Super-Lia revine!

Super-Lia revine! | Autor: super-lia

Link direct la acest mesaj

Deschid un nou subiect(rubrica) cu speranta ca prichindelul meu sa-mi lase ceva timp si sa va mai pot scrie cate ceva . Am mai intrat din cand in cand pe aici si am fost placut surprinsa de mesajele primite de la voi.Va sarut si va imbratisez pe toti!Multumesc!

mamica fericita a unui baietel!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Milia spune:

Lia draga,

Am vrut sa-ti scriu si eu cateva cuvinte, dar vazand ca nu-ti mai faci aparitia pe aici am crezut ca nu mai ai timp de noi, sau poate ne-ai uitat. Scumpa mea, citind povestea vietii tale, imi aduc aminte de o carte citita candva, "Viata lui Edith Piaf", scrisa de sora ei, Simone Berteaut. Acelasi stil simplu, firesc, acelasi umor, si o viata la fel, cand amara (dar nu lipsita de speranta), cand in culmea fericirii. Si plina de miracole, caci dragostea dintre tine si actualul tau sot nu e nimic altceva decat un MIRACOL. Aproape prea frumoasa ca sa fie adevarata...

Nu lua seama la unii care te-au criticat pe aici (de ce oare unii stiu sa gaseasca mereu nod in papura), la urma urmei, aici fiecare dezvaluie cat vrea din viata lui, atata timp cat respecta regulile site-ului; e sub protectia anonimatului, ceilalti eroi ai povestirii sunt si ei protejati (prin nume fictive, prin faptul ca nu ai scris numele orasului in care ai locuit). Eu cred ca avem multe de invatat din povestea ta. Nu toti trecem prin aceleasi experiente si ne este util sa stim prin ce au trecut altii. Nu oricine are curaj sa-si deschida sufletul aici pe forum, si nu oricine e dispus sa cheltuiasca atata timp cu asta (time is money!), asa ca nemultumitii sa-si tina criticile pentru ei. Sau sa nu citesca, nu-i obliga nimeni. Scrie, draga mea, e foarte interesant ce povestesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Si eu tot am asteptat si sperat BINE AI REVENIT si abia astept sa citesc,primesti de la mine.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Chiar ieri am recitit povestea ta,si ma gindeam ce-o fi cu tine de nu ne mai dai vesti.Bine ai revenit,asteptam cu nerabdare sa ne mai povestesti ceva din "Aventurile Liei"

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Bine ai revenit Super Lia
Chiar iti simteam lipsa si ma gandeam ca nu mai ai timp sa scrii.

Ma bucur ca iti faci timp sa fii cu noi, sa ne mai scrii din aventurile tale

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Bine ai revenit Lia!!

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Originally posted by iren

Chiar ieri am recitit povestea ta,si ma gindeam ce-o fi cu tine de nu ne mai dai vesti.Bine ai revenit,asteptam cu nerabdare sa ne mai povestesti ceva din "Aventurile Liei"

Iren&Bogdanelu

Unde pot gasii povestea? Doresc si eu sa o citesc, pls.
"Cautarea" nu merge de mult.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Garo, e nitel mai jos la "Emigrarea sufletului", povestea incepe din pagina 3, uite linkul:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7177&whichpage=3

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oblio spune:

Marturisesc ca n-am reusit sa citesc tot din ce-ai scris, dar voi persevera pe parcurs. Oricum, amintirile tale despre Londra ma fac sa-mi amintesc de timpul cand sotia mea a testat pentru cele doua luni in care si-a perecut concediul alaturi de mine, viata de hotel, undeva prin Angel, unde exista si o Dana, si o Mari si ... ma rog, simple coincidente, probabil. Interesant este cand vorbesti de imaginea Londrei in care spui ca nu vezi o hartie pe jos. Esti sigura ca vorbesti de aceeasi Londra in care imi pertec si eu timpul de vreo patru ani? Astia aproape ca nu au cosuri de gunoi pe strada, fiindca principiul lor este acela ca va veni cineva care este platit sa adune de pe urma celor care doresc sa se simta ...in largul lor, aruncand mizeria pe unde-apuca.Daca iti amintesti, ti-e si sila sa intri intr-un tren-metrou care se-apropie de capatul liniei, fiindca trebuie sa-ti faci partie printre gunoaie de toate neamurile!...
Si cand te gandesti ca asta numai si numai fiindca englezii tin cu tot dinadinsul sa-i puna omului la dispozitie tot confortul din lume!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Bine ai revenit. Iti asteptam povestile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Bine ai revenit!
Ps: eu nu mai tin minte despre ce povesti era vorba? unde le pot gasi?

3 ani !!! pe 14 februarie

Mergi la inceput