Bebelusi de mai 2003 (15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Am fost si noi la controlul de 6 luni si sint foarte bucuroasa ca n-ar decit 8.800 kg
Tare frica mi-a fost ca a sarit de 9 kg sau ca a sarit de pe curba dar nu stam foarte bine in grafic.
Asa ca pot sa dorm si eu la noapte ca de cite ori veneam de la control nu dormeam toata noaptea ca-i prea dolofan.

Insa nu ne-a facut vaccinul de 6 luni ca cica nu au trecut 2 luni de la vaccinul precedent, astazi era o luna si 3 saptamani asa ca ne-a chemat peste 2 saptamani.Eu n-am stiut ca-i asa strict.

Voi ii lasati sa stea in picioare cit vor ei?
Ca Joshua daca-l lasa sta jucindu-se cu minutele pe o masuta sau tinindu-se de marginea patutului pina il asez eu ca-mi e frica ca a stat prea mult.Intr-o zi l-am lasat vreo 5 minute si tot ar mai fi stat.
Voi ii lasati?

Va pupici
Dana si Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Buna! Fetelor, vreau sa va zic ceva inainte de a ma culca...pic de somn...A propos de vaccin...Nu a avut nimic, nu a facut febra, nu a fost agitata, nimic, nimic...Bine, i-am bagat Novocalmin, preventiv...Dar nici nu zici ca a facut vaccin...Va doresc si voua un vaccin fara complicatii!

_Ella & Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Dana, Paul nu sta in picioare decit daca-i tinut in brate... si si-atunci are momente cind mai degraba ar face genoflexiuni decit sa stea..

Bravo pisi pentru vaccin!

ange, iti dai seama ca tot cearceaf d-ala cu elastic are si Paul. iti dai seama ce trage de-l scoate.. Cred ca o sa-i pun siret si-o sa-l leg de pat..

Sint foarte incintata ca i-am gasit o babetica plasticata, imediat i-o spal si se usuca imediat..

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

parpalak,gata am scris si povestea lui robert chiar daca nu am reusit sa o fac intr-o luna cum am promis
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16811

am scris-o astazi ca un dar pt.bebele meu la aniversarea celor 6 luni de viata!
La multi ani! puiul mami
sa cresti mare,sanatos si-ti promite mami ca scapam noi si de torti si de eczema ca doar nu ne fac ele pe noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Ange frumoasa poveste! Sa cresteti mari si sa scapati de toate problemele ! Ca vorba ta "nu v-au facut ele pe voi"!

Pisi felicitari pentru vaccinut!

DE doa zile ma tot pregatesc ..Mincare , curat ! Voi avea si musafiri! Asa se intimpla ori de cite ori vine sotul din voiaj!
De-abia am timp sa intru pe internet! De chat nici votba...Dar recuperez eu!

V-am pupat!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

merci!merci mamici de mai pt. "povestea lui robert"
am facut ochi de la 6,00 dimn.,de fapt adunate orele in noaptea asta nu stiu daca se fac vre-o 4...
astazi ar trebui sa fiu fericita pt. ca Robi implineste jumatate de anisor dar imi este tare greu sa ma controlez!
chiar in momentul asta trebuie sa fie condus pe ultimul drum tatal prietenei mele din copilarie.Doamneeee cat as fi vrut sa fiu langa ea acum!!!uhhh...la naiba de viata!!!
hai ca nu vreau sa va intristez si pe voi.sunt eu facuta varza pt. tot forumul asta...

pisi_ella, sa-ti traiasca dulceata!
La multi ani! Emma mica si bravo pt. vaccin

dana,si noi facem vaccinul tot la 6 luni jmate! nici la noi nu au trecut 2 luni de la precedentul...asteptam dar nici nu ne dam in vant dupa el.Dupa fiecare vaccin eczema noastra a fost in flore.Ca e coincidenta sau nu,habar n-am!Cert este ca nu-l asteptam...
Si Robi sta mult in picioare.De cand cu premergatorul chiar sta mai mult decat ar trebui.Nu sunt de acord deloc cu el(premerg.) dar a fost placerea lui tati! dar de astazi la magazin inapoi cu placerea asta pt. ca ma streseaza cumplit.A zis pediatrul in 4 labe,pai in 4 labe sa fie! Taras pe coate ca-n armata,vorba aalinei

va pupa fata

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Dragele si dragii nostri,

Am fost si noi intr-o mica vacanta, dar am zis sa venim fuga sa va spunem ce mai facem si noi.
De o saptamana deja, ne ridicam in manute, ca sa stam in 4 labute. Acum deja se leagana ca un catelus nazdravan. In plus se roteste pe burta, nu stiu daca intelegeti cum, sta pe burtica si se intoarce cu ajutorul manutelor, ca la break dance, cand se invart aia pe burta.
Ce mai, mare smecherii! Cand vine tati acasa de la servici, deja mai avem ceva nou in program:)
Cu mancarea e bine, am incercat si branzica si vad ca ii place. E mancacios mare, nu prea refuza nimic. Se mai stramba el, dar se sacrifica:)))
Cu dormitul noaptea e mai bine, adica mai prind si cate o noapte cand se trezeste la 5-6 dimineata, iar alteori pe la 4. Sper sa apuc si noaptea in care nu se trezeste deloc, desi eu am pasarele oricum, ca baiatul doarme, dar eu ma trezesc din proprie initiativa sa vad cat e ceasul, care e treaba, si sa dau cu presupusul daca se trezeste sau nu :) Deh, asa e si cu mamele astea!
Parpalak, ma speriasi de tot cu hotii. Na, asta ca sa vada cei de acasa, in ce lume traim si noi pe aici.

