DUPA EFECTUAREA UNEI COPROCULTURI S-A CONSTATAT CA BAIETELUL NOSTRU ARE COLI ENTEROPATOGENI SI DIN ANTIBIOGRAMA A REZULTAT CA SINGURELE ANTIBIOTICE CE AU EFECT SUNT:
CEFOPERAZONE CFP
CEFTRIAXON CRO
IMIPENEME IPM
MEROPENEM M
A FOLOSIT CINEVA UNUL DINTRE ELE SI CUM A RECTIONAL COPILUL?
MERSI
ANDRA
Mama draga... altele mai tari nu au gasit! Din zona imipeneme se trateaza pyoceanic-ul ( sau com s-o scrie !).
Andra, trebuie sa iei ce-ti da pediatrul. Cere-i insa si tratament complementar sa-i refaci flora intestinala ( ecoflorina sau ceva ). O sa ai de luptat pentru refacerea imunitatii.
Dupa tratamentul cu antibiotice ( cand s-a rezolvat problema ) incearca sa ajungi la un medic homeopat. Eu asa am procedat dupa tratament cu doua antibiotice simultan, 14 zile.. de ne-au iesit ochii din cap!
Sanatate si rabdare.
Roxana&Ruxandra
Buna. Sunt Diana.Eu i-am dat baietelului meu la 8 luni ceftriaxon dar pentru o infectie urinara si i-a mers foarte bine. i-am facut injectii 5 zile. Oricum tratamentul trebuie sa ti-l recomande un medic pentru ca sunt niste antibiotice foarte tari.
Si noi am trecut prin asta,chiar de curand. Noi am luat ciprofloxacin si stiu ca nu se da decat de la 14 ani in sus si bb avea 2 luni...Asa ca mai puternic decat asta...Luati ce va zice medicul si e de preferat sa il faceti injectabil. Noi am tras tare mult (si inca tragem dupa 2 luni) cu refacerea florei intestinale. Si acum imi face diaree o data pe sapt cu toate ca infectia a trecut. Mare grija cu antibioticul, mai ales ca sunt f sensibile cand au o infectie.
Multa sanatate.
quote:
Initial creeata de andra32
DUPA EFECTUAREA UNEI COPROCULTURI S-A CONSTATAT CA BAIETELUL NOSTRU ARE COLI ENTEROPATOGENI SI DIN ANTIBIOGRAMA A REZULTAT CA SINGURELE ANTIBIOTICE CE AU EFECT SUNT:
CEFOPERAZONE CFP
CEFTRIAXON CRO
IMIPENEME IPM
MEROPENEM M
A FOLOSIT CINEVA UNUL DINTRE ELE SI CUM A RECTIONAL COPILUL?
MERSI
ANDRA
Nu uita de vitamine(complex),hidratare si igiena riguroasa a mainilor.
Sanatate micutului!
July si bb.Teodora-Cristiana
P.S. I-ai facut inainte de antibiotice si ex.faringian ptr.Coli?