UNDE DOARME BB CIND PLECATI DE ACASA?
noi ne pregatim sa plecam de
si ma intreb unde sa o culc pe
prpadita mica cind ajungem acasa? m-am gindit la patut de calatorie.. normal...
intrebarea e :
din cauza volumului.. si a drumului
(cu masina) se merita carat unul din afara sau... se poate cumpara si de acasa unul...
si-l lasam acolo? ca doar mai mergem si la vara si... nu?
ce ziceti?
Cam cit costa acasa un patut de calatorie(sau normal?)
si daca ... e buna ideea ?![]()
Voi cum ati facut?
Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/
Raspunsuri
Camelia spune:
Noi am cumparat un patut de calatorie pe care il foloseam in deplasari pe post de patut si acasa pe post de tarc.M-am felicitat ca l-am cumparat de aici ca a fost doar 45 de euro pe cand in Cluj, acelasi patut, era peste 6 milioane lei.
Se pliaza bine si nu ocupa mult loc la bagaj.Si-apoi, eu am un principiu: incarc mai intai masina cu ce trebuie pt copil si abea apoi restul, daca mai ramane loc. ![]()
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
gabrianah spune:
si noi am cumparat un patut de calatorie, dar nu nou, ci de la un bazar, cu 8 euro, si l-am lasat acasa.la voi exista bazaruri pe la gradindite?
e foarte adevarat ca acasa lucrurile astea sint de 2-3- ori mai scumpe.noi si scutecele le cumparam de aici cind mergem in rominia, si servetelele , ca sint mult mai bune la calitate.
ce iti mai poti pune si nu este acolo : glucoza( trauben zucker) sa indulcesti ceaiul daca face diaree( ca zaharul nu e bun ca da fermantatie intestinala), si saruri de rehidratare oralpädon ( asta nu se gaseste nici din greaseala:(, fulgi de orez instant, tot pentru diaree.. si daca imi mai aimntesc, mai scriu.
asta a fost experienta noastra cu diaree( dar nati facea des diaree si aici in germania), e drept ca era vara.:)
mai vorbim!
ruxi spune:
Eu am prospectat piata si-ti pot spune ca patutul cu cel mai bun raport calitate-pret, este unul de la Chicco, care costa 2.800.000 in magazin. Noi am cumparat si suntem foarte multumiti de el. Il folosim la fiecare deplasare, se strange intr-o geanta destul de mica, nu ocupa loc foarte mult.![]()

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
tinatache spune:
Si noi caram patutul de calatorie, e f util si merita efortul.
Cristina, mamica cu burtoaie
dori spune:
Si noi am cuparat tot de aici. E practic, nu ocupa mult loc si in plus ne-a trebuit si pe drum (in noaptea pe care am petrecut-o la hotel) - ca pana ajungem noi acasa e drum lung ...
Raluca spune:
hai ca intru si eu in vorba, un pat de calatorie (pliant) gasesti in Cluj la 3 mil, nu stiu cat e la voi...Daca vrei, eu am un tarc in care Ilinca dormea la amiaz cand era super obosita si nu mai ajungea in patut. Daca vrei, ti-l dau cu placere pe perioada cat stati in Cluj, e in stare perfecta. Noi nu-l mai folosim, il pastram doar in ideea ca poate vine bb 2. In alta orine de idei, Ilinca afost super carata pe munte de la 6 luni dar am culcat-o in pat normal.
Gabrianah, o fi Romaniaca tara de gradul 3 da' saruri de rehidratare gasesti pe toate gardurile, romanesti sau straine...chiar si in farmacii comunale au (ca de' pe noi ne-a apucat diareea la mama naibii in munti). Plus, gasesti sucuri Hipp ORS.
Raluca si Ilinca (1 an si 9 luni)
Marianar spune:
Noi folosim tarcul pe post de patut de calatorie. Cel mai ieftin costa in jur de 2,2 mil.
ange spune:
cand Maia era bebe cand plecam cu masina la drum lung,ii faceam in spate,din canapele un patut si facea nani tot drumul,sau se juca,sau plangea,sau gangurea![]()
cand poposeam la hotel era tareee incantata cand dormea cu mami si cu tati in patul de oameni mari. si acum la 5 ani are seri cand ne intreaba:"mami,tati pot dormi cu voi in patul de oameni mari?" ![]()
ange,mamica de 2 ori