cat ceai e bine sa bea bb pe zi?
pentru ca fetitza mea ar bea in nestire si mai nou ii place sa adoarma in timpul zilei band ceai(altfel e scandal mare) si poate bea 150 ml odata.
iar noaptea ne scoala de cateva ori pentru ceai...
ii dau ceai de musetel si chimion neindulcit si ceai de Fenicul de la Milupa.rar si Baby Drink dar toate le bea cu aceeasi pofta.
multumim
cristiana si bb Theodora Alexia
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
Raspunsuri
mamica dulce spune:
ce varsta are Theea? ca la poze am vazut maxim 5 luni..
eu nu i.am pus restrictii lui Marc la lichide,ca doar pampersi am destui![]()
![]()
![]()
si ,culmea,baiatul meu nu a baut ceai mai deloc..acum are aproape un an si a baut maxim 1,5 litri de ceai la viata lui,il refuza si pace,oricat de bun l.as face.
Suc de fructe si lapte pana se face pepenas,eventual pun apa plata in sucuri(hipp,alete etc)ca sa ii tina de sete.
multa sanatate!
anca si bebelusul Marc
mamica dulce spune:
inca ceva..de ce te referi ca la o problema ca adoarme cu sticla??
eu personal nu cred ca e rau,Marc adoarme NUMAI cu gasca de sticle langa el(cam 600 ml pe noapte!!!!) si sa vezi ce dulce e cum pipaie in somn patul sa gaseasca vreo sticla
(de pe la 9 luni bea singur)
sincer?eu ma bucur ca bea,macar in somn,la cate probleme am avut noi cu laptele..
she_wolf spune:
Si Cristi (duminica face 11 luni) adoarme de vreo luna cu biberonul cu ceai. Numai in timpul zilei. Bea (cu noapte cu tot) cca. 500 ml, din care cam 125 ml suc. M-am intrebat si eu daca nu-i face rau la dantura adormitul cu biberonul (are manere si il tine singur) si sper ca nu. Oricum, nu-i dau bauturi indulcite cu zahar. Ceaiul este cel de fenicul de la Milupa.
Apropos, asa am scapat de suzeta!!! 
Claudia
Ira spune:
Daca alaptezi, bea in fiecare dimineata un pahar cu apa. Laptele tau sau laptele praf in mod normal satisfac necesarul de lichide al bebelusului, dar pe timp de vara poti sa-I mai dai si apa plata sau apa fiarta si racita (nu foarte multa, da-I in functie de greutatea lui deoarece s-a constatat ca bebelusii carora li s-a dat sa bea apa in exces au facut atacuri de apoplexie din cauza scaderii cantitatii de saruri din organismul lor – acestea eliminandu-se prin transpiratie si urina).
Buna,
asta e luata chiar de pe site/ul nostru...
Eu m/am speriat putin, ca si Sofia mea bea multa apa...
Bafta,
Irina si Sofia cea jucausa
oanamarchezi spune:
Nu-ti face probleme....e bine ca bea lichide.Cristi pana la 3-4 luni nu vroia ceai deloc si apoi a inceput sa bea cate 1,5 litri pe zi si acum la aproape 1 an e la fel ziua bea 1 litru si noaptea se scoala de 2 -3 ori sa mai bea putin ceiut.Am crezut ca se scoala de foame dar am incercat sa-i dau papa si nu a vrut ...doar ceai.
Eu cred ca nu are de ce sa-i faca rau lichidele asa ca mai cumpara niste pampersi si sa auzim de bine.
OANA si
CRISTI
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi
Pet spune:
Dar de la cat timp ati inceput sa-i dati ceai? Cumnata mea i-a dat fetitei de la vreo 2 luni dar era vara si foarte cald...
carrie spune:
Thea are 5 luni jumate si bea ceai cam de la 2 luni.atunci bea cateva guri, acu plange daca il iau inainte de 100-150 ml de la gura
cristiana si bb Theodora Alexia
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
Dana_ spune:
BB Andy bea ceai inca din maternitate.Acum bea ceai cam 500ml pe zi.Cred ca nu are nimic daca bea mai mult.
Dana&bb Andy