Credeti in compatibilitatea dintre zodii?
Eu sunt Taur iar sotul meu Capricorn. Peste tot pe unde am citit despre compatibilitatea dintre aceste 2 zodii, se spunea ca se potrivesc. La noi este valabil. La voi cum este?
Lulu
Raspunsuri
gabrielat spune:
Eu sunt rac iar sotul meu este berbec. In toate zodiile se spune ca nu ne potrivim. Suntem amandoi firi energice, impulsive, incapatanati, in general ne intelegem desi am avut niste probleme pe care le-am depasit in final.
gabi
babirusa spune:
Mai sunt si alte elemente care conteaza, nu numai zodia. Eu sunt capricorn, sotul e balanta si totusi ne potrivim .
mihuletu spune:
e mai complicat cu compatibilitatile astea, ca ele se calculeaza nu doar in functie de zodia in care esti ci si de ascendent si de pozitia lunii la nastere in ambele horoscoape ale celor doi din cuplu. mai complicat, de aceea e foarte posibil gabrielat sa fiti foarte compatibili desi zodiacul spune ca nu. eu cred doar la modul generic, atunci cand stiu ca relatia nu va depasi stadiul de amicitie si poate, prietenie. in rest... ma ghidez dupa instinct.
www.sara.haihui.ro
mamica dulce spune:
eu sunt leu si sotzu' este capricorn...si ne potrivim doar cu multe,multe compromisuri..sau relatie nerecomandata[:D
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
furni spune:
Eu nu cred. Pentru nativii aceleiasi zodii poate exista trasaturi generale comune. Dar eu cred ca, inca de la nastere, fiecare individ este intr-o continua transformare. Influentele mediului in care se dezvolta omul cat si experientele pe care le traieste de-a lungul vietii sunt majoritare. Poti fi compatibil cu un om azi iar peste cinci ani sa constati ca nu mai ai nimic in comun (ca trasaturi, ma refer). Parerea mea.
tora97 spune:
eu mi s balanta iar fostul sotz era varsator. in toate horoscoapele spuneau ca am fi cuplul ideal... corect insa doar pe termen scurt, respectiv 3 ani, apoi ....
asaca ce sa mai cred....
petra spune:
Intr-un timp am facut chiar pasiune pentru a recunoaste dupa caracter la diferite persoane zodia, sau dupa zodie sa incerc sa cunosc o persoana. Este intresant si mi-a placut mult acest domeniu. Asta in Ro., pentru ca aici nu prea sunt la moda zodiile.
In orice caz, zodia mea nu este compatibila(dupa horoscoape) cu cea a sotului. Eu rac, el gemeni, dar ne intelegem bine si avem o relatie buna.
pengunica spune:
La inceput am crezut in compatibilitatea zodiilor ,dar acum dupa ce m-am pricopsit cu un,,peste,,eu fiind sagetator nu mai cred .Avem o relatie frumoasa in ciuda ,,incompatibilitatii ,,,ca zodii.Noi sa fim sanatosi..si fericiti;.ca zodiile nu mai conteaza pana la urma urmei
EDDY spune:
NU,nu cred delok in compatibilitatea dintre zodii.Eu sint Rac shi dupa horoscop,partida ideala ar fi fost cu un EL taur.Casnicie solida shi un prieten de nadejde pe toata durata vietzii.VRAJEALA de popa de tzara!!!Primul meu EL important,a fost un Taur.Pe toata durata(4 ani) relatziei noastre,99% am lasat de la mine,am inkis okii shi am trecut cu vederea N abateri,rataciri shi inshelari.No',poi pina cind sa mai ashtept sa vad idealul acestei partide???
Sotzul meu este Fecioara shi sincer,nu shtiu shi nici macar nu m-a interesat vreodata sa vad ce spun horoscoapele despre cum ar trebui sa fie!Ne-am cunoscut,ne-am placut,ne-am logodit shi casatorit in timp foarte scurt,avem o fetitza de 1 an shi 2 luni,sintem fericitzi impreuna.Ce sa mai caut sa aflu din horoscop?Shtie Dumnezeu cine pentru cine este facut shi daca ie sa fie,bine;daca nu...c'est la vie!
Eddy & Antonia Naomi
dpintilie spune:
Nu exista asa ceva, exista doar compatibilitate intre oameni. Fiecare individ e unic, nu il poti in nici un caz integra intr-o categorie pe baza zilei de nastere...Sa fim seriosi, impartim cele 6 miliarde de oameni in 12 categorii??? Si pretindem ca exista sau nu compatibilitate intre oameni pe baza acestor categorii???
Am avut o perioada in care m-a preocupat subiectul, dar uitandu-ma in jurul meu am vazut cat de departe de adevar e povestea asta cu compatibilitatea intre zodii...
Dana
http://community.webshots.com/user/dpintilie