cum stii,care sunt semnele ca...

cum stii,care sunt semnele ca... | Autor: hannen

Link direct la acest mesaj

te partenerul(a) te inseala??
Acum poate o sa credetzi ca am innebunit,dar totusi am si eu nelamurirea asta
Poate in cazul barbatilor inselati e mai usor de descoperit daca mergem pe principiul ca o femeie pune suflet intr-o relatie.Nu stiu sigur,zic doar "poate".Poate exista si exceptii!
Dar cum afli ca sotul,sau partenerul te inseala,care ar fi semnele?
Si daca le descoperi cum pui problema in discutie?
Aoleu unde e un perete
Daca a-ti auzit,a-ti citit ,a-ti trait asemenea nefericite evenimente le putetzi impartashi si celor mai asa ca mine,care sunt c-am pe dinafara ?
Nicole&Amira

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Draga Hannen,eu nu stiu cum sau care sunt semnele cind partenerul(a) te inseala dar am citit subiectul tau de pe forum AM OBOSIT INROOOOZITOOOR !!!! si stiu ca te afli intr-o situatie grea cu sotul Parerea mea personala ar fi sa te relaxezi si sa incerci sa treci peste aceste greutati ale vieti...fara sa te gindesti la chesti de genul "insela"...
Multa sanatate si fericire

Elena cu burtica 36 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Haide mey Hannen nu te mai gandi acum si la asta ,nu te mai gandi la rau,te cred ca iti este greu insa nu ,nu te mai gandi ca poate te inseala .ufff nici nu stiu ce sa-tzi spun,de fapt e atat de usor sa dai sfaturi si atat de greu atunci cand esti implicat in ele.

Eryka & sufletzelul din burtica---> (13 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Traducere de pe un site oarecare:
"De multe ori, intuitia feminina are destula acuratete. Sunt multe sanse ca daca iti suspectezi sotul ca te inseala, acesta probabil sa fie si adevarul. Dar inainte de a-ti suna avocatul sau daca crezi ca dai semne de paranoia, verifica daca sotul tau prezinta cel putin unul dintre urmatoarele semne caracteristice celor care inseala:

1. Sotul iti spune ca tocmai are o noua colega si ca aceasta nu arata prea bine. Oricum, cand o intalnesti pentru prima data, este de fapt foarte draguta. Daca sotul nu te inseala, nu te-ar minti despre cum arata noua colega.

2. Deodata incepe sa vina acasa mai tarziu decat de obicei. Aduce scuza ca munceste tarziu sau ca iese cu colegii la o bere. De multe ori spune adevarul, dar daca acest lucru incepe sa se intample foarte des si apoi deloc, poti sa ai o problema.

3. Primesti telefoane de la femei care spun ca lucreaza cu sotul tau si trebuie sa il intrebe ceva important. Cand raspunde, sotul sopteste sau ii spune persoanei sa nu mai sune.

4.Dintr-o data, sotul incepe sa mearga la sala sau sa se preocupe in mod diferit de modul in care arata.

5. Gasesti fire de par lung in masina sa.

6. Incepe sa iti aduca flori si sa se poarte f. frumos.

7. Inceteaza sa iti aduca flori si incepe sa devina f. rau in comportamentul sau fata de tine.

8. Singura metoda de a sti sigur, este sa il prinzi asupra faptului. Daca chiar crezi ca sotul te inseala, trebuie sa il prinzi asupra faptului tu insati, sau sa angajezi un detectiv.

9. O smecherie buna este sa apesi re-dial dupa ce stii ca el a telefonat. Nu stii niciodata cine iti va raspunde.

Daca sotul tau prezinta cel putin unul dintre aceste semne, este posibil sa te insele."

Eu sper sa nu fie cazul.

Numai bine!

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Draga Ruxij,semne de astea nu sunt dar am sa-ti zic cateva .Ceva ce i-mi da mie de gandit.
Ca sa-si controleze tel mobil,inchide usa la living,ptr.ca eu puteam vedea ce face .(chestia cu inchisul usii nu a facut-o niciodata)
Cand l-am intrebat de ce inchide usa ,a inceput sa ridice tonul zicand ca el s-a insurat cu FBI s-au cu politzia)De ce a reactionat asa daca e nevinovat,ma intreb eu .
Apoi cica pleaca intr-un alt oras ,conduce camionul se duce sa aduca niste masini.Pleaca la 12:00 AM vine la 4 AM .Mirosea a parfum de-ti cadea nasul.Zic da` de ce te-ai dat cu parfum daca ai fost la munca?Cica asa ai place s-au mai bine zis ca mirosea urat in camion ca il condusese un angajat si cred ca nu prea obisnuieste sa faca dus.
Mie una mi se par trase de par
Sper din tot sufletul sa ma insel.
Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Oooooo!Nasol Hannen!Cam puteee!Scuza-mi expresia ,nu vreau sa pun nici gaz pe foc,dar daca eu as fi in locul tau as fi cu ochii in patru!
Nu e frumos dar ia fa-i un control subtil!Asta asa sa poti sa te potolesti.
Sau ce-ar fi sa-l faci tu pe el gelos?Aranjeaza-te fii mai indiferenta cu el,iesi in oras,fa in asa fel incat sa nu te gaseasca acasa ca de obicei,fa-l sa-ti simta lipsa si fa-i aceleasi toane pe care el ti le face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiara spune:

Da, nasoala faza asta cu inselatul. Pe de o parte nu-ti vine sa crezi ca ar putea sa insele, ca doar ti-a jurat iubire pe veci, fidelitate, ca tu esti luna de pe cer, iar pe de alta parte incepe sa-ti toarne niste chestii de-ti sta mintea in loc. Va dau exemplul sotului meu: mai nou (insemnand in ultimele luni) este foarte dornic de miscare, vrea sa se duca cu colegii la baschet. Cica au inchiriat o sala si se duc de 3 ori pe saptamana. Ei, al meu vrea macar o data pe saptamana, de la ora 8 la 9 seara....mai sa fie, ca in weekend nu poate sa bata mingea in parc!!
Iar la cat este de insistent pe subiect e de-a dreptul suspect!!
Zilele trecute a mai venit cu o chestie care iar m-a dat pe spate: ca vea sa-si lase cioc!!!!! El, care a zis ca si-a lasat o data barba si-l manca barba de murea, brusc vrea sa-si schimbe lookul si sa-si lase cioc!!!
Evident ca la toate argumentele mele, zice ca sunt eu absurda, ca ma streseaza sarcina, etc etc. Sub nici o forma nu vrea sa admita ca a devenit suspect de independent in ultima vreme (eu niciodata nu i-am controlat telefoanele, agendele, portofelul, ceea ce se vede treaba ca n-a fost bine).

In fine, poate ca ma "insel" eu (ce aiurea suna in contextul asta) si poate nu o fi nimic, dar nu cred eu sa iasa fum fara foc. E doar o chestiune de timp pana sa faca un pas gresit si sa-l prind.

Ceea ce ma surprinde pe mine, este de ce ei nu se gandesc la implicatiile unei astefel de aciuni? Ei chiar cred ca se trece cu vederea peste o aventura??? Poate ca sunt femei dispuse sa o faca, eu una nu. N-as mai putea sa stau cu el la masa ca as vedea-o numai pe "cealalta" in fata ochilor. Banuiesc ca ei zic, ei, i-am facut 2 copii, ce o sa faca o sa divorteze cu 2 copii pe cap?? Ei bine, DAAAAAAAAA....si cu 10 copii as divorta, nu numai cu 2.

Ei s-au obisnuit sa fie manipulanti si sa zica, lasa ca daca o vrajesc catva timp cu juraminte, flori, cadouri, mai fac o cina romantica, o mai scot la un film lacrimogen, o sa uite si o sa zica: tot pe mine ma iubeste... ete fleosc, dupa o faza d-asta orice ar face mie una mi-ar suna atat de fals de chiar m-ar enerva la culme. Macar sa aiba decenta sa se comporte conform actiunilor lui, nu sa ma pupe in fund doar ca sa-si vada de ale lui in continuare.

Hai ca nu mai scriu, ca cu cat scriu, cu atat ma enervez mai tare si nu-mi face bine.

Un lucru vreau sa va zic (si acum un an nu l-as fi zis, ca ziceam ca al meu sot e rupt din soare si nu m-ar insela in veci): NU AVETI INCREDERE IN EI!! MAI BINE TINETI-I DIN SCURT: UNDE AI FOST, DE CE, CAT AI STA, CINE ERA ACOLO, UNDE-S BANII..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Da, Hannen, e putinel ciudat. Se incadreaza la semnele alea traduse de mine, cu specificul lui bineinteles. Adica cu acea calatorie nocturna, adica "lucreaza tarziu" si miroase a parfum. Isi da cu parfum de regula? Totusi, sa nu devenim paranoice, pana nu il prinzi nu stii sigur. Toanele astea cu tine, critici, nervi le-a avut dintotdeauna sau acum i s-a nazarit ca nu mai faci tu nimic bine? Le-a avut si in Egipt spui tu.

