Am si eu o intrebare mai delicata si cine are "cusaturi" cred ca intelege frica mea, dar in acelasi timp ma simt foarte bine si zic eu refacuta fizic ca sa putem incepe sa ...ce mi-este mie teama este sa nu cumva sa se rupa ceva acolo?! oooopss..au trecut doar 19 zile de cand am nascut, dar nu cred ca e prea devreme sau oare ma-nsel?! la atingere e ok, putin diferit, dar acum vreo 4 zile am incercat ceva, dar ne-am oprit, tot de frica si fiindca mi se parea mie ca e ca "sarmulitza ghimpata"la intrare, caci in interior era chiar super si culmea: la fel ca-nainte!!
Cu multumiri pt.citirea unui asa subiect delicat, Lena
Munim 7 saptamani deoarece este o "plaga chirurgicala" care, desi se vede destul de repede ca s-a vindecat, necesita refacerea completa si a structurilor mai profunde.
Sfat: asteptati primul control medical, sau minim 7 saptamani !
DARAEL
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
eu am avut epioziotomie in iulie, si am avut o tentativa dupa aproape 7 saptamanai, dar a fost cam nasol ca m-a durut plus ca mi-a curs putin sange. Din august pana acum cred ca am facut-o de 10 ori si de fiecare data m-a deranjat putin, este drept ca a fost din ce in ce mai bine dar a durat ceva. Cred ca ideea este sa insisti ...se vindeca mai repede...dar oricum dupa 6-7 saptamani.
BAFTA
carmen
Minim 6 sapt. si numai dupa controlul medical care sa-ti confirme ca totul este ok (cusatura este vindecata complet).
Succes.
minim 4 saptamini si nu neaparat din cauza cusaturii care se vindeca de altfel in citeva zile ci din cauza pericolului de infectie pentru ca nu este colul inca inchis.
Minim patru saptamani dar sa stii ca medicul recomanda sase.
Il poti intreba si cu siguranta te va lamuri (medicul).
Madalina
Multumesc mult fetelor,
am fost la doctor si el mi-a spus ca e ok, dar sa mai astept o saptamana.
multam fain inca o data, Lena mamica Freyei