bancul zilei

bancul zilei | Autor: gabriel

Link direct la acest mesaj

O mama avea 3 fete virgine.

Ele s-au maritat la scurt timp una de alta. Pentru ca mama lor era ingrijorata de cum isi vor incepe viata sexuala, le-a cerut sa-i
promita ca atunci cand vor fi in luna de miere sa-i trimita o vedere cu cateva cuvinte in legatura cu ce-au simtit in noaptea nuntii.

Prima fata i-a trimis mamei o vedere din Hawaii dupa 2 sapatamni de la nunta. Pe vedere era scris doar «Nescafe".
Mama a ramas perplexa pt inceput, ca apoi sa mearga in bucatarie si sa se uite pe cutia de Nescafe. Scria :
"Dumnezeule, pana la ultima picatura".

Mama s-a inrosit toata dar a fost incantata de fiica sa.

A doua fata i-a trimis mamei o vedere din Vermont la o saptamana dupa nunta, scriind pe ea: "Rothmans".

Mama stia acum unde sa se duca direct : la tigarile sotului ei. Citi pe pachet : "Extra Long. King Size".

S-a rusinat din nou dar a fost fericita pentru fiica sa.

A treia fata plecase in luna de miere in Cape Town. Mama a asteptat o saptamana si ....nimic. Dupa aproape o luna,
o vedere in sfarsit sosi.

Era un scris de mana tremurat si 3 cuvinte : "South African Airways".

Mama iesi repede si cumpara ultimul nr al « YOU magazine", rasfoi paginile si in sfasit gasi pagina cu "South African
Airways".

Scria "De zece ori pe zi, 7 zile pe saptamana, in ambele sensuri".

Mama pali.

Gabriel - tatic de 2 ani!
http://www.familia-mea.go.ro/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

O tipa la ginecolog. Doctorul ii cere sa se dezbrace si observa un `O` pe pieptul ei:
- Domnisoara nu va suparati dar imi puteti explica ce este cu `O`-ul de pe pieptul dumneavoastra.
- Prietenul meu este student la Oxford si cand vine si facem dragoste nu-si mai da tricoul jos si imi ramane imprimat
Urmatoarea tipa care vine avea un `M` pe piept la care doctorul ii spune:
- Lasati-ma sa ghicesc, prietenul dumneavoastra este student la Michingan.
La care tipa spune :
- Nu, prietena mea e studenta la Wisconsin...

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriel spune:

Inmormantarea unui cardiolog.
Toate erau in forma de inima: florile, coroanele, jerbele, groapa, sicriul.
Cand sa bage mortul in groapa, un tip din multime incepe sa rada in hohote.
Preotul se opreste din cantat si il intreaba: bine domnule, acum te-a gasit si pe dumneata rasul, tocmai in acest moment? Tipul ii raspunde: nu va suparati dar ma gandeam la propria mea inmormantare, pentru ca eu sunt ginecolog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

Americanii fura planurile unei Dacia Solenza Diesel. Aduna o echipa americana sa o reconstruiasca dupa planuri. Lucreaza astia ce lucreaza, sudeaza, lipesc din greu si in final le iese un tractor.
Conducerea e nemultumita si aduna o echipa de japonezi. Lucreaza si astia din greu, sudeaza, lipesc, asambleaza si dupa sfortari supraomenesti leiese un tractor. Conducerea e disperata si aduna o
echipa de romani. Intra romanii in treaba, sudeaza, lipesc, asambleaza
si in final, le iese o Solenza Diesel.Conducerea:
- Incredibil! Sintem impresionati de munca voastra, celorlalte echipe le-au iesit tractoare, voi cum ati facut?
Romanii:
- Si noua tot tractor ne'a iesit, da' l-am luat la pila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

banc feminist

O pereche sarbatoreste nunta de argint si in acelasi timp si 60 de ani de viata. In timpul celebrarii apare o zana si le zice: ca premiu pentru fidelitatea voastra timp de 25 ani, as vrea sa va implinesc cate o dorinta. Sotia entuziasmata exclama: "Vreau sa fac o calatorie in jurul lumii cu sotul meu!!!" si imediat dupa ce zana a atins-o cu bagheta magica apar doua bilete de avion. Sotul se gandeste putin si dupa aceea, adresandu-se sotiei zice: "Atmosfera asta e foarte romantica dar am aceasta sansa doar o singura data in viata asa ca, scusa-ma draga, dar dorinta mea e aceea de a avea o sotie cu 30 de ani mai tanara decat mine".
Sotia ramane socata dar dorinta e dorinta asa ca zana il multumeste, il atinge cu bagheta magica si pac!!! sotul devine de 90 de anni!!!!

Morala: toti barbatii sunt niste nenorociti, dar zanele sunt
femei...

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Buuune de tot!!!

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

supeeeeeerrrrr

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriel spune:

O vrabiutza zbura cu viteza la nivelul solului.din urma ei vine un bmw..
vrabiutza cu viteza pe langa bmw...si se izbeste de masina...cade ametita
toata...soferul opreste,o ridica,o ia acasa ,o pune in colivie,ii pune
niste paine,ii pune niste apa...se trezeste vrabiuta la un moment dat
si se uita
buimacita in jurul ei...vede gratii, vede apa, vede painea...
"hai sa-mi bag picioarele.. l-am omorat pe ala cu bmw-ul..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Claudia

Mergi la inceput