Pe de alta parte, sa stii ca este posibil si sa nu fie nimic de data asta, nu e exclus. Si sotul meu s-a incadrat la unele dintre punctele alea, (lucrat tarziu noaptea, odata i s-a nazarit ca tb. sa se duca la sala, dar bag sama ca n-a mai fost nevoie, ca s-a lasat pagubas, regim de slabire, mofturi si critici continue la adresa mea etc.) mai in primavara asa. Si eu l-am suspectat, dar nu am putut sa il prind si nu stiu nici acum dc. a fost ceva. L-am si urmarit cu masina, pe cuvant! Nu l-am prins, am cazut de paranoica. Si sotul meu are toane din astea, cu critici si figuri si sunt f.f. suparatoare. Totusi, eu mi-am dat seama ca astea se intampla cel mai adesea cand nu ii merge bine la servici, tb. sa se razbune pe cei de acasa. Face figuri o vreme, apoi ii mai iese ceva la munca si e f. f. dragut acasa. La mine merge cateodata daca ii atrag atentia in mod delicat ca a inceput sa sara calul, iar eu sa ma supar. Tocmai am avut sambata asta nasoala si cu nervi, duminica si luni f. frumoase.
Iesirile undeva, fara copil, merg de regula, dar banuiesc ca nu prea ai cum sa faci tu. Noi ne intalnim la cate o cafea (lucram f.f. aproape), tocmai l-am luat cu mine la un interviu la care am fost eu, in Boston, 3 zile si a fost cool, azi am chiulit amandoi de la servici si am fost impreuna toata ziua "out", pe coclauri, la cafea, de la 10 dim la 4 dupa masa si a fost f. bine. Dar asta cand se mai potoleste, poti sa incerci, poate apar ocazii, nu chiar acum.

Multe trecem prin faze din astea, nu dramatiza, nu incepe sa il confrunti, sa il intrebi. Sansele sunt ca cei mai multi ne vor insela mai devreme sau mai traziu, indiferent dc. aflam noi sau nu. Eu una m-am si obisnuit oarecum cu gandul, asa de perspectiva, dar ar fi jale dc. as afla! Macar sa se poarte frumos!

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

..dar sa nu uitam ca noi, femeile avem o intuitieeee mama doamneee.. pur si simplu simti ca ceva pute...

si eu eram pe principiul sa nu caut, sa nu verific, sa am incredere, ca al meu, minunea mea, niciodata, vezi Doamneee...

este adevarat ca de cind ramasesem insarcinata isi schimbase comportamentul, devenise mai rece, mai distant, si bineinteles nimic dinc e faceam nu era bine... uneori se intimpla sa vina acasa mirosind a parfum... nu traznea, dar ce sa te faci daca am simtul olfactiv al naibii de bine dezvoltat. incepuse sa intirzie frecvent acasa, cica mergea in misiune, ori la pregatire.. dintr o data sarbatorile TOATE era de serviciu.. etc etc si tot refuzam sa cred ca el m ar insela... sa nu intru in amanuntele divortului meu, ci cum am capatat confirmarea a ceea ce facea... am inceput sa l buzunaresc (stiu, urit din partea mea) si uite asa am inceput sa gasesc mici, ff mici semne de intrebare... in fine, nu erau edificatoare.. dar intr o zi, de fapt era plina noapte, i am verificat mobilul.. bineinteles ca exista o persoana care suna iar cind eram eu de fata el ii respingea apelul eventual cu o injuratura, vezi doamne sa mi adoarma vigilenta...

k gasesc persoana, o sun de pe telefonul lui.. ma prezint, si o intreb politicoasa de cind este impreuna cu sotzul meu, daca il iubeste, daca au facut sex, etc... tipa era ff surprinsa. ma intreaba intr un final unde este el.. doarme, raspund, dar precum vezi, am acces la telefonul lui, deci... cind s a sculat i am spus ca am sunat o pe X... a sarit ca ars, normal ca a negat totul, insa pentru mine era suficient... asta dupa ce in prealabil facusem o alta "testare"... de pe un telefon cu numar ascuns, am sunat la ea, iar de pe celalalt, tot cu numar ascuns, in acelasi timp am sunat la el, dupa ce ea mi a raspuns... sa va spun ca am obtinut rezultatul "scontat"?

apoi, daca tot au de gind sa isi faca de cap, sa o faca domnule cu putina decenta, cu putina minte... dar ei ne cred tare tantaloaiceeee, nici macar nu se obosesc sa si asigure un minim de acoperire...

hannen, ce sa ti spun.. semnele tale sint evicente, insa bine este sa mai verifici... sa l prinzi "in corzi" cum se spune, astfel incit macar sa i fie teama ca l vei descoperi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Hannen!Orice ar fi,chiar sa zicem ca la mijloc ar fi o "EA".MAKENAI!In nici un caz!Daca il iubesti indeajuns sa poti trece peste asa ceva,fa-l sa vada (inca o data)ca de fapt ce are la usa e de o mie ori mai bun decat ce aduna de pe drumuri.Calmeaza-te,cel putin in fata lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

am trait o chestie de genul..dar nu cu al meu sot..ci cu fostu' prieten..simteam eu ceva..si l-am intrebat daca a mai fost cineva de cand suntem impreuna si el a stat cateva secunde..a poi a zis k da..dar k a fost o greseala..bla bla bla
acum..gandind la rece..imi doresc sa nu il fi intrebat..si nici macar sa nu ma fi gandit la asta..viata e prea scurta k se ne mai facem griji si din asta..

MirelaV

Mergi la inceput