Ce clinica puteti recomanda pt chiuretaj?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

lili, ma bag si eu ca musca-n ciorba......da in mesajul tau m-am recunoscut putin pe mine, cea de acum 3 luni de zile....am aflat ca's gravida, el nu prea-si pusese deloc problema pastratului, singurul subiect de discutie in primele saptamani era chiuretajul. Si desi poate finanicar poate stateam mai bine ca tine, in sensul ca aveam job-uri cat de cat bine platite amandoi (desi sincer nu stiu care e situatia ta ca sa pot zice ca stateam mai bine), in rest aveam o lista de motive contra cat toate zilele, din care, crede-ma, faptul ca nu aveam casa si nici vreo sansa sa ne luam in viitorul apropiat era cel mai marunt dintre ele.
Ar fi o gramada de povestit, dar in momentul cand am fost la doctor la prima consultatie, eram tare nehotarata daca sa-l pastrez sau sa fac chiuretaj si chiar daca in sinea mea imi doream copilul, aproape invinsese ratiunea si ma pregateam sa renunt la el. Dar in momentul in care am vazut punctuletzul pe ecranul ecografului am simtit ca nu mai am forta fac chiuretaj, si nu numai ca am simtit ca trebuie sa pastrez copilul, dar cand am iesit de acolo, desi n-am apucat sa spun nici un cuvant, taticul s-a uitat la fatza mea si s-a resemnat....spunad ceva de genul "gata, e clar, nu mai am nici o sansa sa te fac sa renunti la el".
Si pana in momentul de fata n-am regrtat nici un moment ca am pastrat copilul, desi am trecut prin multe ca sa-l pot avea. Nu as fi crezut vreodata ca cel care ma impingea la chiretaj acum cateva luni se va schimba atat de mult....
Parerea mea...conteaza foarte mult daca tu ti-l doresti cu adevarat, pentru ca daca nu ti-l doresti, atunci clar chiuretajul e cea mai buna solutie. Dar daca ai cat de cat o urma de indoiala, daca lasand de-o parte toate problemele materiale sau de orice alta natura decat sentimentala o sa descoperi ca de fapt tu iti doresti copilul, pastreaza-l!
Si indiferent ce hotarare iei, nu te repezi sa o pui in practica.

Mickyyy 21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

quote:
Originally posted by Ariela

ASA CA REVIZUIESTE - TI TONUL CU CARE TE ADRESEZI PENTRU CA NU SUNTEM AICI IN SALA DE JUDECATA.

ARIELA

Ariela, imi pare rau ca te-ai simtit atacata. Nu am vrut sa acuz pe nimeni si - dupa parerea mea - nu am vorbit urat!
Imi pare rau ca ai inteles asa gresit randurile mele ... toti suntem liberi sa ne spunem parerea, dar nu sa speriem pe nimeni cu vorbe "nu omora o viata" cand persoana in cauza e oricum in cumpana si are nopti nedormite ... Un raspuns la intrebarea ei e mult mai dorit decat faze de genul asta ... nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crism spune:

dar nu sa speriem pe nimeni cu vorbe "nu omora o viata" cand persoana in cauza e oricum in cumpana si are nopti nedormite ...

Cu tot respectul si nimic personal... asta este pretul pentru o noapte linistita si dormita? Viata unui copil? Care este valoarea vietii in ziua de azi?

Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 3 ani siElena Maria 8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

lilin..ai luat vreo decizie iubita?

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

draga mea...mi-au dat lacrimile cand am citit mesajele de mai sus.
acum 3 ani am ajuns la ginecolog, deoarece am vrut sa-mi fac un control de rutina. dr mi-a zis ca am o rana pe col congenitala si din cauza aceasta se modifica ph-ul local si nu voi ramane insarcinata. am simtit ca mi-a cazut cerul in cap!!! eu de cand eram mica ma visam mamica...am continuat sa ma protejez, in eventualitatea ca, cine stie...
anul trecut, in martie, am avut o intarziere de ciclu, de mai multe zile. in cele din urma, mi-a venit menstruatia, iar dupa aceasta m-am prezentat la alt ginecolog, cel pe care il am si azi. el mi-a zis ca am avut o sarcina si ca am pierdut-o. iar mi-a cazut cerul in cap!!!
ma si vedeam la 50 de ani fara copii. cumplit! zi si noapte am suferit si ma rugam la Dumnezeu sa-mi dea o sansa, una singura! aceasta a aparut in luna iulie, imediat dupa licenta, nu stiu cum s-a intamplat pt ca m-am protejat...o fi avut prezervativul fisuri?:)))
cert este ca in luna august am aflat ca sunt insarcinata. nu aveam servici, traiam cu ai mei, nu eram maritata...dar am stiut ca nu voi renunta la acest copil. m-am gandit ca poate aceasta este acea unica sansa.
l-am anuntat pe tatic de decizie, i-am zis ca sunt dispusa sa muncesc orice ca sa-mi intretin copilul si singura daca este nevoie...in luna octombrie am facut cununia civila. in noiembrie am primit cadou de la ai mei, din banii dintr-o mostenire neasteptata, un apartament cu 2 camere. in decembrie ne-am apucat sa-l amenajam, iar eu gravida fiind, dadeam cu trafaletul pe pereti si spalam podele, pt ca nu ne-am permis echipa de zugravi, iar dormitorul puiului am vrut sa fie facut de mana noastra.
in aprilie am nascut o minune de fata. crede-ma ca ma minunez in fiecare zi de comoara mea, de cat e de frumoasa si de desteapta si mi se rupe sufletul cand se imbolnaveste.
acum 2 sapt. am facut nunta, ca sa ne "impacam" cu Dumnezeu.
un copil nu este o pacoste!!! e un dar divin!
am renuntat la fumat, la iesiri la discoteca,la chefuri cu prietenii, dar am castigat o familie superba si nu as renunta la ea pt nimic in lume. vrei sa vezi la ce vrei sa renunti? uita-te la pozele din albumul meu si vei vedea cum arata fericirea.
te rog din suflet sa te mai gandesti...

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
http://community.webshots.com/user/alinanunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ariel..am vazut si pozele de la nunta care mi-au placut tare de tot..dar acum am simtit asa o bucurie in suflet cand ai povestit..
sa fiti fericiti! vad ca si lilin a luat decizia de a tine bebelul

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna fetelor,in special vreai sa-i raspund pentru Lilin.
Parerea mea este ca unde pui tu capul pe o perinä il va pune si acel bebe,asta iti spun din propriile mele experientze,si eu am facut chiuretaje si acuma am multe problema de a reusi sa mai tin o sarcinä,si sunt in germania si am tot ce i-mi trebuie de la ingrijiri medicale,doctori,medicamente...etc.
Dar degeaba,anul asta am mai piedut o sarcina si nu numai asta am mai pirdut si la 3 luni una si alta la in luna 6-a.Si toata astea i-mi este rezultatul unui chiuretaj in urma cu 13 ani .Deatunci ma chinui medici aici i-mi spun ca este din cauza acelui chiretaj ca mi-a atins un nerv,si asta stiu ca la primul ciclu dupa acel chiuretaj am avut o hemoragie.In fine tu faci cum vrei dar uneori un copil defapt iti aduce mult noroc ,in casa,in totul.Eu acum sunt din nou insarcinata dar inca nu se stie daca de data asta voi avea acea sansa sa pot duce aceasta sarcina.Dar sper sa am noroc de data asta.Deci tu faci cum vrei a fost decit o parere .
bafta si mult noroc.

paaaa (si poate ne mai scrii ceea ce ai decis.)

Fabya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

Lilin, unde ai disparut ?.

Ce faci?.Cum te simti?.Da si tu un semn de viata.

Te pup,

Ariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Fetelor, o sa raspund eu ca am citit ce a mai postat Lilin.
Ea si bebe sint bine, a scris la una din rubricile de la Interzis barbatilor.

Ioana

Mergi la inceput