Bebelusi de mai 2003 (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danv spune:

Maia,fetita frumoasa,La Multi Ani !
Ce sarbatoare trebuie sa fie acolo de ziua ta !

http://www.omfs-ct.ro/ioana/pagina_ioanei.htm

Mergi la inceput

Andrei,pui de Radones,La Multi Ani !
Si zi-i lu' taticu' sau mamica sa nu te tina doar pentru ei !
Ca noi de cand te asteptam cu vesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ange , La multi ani fericiti fetitei tale!

danv, stati deja in picioruse?felicitari!

Alina, da si Thea merge impiedicat in 4 labe dar am observat ca trebuie sa aiba un obiectiv la care sa vrea sa ajunga si atunci da-i sa sune.ambitioasa fata!

si am un anunt
azi noapte a dormit copila mea de la 7 seara la 8 dimineata cu pauza de papa la 4 dimi dar nu oricum ci ....tatatata....PE BURTICA!e din punctul meu de vedere super realizare dupa saptamana trecuta de chin noaptea.sper sa nu uite pina diseara.

Corina, scumapa, ce mai faci?ca nu mai stiu nik, nici sms...cand vine Cristi la Cluj?.vezi ca am pus pozele promise din luna 4-a.

pisi, ma bucur ca v-ati mai linistit cu papa...o sa mai fie probleme, nu vreau sa te descurajez dar inceputul e facut si totul e sa nu te mai stressezi tu.vorba aia...look who's talking:)

dana, ai incercat pentru adormire mai repede ceaiul cald?ca eu de cand ii dau sa bea pina adoarme am scapat de scandalul mostru de pina atunci.Byl parca si voi aveati pb de astea.

va pup si duminica placuta

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Carrie, esti o scumpa,ne-ai felicitat pentru statul in picioruse... Iti multumim, da' sa stii ca nu stam deloc ! Nu stiu unde s-a strecurat eroarea, poate ca era vorba de altcineva... Noi nu stam nici in 4 labute,nici macar nu ne rasucim,pe noi unde ne pui,acolo stam, numai sa nu fie pe burta... In concluzie...

Am privit pozele micutzei tale. E dragalasa foc si toata numai un zambet.
N-am reusit sa vad si poza de la 5 luni, nu stiu de ce...

Bebelusha 28, un dulce La Multi Ani pentru Corinuta !
Te-am vazut in album cu ea in brate...
Poza aceea emana de doua ori tineretze...

Pisi, in album era Emma ta cu taticul ei ? Vrei sa spui ca fetitza aceea frumoasa nu papa ? Si poti tu sa te superi pe ea ?
Dar pe tine unde te vedem ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ca tot se vorbeste de poze Alina v. imi fac si eu datoria Danv unde e poza cu prosopelul roz??? Am vazut ca v-ati razbunat pe mine si mi-ati pus iarasi marea :)) Oricum norocul meu e ca abia imi pot lua ochii de la papusica voastra. Si burtica ta ca burtica, mama da ce par aveai ca m-au apucat toate invidiile

Mai scumpi mai sunt bebelusii de mai. Eu nu ma mai satur sa ii admir. Si nu inteleg cum pot fi toti atat de frumosi? Sa fiu eu oare subiectiva? Ma puteti contrazice?

Felicitari bebelusa pentru suzeta. Pe mine ma amuza cand Dori o roade prin toate partile in incercarea de a o nimeri corect.

Pisi sa o tineti tot asa cu papa.

La multi ani Corina, Maia si Andrei. Da, da si unde e Andrei????

DanaMario ce bine era daca imi dadeai si adresa site-ului. Da ca sa il vad pe frumosul mic nu m-am lasat pana nu am gasit-o.
Noi in picioare nu stam decat cateva minutele daca ne aseaza mama la marginea patului. Da crestem si noi mari :)

Carrie Dorian cand are un obiectiv nu se taraie ci fuge taras :)) Sa iti spuna parpalak :))Bravo Thea ca stai pe burtica si nu ii mai superi pe parinti noaptea.

