stat in picoare de unul singur fara nici un sprijin... ce mandru era de el ... dar ce mandra eram eu....sa speram ca nu-si va pierde curajul si va incepe sa paseasca... e foarte precaut , ceea ce-i bine, si nu face nimic periculos .
Iata-ma dupa un an de zile , an greu, cu griji, nopti nedormite si daca va vine sa credeti -mie inca nu-mi vine- cu curajul de a mai avea un bebe ( am o burtica care se tot arata si nu mai incape in hainele mele obisnuite la trei luni de sarcina ). Acum ma bucur de Alex si de multe ori zic ... asta e copilul meu , nu vine nimeni sa mi-l ia ... e al meu... pentru ca aceasta este realitatea e greu de crezut ca eu am plamadit aceasta fiinta -sunt putin egoista aici si cam uit de sotul meu dar trebuie sa recunoastem ca si el a contribuit cu ceva- caci stiu ca nu peste mult timp voi trece iarasi printr-o perioada dificila cu un bebelus si un copil de un an si sase-sapte luni... dar asta-i viata ... si eu sunt nerabdatoare sa traiesc acele zile... cu cei doi copilasi ai mei si cu dragul meu sot.
PUPICURI LA TOATA LUMEA.
mamica fericita a unui baietel!
madelaine spune:
Super Lia ne ti ocupate, in mod placut. Felicitari pentru noua sarcina, iti doresc sa fie cit mai usoara, si sa-ti traiasca si Alexutul, sa fiti fericiti impreuna. Mai asteptam povestioarele tale.
Madelaine si cei trei muschetari
Aliada spune:
La multi ani puiului tau Lia!Sa-ti traiasca si sa va lumineze zilele pana la adanci batraneti!