Inselare?

Inselare? | Autor: kisly

Link direct la acest mesaj

Nu aruncati cu pietre in mine, va rog!!!
Fetelor, v-ati inselat vreodata partenerul?Daca da, de ce,daca nu, la fel.
Cu toate ca il iubesc pe al meu si suntem impreuna de cava ani(necasatoriti),ma tenteaza tare de tot sa il insel cu cineva care nu vrea o relatie stabila, si am sentimente si pt. nr. 2..Ajutati-ma cu un sfat...ati face-o?Sentimental consider ca deja l-am inselat gandindu-ma cum ar fi daca...Va rog ajutati-ma.
Pana acum am fost linistita si fidela, dar macar o data in viata cred ca trebuie sa faci ce vrei. Voi ce credeti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Daca vrei sa te legi la cap fara sa te doara,incearca si cu al doilea.
Dar sa fii pregatita de pe acum ,daca e sa se duca de rapa relatia de iubire cu prietenul tau,in momentul in care el o sa afle de aventura ta.

Si la urma urmei faci cum crezi tu,parerea mea personala,mai bine ne cereai sfaturi de retete cu prajituri,decat sa ne cereri sa-ti dam unda verde sau nu, sa-ti inseli partenerul pe care il iubesti.
Mult noroc si intelepciune!

Sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

salutare!
Sunt casatorita de un an, si suntem impreuna de vreo 3 ani...L-am inselat pe sotul meu in primele 2 luni ( de prietenie, nu dupa casatorie), cand inca nu imi erau clare sentimentele ptr el. Inainte de sotz., am avut o relatie de 3 ani cu un EL , l-am iubit enorm de mult, dar stiam ca nu va fi al meu niciodata , si l-am inselat de cate ori am vrut...Si ma simteam excelent.
La momentul actual, daca m-ash mai intalni cu ' fostul', cred ca ne-am 'distra' putin....Pai mai simti nevoia de o prospatura
oricum asta nu se va intampla ( ca nu mai am cum sa ma intalnesc cu ex).

Marea mea problema ( ca mai stau si ma mai gandesc, atunci cand ma mai ciondanesc cu sotul meu) este Dumnezeu !!!! Fetelor, mi-e o frica de Dumnezeu....cred ca doar asta ma tine ' linistita'. Stiu ca nu ar fi etic !

Dar tu poti sa faci ce vrei...si eu am iubit 2 barbati la un moment dat...si noi femeile avem prea multe sentimente de oferit...asha ca de ce sa nu le impartim......nu stiu, faci ce vrei...eu am acum o stare de 'mishtouri'....
Sa ai o viatza linishtita...te pup

Camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Din ce am dedus si de la alte subiecte, relatia cu prietenul tau nu este tocmai cum ti-ai dori. Daca aceasta relatie iti reda increderea in tine si fortele tale, demonstrandu-ti ca sunt si alti barbati pe lume care te apreciaza eu zic ca merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puck spune:

Kisly draga, daca tu esti acel temeperament in stare sa NU faca ceva ca nu e etic, dar totodata sa rumege pe dinauntru regretul cum ca "pacat ca n-am facut-o", "si totusi, ce-ar fi fost daca...", atunci mai bine purcezi la actiune, macar dupa aia stii o treaba: ori te simti foarte vinovata si te gindesti ca n-a meritat, ori iti suride si mai tare ideea noutatii, ori... dar, oho, cite ginduri pot exista dupa!... Presupun, vorbesc si eu ca sa n-adorm, daca tot ai intrebat, ca, sincer, mie uneia pina acum nu mi-a trecut prin cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Nati are dreptate, nu prea poti sa ceri sfaturi in chestii din astea, ptr. ca ori o sa primesti raspunsuri cu "da", ori altele cu "nu" ... ce-ar insemna ca o iei de la inceput cu hotararea.
Eu in viata incerc sa practic: "Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face" ... deci iti dau doar putin de gandit. Tu cum te-ai simti cand ai afla ca prietenul tau, care de altfel te iubeste mult, te-a inselat cu alta, la care nu tine ... dar a facut-o. Ca-i pare rau, ca nu mai face, e alta poveste, ca pana la urma nu putem inca sa dam timpul inapoi sa ne stergem din istoria noastra urmele. Deci, ce-ai simti, cum te-ai simti tu ca femeie, ca om iubit, daca ai afla ca te-a inselat? Indiferent cu cine si de ce?
Dar te rog sa fii sincera. Nu "indoi" raspunsul tau ca sa-ti placa tie.

Si in alta ordine de idei. Daca relatia nu merge dupa placul tau si asa cum ti-o doresti, termin-o ... nu rani oameni. Cu "oameni" ma gandesc si la tine si la prieten .... mai gandeste-te!
Iti doresc sa poti lua o hotarare buna!

Irinusha - cu minunea de 15 saptamani din burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cioara spune:

Draga Kisly,

daca te tenteaza incearca, dar fi foarte prudenta.
E pacat sa dai porumbelul din mina (presupun) pe cioara de pe gard...
Dar daca tu crezi ca poti experimenta asta in cele mai sigure conditii posibile , poate s-ar merita sa incerci.

Ai insa grija , dupa aceea regretele vor veni in valuri... sunt absolut sigura.

Multa intelepciune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Mai fetelor, de ce oare am eu impresia ca aceste mesaje sunt postate la misto?
M-am tot intrebat in ultima vreme de ce aproape toate mesajele de genul "ma inseala partenerul, sotul/sotia are amant, nu-l mai iubesc" etc. sunt postate de membrii noi. Cred ca isi bat joc de noi si de acest forum.
Urat!

(5 ani si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puck spune:

Draga Mirela, si mie imi vine sa deschid un subiect pe tema asta... Pentru ca putem, la o adica, sa discutam natural si fara nici o problema despre cind si cum ne vine ciclul, despre boli, medici (chiar ginecologi), pozitii amoroase si experienta nasterii, dar, cind vine vorba de altele... parca ti-e jena. Nu orice se poate preta la a fi pretext de dezbatere pe un forum. Si mai ales... nu oricine poate pretinde asta, pentru ca diferenta dintre o discutie de bun-simt si una marcata de vulgaritate o da stilul omului. De la o vreme -repet! - si pe mine ma macina chestiunea. Pina acum am preferat sa mai fac si pauze de forum, ca, dupa cum bine zicea Cataghe, pe net e ca la TV: daca nu-ti place, faci "close" si gata... Dar parca e pacat, uneori...

Mergi la inceput

de ce ar fi postate la misto nu inteleg?
este una din multele probleme? daca ai vreo probleme cu "noii " membrii spune-o . O fi aici ca la armata , cind de abia ai "venit " taci din gura?!

Mergi la inceput

exita formate ptr toate gusturile, daca asta nu-ti place nici macar nu intra sa citesti! poate altii chiar au nevoie de un sfat/parere

Mergi la inceput