Acum fac si eu un anunt ca nu se stie cand se mai intampla. Dorian a dormit de la 18 la 22 cand a mancat si a adormit la loc pana la ORA 7.15. Singurel in camera. E a doua noapte cand il culc singurel si mi se pare ca doarme mai bine. Inca nu ma bucur ca il cunosc eu, ii trece repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

hehe,Alina nici eu nu ma bucur anticipat ptr somnul pe burtica ptr ca azi iar s-a reluat distractia si pina acu a dormit o ora toata ziua.
bravo Dori ptr cumintenie.

scuze Danv probabil eram zombie cand am citit de stat in picioruse...

nu stiu ce sa zic de dintisori, azi a smiorcait toata ziua, a muscat rau tot ce i-a stat in cale si parca cele doua proeminente de jos de la gingii sunt mai umflate da amandoua deci nu stiu daca e ceva sau nu...cert e ca ma asteapta o saptamana grea, ptr ca sotul meu va fi plecat toata saptamana.

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusha28 spune:

Si uite asa a trecut juma de an si am implinit si noi 6 luni!Sa-mi traiesti dulcea mea fetita!Si pentru ca tortul de rigoare se face la 1 an noi astazi am avut un mini tortulet ca sa sarbatorim cum se cuvine aceasta realizare!Dar ce sa va spun ,dupa ce si-a bagat manutele pana la cot in frisca ,tortul a devenit neinteresant ,in schimb panglica cu care era legat...mama mama ce buna si gustoasa era!
Asa ca azi ne-am tras in poze,pe caseta,tot tacamul,si-l asteptam pe tati sa vina acasa ca mai are doar o saptamana de stat si sambata e acasa!Uraaaaaaaaaa!Am incercat sa papam si iaurtel azi,dar asa cum ne-am strambat la el nu ne-am strambat la nimic pana acum!
Ange,La multi ani! pt Maia ta ,sa fie sanatoasa,norocoasa si sa-i dea Dzeu multa multa fericire!
Radones,La Multi Ani si pt bebeul tau,si ce - v-ati speriat de nu ati mai dat nici un semn de viata?
Va multumim si noi pentru urarile pe care ni le-ati adresat si va pupam!

http://community.webshots.com/user/corinutza111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

La Multi Ani pentru sarbatoritii de azi, Corina, Maia si Andrei! Sa cresteti mari si frumosi si cuminti!

carrie, Joshua era cel care statea in picioare! :) Tin pumnii sa fie dintisorii ca sa scapati odata..

danv, unde e prosopelul ala roz, mai? Scoate imediat prosopelul roz!

Aalina, bravos si la mai multe!!! Sa vezi tu ca solutia pina la urma aia e, stai tu pe net pina dimineata si doarme Dori dus toata noaptea! :)

Fetelor, asa e, Dori nu numai ca merge ca soldatii, da' are si-o viteza de numa... Numa mami e rea si nu-l lasa la CD-uri si nici la cabluri :)

pisi bravo cu mincarea, tot asa s-o tineti.

DanaMario, mai dai odata adresa aia te rog?

Fetelor, io sint intr-un hal de oboseala de zici ca dau la sapa toata ziua..

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Buna!
Fetelor, de cateva zile zicem "ga-ga-ga" si "da-da-da"...Si "ta-ta-ta" am zis o data..."Ma-ma-ma" zicem doar cand plangem...Mi se rupe inima cand o aud! Imediat ma duc sa o iau in brate, o linistesc...Parca ma cheama!
IN ceea ce priveste papa, papam si nu prea...Am descoperit ca-i plac cerealele Hero, facute cu iaurt Danone Natural...I-am mai luat si diverse borcanele...Oricum, e bine ca primeste lingurita...Cat de cat...
Ii dau si fier si vitamine...Si calciu...Ne-a dat dr...E bine. I le pun pe toate in ceai si bea de n-are treaba! Altfel maraie!

La multi ani, Corina!

_Ella & Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamicilor si bebicilor! Cine mai are premergator? Ca noi ne-am cumparat astazi si am venit repede cu el acasa, l-a montat tati si direct in el. Am crezut ca suntem in jumper si am inceput sa topaim si sa tipam, cum facem in ultimul timp tot mai des de bucurie.
Sper sa nu-l stricam inainte sa invatam sa mergem cu el, deocamdata mergem cu spatele impingandu-ne in ambele picioare.
E o topaita ce n-am vazut, sare si in brate, si in pat si in premergator. Am fost azi la nasa lui mami se botez si de cununie si am calarit-o ce nu a mai patit ea de cand a avut copil mic adica de vreo 30 de ani. Si pe bunicuta batrana a calarit-o dar i-a placut, nu au mai durut-o oasele cu stranepoata in brate. A ras la toata lumea, a tipat, a chiuit, ce mai, i-a fermecat pe toti.

http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput