Buna! Vad ca s-a mai discutat despre administrarea fierului, insa nu am gasit ce ma intereseaza pe mine...Noua ne-a prescris dr. Fer-Sol, insa e foarte amar si fetita mea de 6 luni nu-l vrea si pace!!! De multe ori ii curge afara din gurita...Mai da cineva Fer-Sol la bb? Cum procedati? Il puneti in ceva? Sau i-l dati asa?
Va multumesc...
_Ella &
Emma
Eu nu-i dau Tiarei(pe 16 ,face 6 luni) FE-SOL,In JApan nu se recomanda vitamine la BB.Deobicei isi i-a din alimentatie.Ar trebui sa-i dai alimente care contin vitaminele astea sau daca crezi ca nu isi ia destul incearca sa-i dai cu ceva care sa nu schimbe gustul ...Poti sa-i mai dai cu siringa sau cu pipeta speciala pentru administrarea medicamentelor.
Lidia ,Tiara si David D.
Eu i-am dat Simonei Fier Haussmann.Se gaseste sub forma de picaturi sau sirop.Siropul nu i-a placut fetitei mele decat acum la 2 ani.Picaturile i le puneam in suc.
Gabi si Simonica de 2 anisori .
fier haussman in lapte am folosit noi...pe prospect scrie ca nu are gust si nici nu am avut probleme niciodata.
quote:
Originally posted by Marina
fier haussman in lapte am folosit noi...pe prospect scrie ca nu are gust si nici nu am avut probleme niciodata.
Marina

BUNA.BEBE AL MEU VOMITA FER-SOL DE FIECARE DATA,DR. A ZIS SA-I SCHIMB LAPTELE SI SA- DAU SIMILAC CU FIER SA NU II MA DAU FER-SOL.POI SA O INTRBI SI TU DACA POTI SA-I DAI.
P.S.BEBE AVEA CRAMPE SI PLANGEA DUPA CE II DADEAM FER-SOL.