Cum se duce apa?

Cum se duce apa? | Autor: tulip

Link direct la acest mesaj

Intreb mamicile de pe forum, cum e cand se duce apa. Adica cat de puternic este jetul respectiv? De dimineata la mine se scurge ceva dar doar putin cate putin, cat incape pe o jumatate de servetel, din cand in cand, cand imi schimb pozitia. Am fost la spital la control si cervixul este inca lung de 2 cm, nici o dilatatie, nici o contractie. Ca sa fie treaba mai complicata, de 3 ori s-a scurs ceva alb, si asta s-a intamplat si la spital, dar nu e dopul gelatinos, si nu era nici apa, moasa a spus ca e o secretie obisnuita la sfarsitul graviditatii sunt in saptamana 38+1). Insa a iesit si apa curata (dar nu la spital sa ii pot arata ). Voua cum vi s-a intamplat? Mai e cineva care a trecut printr-o situatie asemanatoare?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Eu aveam dilatatie dar membranele nu se rupsesera. Asa ca, le-a rupt d-na. doctor. Nu stiu cum ar trebui sa se duca apa, cum este cand se intampla in mod natural acest lucru. In mod sigur, iti vor scrie mamicile care au trecut prin asta cum e.
Nastere usoara !!!

Nina & Nina-Cristina (1 an si 10 luni)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Nu exista o regula.

Mie cand mi s-au rupt membranele tot asa curgea, cate putin numai, cumnatei mele i s-au udat toate pe ea.......Probabil depinde de pozitia bebelui si de cat lichid ai.
Dar daca ai fost la control, si ti-au zis ca e ok, crede-i, zic eu!

Nastere usoara si bebe sanatos!
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulip spune:

M-am linistit, si am fost si la al 2lea control...si e apa! Multumesc pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

tulip ,,deci daca este apa..atunci se apropie timpul sa vina bebica asa ca din partea mea Nastere Usoara

Elena cu burtica 37 saptamini
http://community.webshots.com/user/elenalove27

Mergi la inceput