Febra mare!

Febra mare! | Autor: CristinaT

Link direct la acest mesaj

Cu tot tratamentul doctorului nostru, acum Oana are in continuare febra mare 39,2 deja innebunesc, culmea nu-i trece cu nimic frectie cu spirt, cu otet, sosete ude, umede, jumatate de fiola de algocalmin, 15 pic de nevralgin, dezbracata, imbracata. Ma innebuneste febra asta si faptul ca nu trece cu nimic!!!!!!
Ziua se simte bine dar dupa ce doarme un pic se trezste transfigurata!Innebunesc, cine a mai avut asa febra.... Aseara a avut febra de la 20.30 pana la aproape de 24.00 si in seara asta de la 17.30 la 19.00. Mi-e frica ca vine noaptea... Sunt obosita si cu nervii la pamant, va rog nu-mi spuneti ca este rau .... febra asta mare, doctorului nu i s-a parut mnare cea de ieri (38,9)

3 ani !!! pe 14 februarie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oz spune:

Nu ne-ai zis care este diagnosticul, ce tratament ii dai si de cate zile este asa. Daca este pe antibiotic de mai mult de 2 zile si nu se imbunatateste mergi la doctor sa-l schimbe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

ristina,
Nu ai specificat ce are puisorul...dar sa zicem ca-i ceva normal...adica gripa(raceala-rosu in gat)...cred ca pot sa te linistesc... Puiutul meu face febra mare (39,5) cam trei zile de la tratament, tot seara (mie imi e frica si mi se pare mare) si scade DOAR cu impachetari... cu apa rece si sosete cu otet.Poate revii cu detalii.Daca fetita ta Oana are altceva....si nu am fost pe faza ...scuze!Tine-ma la curent
Rabdare si curaj
Gaby
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=739&cid=488

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Daca e de la gatutz, fa un exudat cu antibiograma. Eu am patit chestia asta cu fetita mea mai mare. Am mers cu ea la spital si i-a facut penicilina injectabila care e sfanta la amigdalita... dar la ea nu a mers. Rezultatul de la exudat a fost f. dubios: era un stafilococ sensibil doar la rifampicina. Asa ca... puteam sa iau eu toate antibioticile la rand si nu ii trecea. Dupa 2 doze de rifampicina i-a scazut febra, dar pana atunci, 4-5 zile nu ii scadea deloc sub 39, zi si noapte.
Sanatate multa,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Mi-ati dat de gandit...doctora mi-a spus ca unii bebei rectioneza greu la antibiotic....asa sunt ei....dar iata ca.... data aviatoare facem si noi exudat.Cat traieste omul invata!Multumim...
gaby

Mergi la inceput