Pentru fetele de peste 30 de ani...

Pentru fetele de peste 30 de ani... | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Pentru fetele care vor sa isi "clateasca" ochii - iata va recomand un film de privit cu fetele (la bere si alune) Just Married.

Un prilej deci de a vedea un baiat care arata bine de tot:

Daca inchiriati caseta si e si jumatatea voastra acasa, nu pierdeti sansa de a va simti bine ... cu atit mai mult cu cit veti avea prilejul de a 'evalua' un film dupa acelasi principiu al barbatilor si veti realiza cum "fantazeaza" ei cind vad gagici (in cazul de fata: gagiu) care arata de nota 11!

traiasca solidaritatea intre femei!

Pentru parinti... despre copii!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Am vazut filmul la cinema cand eram gravida prin luna a opta... am ras de m-a durut burta in seara aceea. Dragutz! Merita sa il vedeti fetelor. Dar nu inteleg de ce subektul e pentru fetele de peste 30 de ani???
Mamamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

Am sa inchiriez si eu caseta. Asta-i parca tipul cu care umbla acum Demi Moore,nu? Fain baiat. Dar chiar ce-i cu peste 30 de ani? Eu ma incadrez .

viermisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

M-ati facut curioasa.O sa-l caut si eu.
Dar se poate chiar daca nu am inca 30?
Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by mamamariana

... Dar nu inteleg de ce subektul e pentru fetele de peste 30 de ani???
Mamamaria

Offff! Pentru ca noi, astea peste 30 de ani suntem mai obosite, avem muuulte nopti nedormite (datorita copiilor, nu va ganditi la prostii ), suntem sictirite, acrite, plictisite.... Ne mai clatim si noi ochii, ca in rest...nu ne permite o legatura puternica (verigheta) sa facem nimic altceva. Dar, daca esti tanara si nelinistita ai mult mai multe optinuni...
Claudia

Mergi la inceput