ciclu....sau altceva...

ciclu....sau altceva... | Autor: jul

Link direct la acest mesaj

buna tuturor!

am si eu nevoie de o parere.....
la 5 saptamani dupa nastere mi-a venit ciclul....sau cel putin asa cred....a tinut cam 5 zile...dupa care a disparut. pana aici totul bine.....numai ca dupa o saptamana si ceva, adica acum 2 zile, a inceput din nou sa curga...la inceput mai timid, dar vad ca nu se opreste! ciclu nu poate sa mai fie...vi s-a intamplat si voua?....am uitat sa spun ca alaptez....
scoteti-ma va rog din nedumerire!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Draga jul, bine in venit pe " desprecopii". Da, eu cred ca este posibil sa fie ciclul, dar la fel de posibil este sa fie si lohiile. Eu am alaptat pana la 1 an de zile si nu am avut ciclu. In acest timp am luat si anticonceptionale din saptamana a 6-a. Insa atunci cand mi-a venit din nou menstruatia, m-a tinut 5 zile, apoi peste vreo 8 zile a venit din nou si m-a tinut vreo 8 zile. Dar dupa inca o luna doua, s-a reglat. Te poti duce la doctor, ca sa vada despre ce este vorba. Sanatate!

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Draga Jul, eu am nascut in urma cu 16 sapt. si am avut aceeasi problema ca si tine si, din pacate, la controlul ginecologic s-a dovedit ca mai am ceva resturi de placenta in uter. Mai bine mergi si consulta ginecologul.Oricum, consultul dupa 6 sapt de la nastere este foarte indicat. In acelasi timp s-ar putea ca sangerarea sa fie din cauza mucoasei uterine foarte subtiri...Multa sanatate!
victoria si minunea mea Daria

http://community.webshots.com/user/tangorezu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Ruxi, spune-mi te rog ce contraceptive ai luat tu? Mie mi s-a prescris Mercilon dar am citit ca diminua cantitatea de lapte si altereaza gustul laptelui si cum puiul meu nu vrea biberon...Multumesc!

http://community.webshots.com/user/tangorezu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jul spune:

multumesc fetelor!
ma voi duce la controlul ginecologic in saptamana a opta de la nastere. sper sa nu fie nimic grav

Mergi la inceput