Multi pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Buna fetelor!
Nu am mai prea dat pe aici ca am fost cam ocupati. Azi am fost cu Mircea la dr. ca sa-mi scot fixul din cap cum ca ar avea torticolis, ca are capul putin deformat. Dar n-are nik asa ca m-am linistit dupa ce am batut coridoarele de la spital 3 ore. Nu venise domn profesor...am stat de la 8.30 pana la 11. Am crezut ca-l inghit cand a venit asa nervi aveam. Da bine ca e ok puiutul asa ca l-am iertat.Asta e hiba la noi cu doctorii ca trebuie sa-i astepti de iti vine sa mori. Altfel suntem bine sanatosi si nu facem nazdravanii ca Stefu al Korinnei sau alti nu mai dau nume.
Inca suntem cuminti pana cand nu stiu. Va pup

Multă sănătate și toate cele bune.Să creșteți mari!Dacă dragoste nu e nimic nu e!
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Adita m-ai terminat cu poza de la mare. Pana la vara o sa ma urc pe pereti. Ce scumpa e Elena cu limba scoasa :))

DanaMario si noi ii facem vaccinul abia pe 22. Dorian sta in picioare cam 10 minute in premergator. In rest nu prea il las. Mai mult marsaluieste taras. O fi aflat ca nu mai face armata si s-o gandi sa recupereze.

Pisi felicitari pentru vaccin.

Lumy distractie placuta :))

Ange asa e viata. Fii tare.

Daiopri vezi la leganatul ala in 4 labute, daca incepe sa se arunce inainte, unde da cu capul. Ca al meu nu tinea cont de nimic ce avea in fata :))
Si al meu se trezea sa manance doar la 6 insa la 4 si la 5 imi dadea desteptarea pentru suzeta. Asa ca eu i-am schimbat masa de la 18 sa fie cu cereale (200ml) si cea de la 22 de lapte (insa a vrut doar 100ml) . Mi s-a trezit la 3 si a mancat inca 100 ml dar apoi a dormit pana la 6.30 si parca a fost mai bine. O sa vad cum evolueaza.Am zis ca o sa incerc sa dorm si in alta camera poate asa o fi mai bine.

Alycia bine ca nu are copilul nimic.Printre cei ce fac prostii o fi si al meu? :))

Ultima lui pasiune e sa scuipe. Nu prea ii iese si i se prelinge saliva pe barbie. Ieri mi-a plans prima data daca nu am vrut sa ii dau o punga cu care se juca. Se pare ca de acum incepe distractia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna fetelor! Si Ilinca e inebunita dupa hartii, bineinteles, prefera pliantele, revistele, dar ieri a rupt culegerea de matematica a lui Alexa ca nici aia n-are mai multa minte. mai, ce va speriati asa cu infasuratul in ceasceaf? stati linistite ca nu se sufoca,in schimb aveti mare grija la pungi ca lui Ilinca ii plac tare mult.
Si Ilinca se leagana in patru labe, inainte inapoi, si cand o face in patut la ea se loveste la gura sau la frunte in bara de pat ca e coborata exact la nivelul ala. Nu stiu unde sa o mai tin ziua ca in patut se loveste, in alta parte, adica pat mare, canapea, fotoliu, cade. merge in patru labe cu spatele pana ii cad picioarele din pat apoi sta in picioare langa pat cu manutele pe pat apoi cade ca nu se poate tine mult. Si patesc si eu ca Korinna, o caut pe sub pat. am patit-o intr-o dimineata cand am luat-o cu mine in pat dupa ce a plecat Alexa la scoala. Am mai adormit putin si cand m-am trezit nu mai era copilu... se auzea ceva scancet da nu se vedea nicaieri. cazuse printre perne ca blindasem eu marginea aia de pat dar degeaba ca a gasit o portita.
Pentru ca ii plac mult butoanele, i-am cumparat un telefon de jucarie ( daca v-am mai spus scuzati-ma, m-am ramolit) si apasa pe butoane cu el in gura de-si face radiografie la gurita cu lumina telefonului, are si Alexa o distractie ca tot se plange ca ea cand poate sa stea de vorba cu sora-sa.
Mai fetelor, ce v-a apucat cu catalogul si mai ales cu albumul mamicilor, adica al burticilor care am fost? Catalogul ar fi bun ca ne-ar fi mai usor sa stim cu cine vorbim si nu s-ar mai crea confuzii, da albumul la ce va trebuie? Ma rog, care sunteti mai frumoase, mai tinere si mai ales, mai slabe... va inteleg. Eu nu am cu ce ma lauda, si nici nu am poze gravida decat pe hartie si nu am cu ce sa le scanez. Oricum, nu sunt impotriva, sa nu intelegeti gresit, dar poze nu am si nici nu pierdeti mare lucru, credeti-ma pe cuvant. Mai, voi mai aveti timp sa va ingrijiti? adica sa mergeti la cosmetica, la coafor, sa va vopsiti, epilati, aranjati... ca eu abia am timp sa ma epilez si cu pensatul o aman de la o zi la alta... Am o cutie de vopsea din-nainte de nastere dar nu am avut timp sa ma si vopsesc, poate inainte de sarbatori. La fel si cu unghiile, mai dau din cand in cand cu pila si atat. Asa ca nu sunt de tras in poza.
va pup ca e aproape 4 dimineata si acusi suna ceasul. Dana.

http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput