Mamici de mai-iunie 2004(6)
Raspunsuri - Pagina 2
Irinel spune:
Irinusha, scuze, eu nu prea stiu manifestarile bolii tale, dar cu ce te ajuta clisma. Tu esti consitpata? Stiu ca ai zis ca mancarea iese cam nedigerata. Ai probleme din cauza asta cu dusul la baie?
Cunosc sentimentul asta de regret ca nu ma pot simti mai bine sa ma bucur la maxim de zilele astea, dar din fericire, eu sper sa scap de greturi curand si sa ma simt bine (cine stie ce o mai fi si atunci, da parca mi se pare ca mai rau decat greturile astea care au tinut atatea saptamni non-stop, nu poate fi nimic). Insa la tine problemele sunt mai serioase.
Eu zic sa nu fii suparata pe doctori, ei ti-au spus ca sin punct de vedere al sanatatii esti apta sa faci bebelul, nu cred ca au vrut sa spuna ca nu o sa ai probeleme de nici un fel, ci ca bebe o sa fie bine. Sa vezi cand o iesi bebe ca toate astea o sa ramana undeva departeeeeeeeee, mici si neinsemnate. Dar acum e cam greu sa nu te gandesti la ele :0(
Ai grija de tine si candeste-te cat mai mult la bebe, o sa vezi ca o sa iti vina zambetul pe buze.
Cristina, tu in ce saptamana esti. Ce frumos ca o sa il vezi pe bebe.Asteptam vesti de la tine.
Pupicei,
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 12 (DPN 9 iunie)
clau07 spune:
1. Acris 25 Aprilie
2. Heron 2 Mai
4. Teodora D 5 Mai
5. Laura 7 Mai
6. Manu 8 Mai
7. Irinusha 10 Mai
8. Albinutza 10 Mai
9. Andra 15 Mai
10. Tantica 15 Mai
11. Maria 15 Mai
12.Piatra Lunii 20 Mai
13.Erika 25 Mai
14.Madutza 25 Mai
15.Anca 25 Mai
16.Dana 30 Mai
17.Christina 31 Mai
18.Clau 2 Iunie
19.Oana 5 Iunie
20.Irinel 9 Iunie
21.Cindy 15 Iunie
22.Getutza 17 Iunie
23.BurlacuP 19 Iunie
24.Crenguta 23 Iunie
25.Romana 30 Iunie
26.Butterfly 1 Iulie
Nu am vrut sa se piarda lista.
O zi buna tuturor.
Claudia
Eryka spune:
Haide-tzi mey fetelor ca nu mai puteam da de voiDe abia acum am reusit si eu sa ma loghezVad ca a-tzi scris nu gluma am avut de citi o groaza ma gandeam ca deja mai ave-tzi nitzel si naste-tzi.Eu despre mine nu va mai zic nimik uite asa ca nu am ce,astept si eu cu nerabdare sa mai treca vreo 3 saptamani macar ca poate poate misca si la mine ,ca doar de, din ce in ce ne facem mai mari.Am inceput sa mananc de ma sperii si eu de mine cred ca ma ia foamea din ora in ora, insa spre bucuria mea inca nu am pus nika pe mine,da am eu timp,nu?
Eryka & sufletzelul din burtica---> (14 saptamani)
madutza spune:
Buna burtici si BB-ici,
Irinusha, nu iti mai face ganduri negre. Noi stim toate ca esti o mamica eroina si o luptatoare si o sa reusesti sa duci sarcina la capat. Nu stiu exact care este problema de care suferi, dar noi o sa fim mereu alaturi de tine . Neurochirurgul meu s-a luat cu mainile de cap cand a auzit ca sunt gravidutza si sacrificiu pt. acest copil poate fi o operatie pe coloana sau chiar o pareza (Doamne fereste!!!), dar incerc sa ma gandesc ca o sa fie totul bine. Chit ca o sa stau numai in pat si o sa ma fac cat o batoza .
Aseara am zacut. Eram foarte obosita si iar m-a pucat durerea de cap (pai dacaam iesit din casa fara fes, asa imi trebuie) si ma tot supara durerile de spate. Daca ma apuca de acuma ma ia groaza. Sunt si cam "ciufuta", vorba lui Cabral...Cred ca am starea asta si pentru ca sotul meu lucreazadupa-amiaza saptamana asta si sunt mai mult singura.
Erika si eu am inceput sa mananc, dar lumea nu observa burtica . Totusi la noi nu cred ca o sa miste asa repede la Cris, eu ma astept ca dupa Craciun sa miste.
Paula, ti-ai calculat DPN-ul? Ca vrem sa te trecem si pe tine pe lista!!!
Cris si eu cred ca nu trebuie sa iti faci griji. Organismul fiecarei persoane esre diferit. Trebuie sa te bucuri!!! Si nu mai lasa pe nimeni la serviciu sa te supere, ca apoi venim noi cu .
Sper ca nu am uitat iar sa scriu ceva,
Va pup
Madutza & ingerasul din burtica
Eryka spune:
Madutza vezi ca ai sarit nr. 3 in lista..Si la mine la fel cand merg pe strada nimeni nu banuieste ca sunt o viitoare mamicasi tare ma mai oftic.
Eryka & sufletzelul din burtica---> (14 saptamani)
madutza spune:
Vreu sa refac lista dupa ce ne spune si Paula DPN. Si daca mai este cineva omis, va rog sa-mi spuneti!!!
Madutza & ingerasul din burtica de 13 saptamani
acris spune:
Buna fetelor,
Multumesc din suflet de incurajari !!!
Irinel, si eu ma gandeam candva ca poate mi-a venit ciclu peste sarcina, dar nu a fost asa. Exact cum ai zis, la echo avea exact cate sapt. banuiam ca am.
madutza, ai grija mama cu coloana. Vei naste prin cezariana, nu?
mai fetelor, daca nu am plans aseara cu ce am vazut la stiri...Cazul cu femeia aceea care a murit la nastere, din cauza ca medicul nu a vrut sa-i faca cezariana.. Nu-mi vine sa cred ca se mai poate intampla asa ceva in acest secol !!!! Oribil. Sunt f. intrigata !!!
Am zis ca nu ma mai uit la stiri si nici la filme cu violenta !!! gata! Ma impresioneaza totul acum.
va pupic dulce pe toate si mai vorbim!
Cris - 18 sapt.
BurlacuP spune:
Multumesc tuturor celor care mi-au urat bun venit in randul mamicilor mai - iunie 2004.
Madutza, eu presupun ca DPN este cam 19 iunie. Conceptia a fost pe 19.09.2003, iar eu presupun ca am 9 saptamani acum. Nu stiu foarte bine daca am calculat bine.
Voi v-ati facut analizele? Eu chiar azi mi-am luat rezultatele. Mi-au iesit cam mici: Calciu 3,72 (normal e 3,82-4,82, Alfa 2 gl 0,81 ( normal e 0,4-0,8), gama gl 1,29 ( normal e 0,6-1,2), iar la examen sediment urina scrie ceva de genul "frecvente celule epiteliale plata. rare leucocite". In rest medicul de familie mi-a zis ca sunt sanatoasa tun. Am grupa sanguina BIII Rh+.
Probabil saptamana viitoare o sa ma programez la ecograf, la primul ecograf.
Fetelor voi v-ati facut analizele? Cum v-au iesit?
Va pup, fiti optimiste si ganditiva la BB. Cand sunteti triste sau agiate fara un motiv intemeiat ii faceti mult rau BB-ului.
madutza spune:
Da Cris, o sa fac obligatoriu cezariana si o sa stau la pat, probabil din luna 5-6, depinde cum o sa ma simt. Atunci o sa scriu mai rar, si noaptea mai mult.
Paula, analizele generale mi-au iesit si mie bine, dar ar fi bine sa o dai pe lactate ca deja ai calciu mic si mai tarziu o sa scada si mai mult. Eu peste o saptamana iau rezultatul la listeria, toxoplazmoza si CMV. Mi-e un pic frica, dar sper sa fie totul bine.
A propos de tristete, tocmai am avut o criza de . Nu stiu ce se intampla cu mine ca pana saptamana asta eram foarte bine dispusa, dar acum totul imi pica aiurea. Aseara am luat un paracetamol si azi a inceput sa urle o descreierata de colega la mine ca de ce am facut asta. In primul rad ca peste tot scrie ca este inofensiv, daca il ei moderat (eu am luat unul singur) si mi-a fost prescris de medic. Eu inteleg ca lumea este intentionata, dar acum m-a facut sa ma simt si vinovata si ma si streseaza. Cred ca m-am cam dus eu cu capul....
Madutza & ingerasul din burtica de 13 saptamani