mama la 18 ani... cum o putem ajuta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexandruL spune:

Pe cine îi cunosc eu si multzi dintre voi îi ajutã doamne doamne !
De ce nu îi scrietzi la grandomanu de la Steaua becali sau la mosu din lugoj cel mai bogat om din România de 70 de ani sä ajute mäcar un sfert din lumea necäjitä cä doamne multä e !

AlexandruL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

alexandruL, tu nu stii ca bogatul nu crede celui flamind?
daca nu poti ajuta un om aflat in suferinta, pasteraza ti umorul sarcastic pentru tine insuti... nu cred ca intereseaza pe cineva modul tau de a "ajuta"...

dar daca te oferi, nu cred ca are cineva ceva impotriva sa le scrii chiar tu acestor persoane...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

multumim pentru ajutor acordat. As putea sa va dau adresa mea de acasa daca vreti sa-i mai trimiteti ceva si eu le dau mai departe. Ma sfatuiesc si cu raluca si revin cu un mesaj.

danza azi dau telefon sa vad cand pleaca sa le ia colegul meu de la constanta lucrusoarele.

toate cele bune,
Freia si bebe Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Daca te deranjeaza sa pui pe forum adresa, iti pot lasa eventual un mail (nu prea stiu sa folosesc mailul priva de aici si nici smiles)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emari spune:

Vreau si eu o adresa de email sau de acasa ca sa trimit si eu ceva pentru mos Craciun!
Lucrusoarele mici, carutul si patutul lui Andrei le-am dat deja cumnatei mele, deci cu parere de rau nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexandruL spune:

tora97 unde vezi tu umor acolo un pic mai sus ?
Si vorbeam serios la chestea cu äia putrezi de bogatzi !
ce era räu ?
Consider cã tre sã pui la punct pe altcineva !

AlexandruL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Si totusi, daca tot vorbeai serios... le-ai scris? Ce ti-au raspuns? Ai reusit sa faci ceva sau te-ai limitat la sugestii catre altii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lix spune:

Exista organizatii care o ajuta sa creasca si sa isi si pastreze copilul alaturi de ea.
Ca juranlist am intalnit multe centre, dar cel mai mult mi-a placut centrul organizatiei World Vision Romania. Iti dau mai jos datele necesare si adresa de web daca te intereseaza.

http://www.worldvision.ro

Proiect - "Centrul pentru mama si copilul :"
Scurt istoric:
Proiectul a inceput in noiembrie 1999 ca o solutie preventiva pentru abandonul copilului sau institutionalizarii. Problemele economice, sociale, lipsa de informare/educare reprezinta factorii care imping mamele in situatii extreme, de criza.

Obiective:
Oferirea de adapost pentru 10 mame pe durata a sase luni ;
Instruirea mamelor pentru educarea copiilor intr-un mediu corespunzator;
Incurajarea abilitatilor mamelor pentru a le sustine sa-si gaseasca locuri de munca;
Refacerea relatiilor cu familiile naturale pentru reintegrarea mamelor;
Activitati:
Reintegrarea a 18 mame in program
Reintegrarea a 10 mame in famillile naturale;
Cele mai multe mame sunt sub 18 ani, motiv pentru care au nevoie de atentie, ajutor, educatie, incurajare, orientare sociala;
Cursuri de recalificare profesionala: dactilografie, croitorie, dezvoltare personala, dezvoltarea copilului;
Mediatizarea proiectului in TV, radio, presa;
Consiliere pentru alte 3 zone din tara unde lucreaza WVR cu proiecte similare;
Personal angajat:
1 coordonator
1 asistent social
1 psiholog
1 trainer
3 asistenti de caz

Beneficiari:
18 mame inregistrate in program;
10 mame reintegrate in familiile naturale;

Localizare:
Bucuresti, Centrul de Plasament Sf. Ecaterina

Parteneri:
Departamente pentru Protectia Copilului
Maternitate
Biserici

Finantare:
World Vision Statele Unite

Persoane de contact:
Simona Costea, Coordonator Proiect
email: simona_costea@wvi.org

Ne puteti contacta la:
Str. Rotasului nr. 7, sector 1, cod 0112167
Telefon: 021 222 91 01
Fax: 021 224 29 72

Pe internet:

E-mail: rom_office@wvi.org
E-mail: rom_webmaster@wvi.org

Dumnezeu sa va ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sergal spune:

Freia, vreau si eu sa ajut cu cateva hainute de la baietelul meu. Sunt din Constanta si am inteles ca vine cineva de aici la Buc. cu lucrusoarele pt. bebe, nu? Cum fac sa trimit si eu?

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

quote:
Originally posted by Sergal

Freia, vreau si eu sa ajut cu cateva hainute de la baietelul meu. Sunt din Constanta si am inteles ca vine cineva de aici la Buc. cu lucrusoarele pt. bebe, nu? Cum fac sa trimit si eu?

Simona

Simona, pt ca aveam pe cineva care a plecat la CT luni, Freia mi-a zis sa le duca la shop Zapp de pe bd. Tomis
scrie-i Georgianei (Freia) pe pm ca sa-ti dea adresa exacta, pt ca la sfarsitul saptamanii vine o persoana din Bucuresti ca sa le ia si sa le duca unde trebuie

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz
Album:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Danut+la+2+ani&mid=1214&cid=2250

http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput