sa divortez?
Raspunsuri - Pagina 2
mamica dulce spune:
lumy..dar pe ce meleaguri ar trebui sa te duci la sotul tau??ca noi,fetele de aici suntem raspandite peste tot...
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
EDDY spune:
Lumilorv ,scuze dar am shi eu o intrebare mai ciudata:pentru ce raspunsuri multzumeshti tu,cind acest topic a fost deskis de Ingridnakk
Eddy & Antonia Naomi
mamica dulce spune:
ia te uita!!!!eddy,noroc de tine ca pe mine chiar ma luase valul sfaturilor si imi parea tare rau pt saraca fata!!!Mai dar m.a lovit rau neatentia..vad ca am scris prima data draga ingrid,apoi draga lumi..dar sa.mi treaca prin cap ceva suspect..nooooo
mai oameni buni ce se intampla totusi aici????
voi,cei cu o gasca de nickuri..pentru ce??? ca sa sporiti numarul membrilor la DC?ca uite suntem 5000!!dar nu asta conteaza,ci calitatea site.ului..
uite ca mi.a venit o idee!hai sa mai facem un forum "ce.ar fi dac.ar fi??" si poate atunci n.o sa mai punem atat suflet sa raspundem la situatii ireale, nu e etic.
acum..lumi sau ingrid sau care mai esti..nu spun ca povestea e o gogoasa,ca ma pun in locul tau si sincer m.as simti mizerabil sa fii cu pe caciula dar ...ce sa mai zic,eu chiar m.am gandit la sit ta si cum sa te ajut cu un sfat sau o parere si...ma simt furioasa,dezamagita si luata de fraiera.
asta e.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
anis spune:
Grea situatie. Eu as merge pe partea comunicarii . AS incerca sa discut cu el. Poate are si o perioada mai stresanta, referitor la schimbarea servicului si plecarea in alta tara, si asta il face sa fie nervos.
Pentru asta tie iti va trebuii rabdare si sa incerci sa ajungi la sufletul lui.
Multa bafta!
AniS
Andrada spune:
Ingridnakk (lumylorv) te rugam sa mentii numai unul din cele 3 nick-uri cu care te-ai inregistrat.
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele