Stafilococ auriu

Stafilococ auriu | Autor: DianaP

Link direct la acest mesaj

Salutare dupa trei luni. Intre timp am nascut o fetita dulce foc(doar este a mea ,nu???) pe nume Alexa-Maria. Pentru ca a simtit ca mami si tati abia o asteapta nu a mai vrut sa stea in burtica si astfel s-a nascut cu aproape patru saptamani mai devreme. Asta nu a impedicat-o sa fie totusi un copil bine dezvoltat- 3,100 kg si 53 cm.Problema cu care ne confruntam acum este ca la un control i s-a depistat acest stafilococ auriu prezent in exudatul nazal si in secretia vulvara. Buletinul de antibiograma arata ca stafilococul este sensibil la 3 antibiotice(ciprofloxacin,cefepime si cotrimoxazol-sumetrolim). Medicul pediatru mi-a recomandat sumetrolim(3 ml la 12 ore), dar in acelasi timp mi-a spus ca cele trei antibiotice sunt destul de tari ptr un copil de 3 luni.
Daca vreo mamica s-a mai confruntat cu problema noastra o rugam mult de tot ne spuna si noua ceva despre acest stafilococ si eventual sa ne dea si noua niste sfaturi.
Cu mii de multumiri anticipat asteptam raspunsul vostru si va dorim sanatate maxima voua si bebelusilor vostri. Va pupa Alexa-Maria si mamica- Diana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda spune:

felicitari in primul rind. sa cresteti mari, sanatoase, frumoase foc si deshtepte :)
edi a adunat din maternitate stafilococul cu pricina si l-am descoperit la 2 luni. a facut tratament cu antibiotic (ospamox, dupa antibiograma) si i-a trecut din prima. de atunci n-am mai avut probleme. nu te nelinisti, trece. ce-i drept ca-s cam mici ptr antibiotic insa tot acolo ajungeam pentru ca devenise sensibil, fonfanea, facea rosu in git, inceput de otita...etc.

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Daca nu vrei sa-i dai antibiotic apeleaza la un medic homeopat care iti va recomanda Stafilococcinum in dilutia potrivita. Noi asa am scapat de el. DE la antibiotic poate face candida daca nu-i dai protectie pt aceasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

si noi am avut asemenea probleme, ce i drept medicii au cedat si au acceptat sa i faca antib mai tirzior.. parca 5 sau 6 luni...
a luat oxacilina si de atunci nu am mai avut probleme...

succes si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaP spune:

Din pacate tratamentul cu antibiotic l-am inceput. Sper sa dea si rezultate. Oricum in viitor voi apela la medicina homeopata daca spuneti ca ati avut rezultate cu aceste pastile.Va multumesc tuturor pentru sfaturi si va doresc sanatate maxima
Diana&Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simon_aut spune:

care erau manifestarile la voi?
ce simptome aveau bb-ii.

Simon

Mergi la inceput