Bebi intreaba

Bebi intreaba | Autor: tumpi

Link direct la acest mesaj

datorita faptului ca bebi nu mai poate accesa Dc-ul, postez eu pt. ea .Va scriu ce mi-a trimis ea sa va intreb, daca o puteti ajuta , ar fi recunoscatoare.Tot ce veti raspunde eu am sa-i trimit pe e-mail.
Catalina a cazut cu capul pe gresie vineri seara. A fost o lovitura destul de puternica. Nu a lesinat, nu a vomat, numai ca nu mai vroia sa mearga. I-am facut ecografie in aceeasi seara, nu i-am pus comprese cu apa rece pt ca nu ma lasa. Nu-mi dau seama daca mai are cucui sa nu. Doctorul neurolog a spus ca e un hematom grad 0. Nu prea m-au lamurit, nici macar nu mi-au spus daca sa revin la o noua ecografie.

Multumiri anticipate din partea Ralucai.

Ioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

tb urmarit comportamentul Catalinei cu atentie, daca nu sunt dezechilibrari sau o apatie generala...
e normal sa aiba aversiune fata de mers daca a picat asa rau in timp ce mergea.
Eu una as mai merge la un alt dr de control. Probabil nu are nimic dar o lovitura la cap e o lovitura la cap si asa as dormi linistita.

Pupice Catalinei si lui Bebi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Raluca spune ca ieri Catalina a avut o criza de plans de nu s-a mai putut intelege cu ea.
Catalina nu a cazut din mers, era in picioare pe un scaun, deci cazatura a fost de la o distanta de jum de metru.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Eu, in locul ei, as mai merge odata la doctor, poate chiar la altul, sa vad doua capete cum judeca.
Si al meu a cazut din pat, iar cand i-am zis doctoritei, mi-a zis sa-mi fac probleme atunci cand are schimbari de comportament dupa, daca isi pierde memoria sau vomita, daca ramane cu vreun semn. Poate micuta a tras o sperietura, dar totusi o cazatura poate fi periculoasa, mai bine sa mearga din nou la doctor.
Nu stiu ce inseamna hematom de grad 0 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Draga Bebi,si Marc a cazut in cap la 10 luni urat de tot,de pe masa de schimbat(cam 1 m)Insa avea deja fontanela inchisa complet,Slava Domnului,am imbatranit 10 ani atunci.
am fost la spital si 2 zile i.au verificat pupilele din ora in ora(orice afectiune la cap se vede prima data asa)
cum au zis si fetele,mai du.te la un medic ca nu are ce sa strice si multa,multa sanatate Catalinei!!!
Anca si bebe Marc

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Si Vladut a cazut pe la 1 an si 3 luni din canapea in cap, dar pe covor nu pe gresie, din fericire nu a fost grav, mai mult s-a speriat. Eu in locul tau as merge si la alt medic sa vad ce si cum, intreaba-l tot ceea ce te framanta.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

buna ioana

mara mea cea neastamparata a cazut acum vreo luna de la 1,55 in casa scarii. dupa cum iti poti inchipui a fost o cazatura cam nasoala. insa dupa nu a lesinat, nu i-a curs nimic de pe nicaieri, si i-a trecut plasul destul de rapid. s-a ales insa cu un hematom foarte urat. dupa o sapt cind am ajuns cu ea la doctor, i-am facut radiogarfie si neavand nimic fisurat nu am mai continuat investigatiile. daca ne-am fi dus in seara cu pricina la doctor, cel mnai probabil ca ne-ar fi pus sa-i facem tomografie (cu anestezi e generala pentru ca latfel nu se poate la copii mici). am ami fost si la un neurolog care ne-a dat trmitiere pentru electro-encefalograma la o luna de la incident, pe care insa nu am mai facut-o (daca timp de o luna nu apar modificari comportamentale sau de orioce alta natura, atunci probabilitatea ca aceste schimbari sa apara dupa este foarte redusa). neurologul a spus ca daca nu apar schimbari de comportament evidente (sa nu mai manance/doarma/ sa se miste/sa vorbeasca altfel decat de obicei) sa nu ne facem griji. daca in decurs de 1 luna nu apare nici un fel de schimbare, atunci poate sa se linisteasca.

o zi buna
mada si mara (2 ani si ceva)

Mergi la inceput