Nastere la Polizu

Nastere la Polizu | Autor: Inesita

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor! As avea si eu o intrebare - de fapt doua: prima ar fi daca vreuna din voi a avut sarcina toxica (eu sunt in 4 luni si 3 sapt acum si am incercat o gramada de chestii printre care perfuzii si medicamente homeopate - care nu au avut efect decat 3-4 zile) cum s-a descurcat? Ma intereseaza orice remediu pt ca sunt disperata! Si a doua intrebare este daca stiti cumva daca la Polizu poate asista si sotul la nastere. Cam atat va intreb deocamdata, dar o sa va mai bat la cap mai cu intrebari...

Inesita & Burtica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaP spune:

Mai Inesita&Burtica nu scapati de mine nici aici. V-am depistat. Tu stii foarte bine ca eu am nascut la Polizu, dar sotul nu a mai apucat sa asiste la nastere. Eu iti urez succes. Nu uita maine este ziua cea mare. o sa aflam daca avem baiat sau fetita. Abia astept. Te pup dulce si pe tine si pe burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexandra spune:

Buna!

Eu am nascut la Polizu anul trecut, cu dr. Suciu. Trebuie sa vorbesti cu doctorul ca sa poata asista sotul tau la nastere. In general sunt de acord. La mine doctorul spusese da, dar eu am tot amanat momentul sa-l cheme fiindca nu vroiam sa ma vada chinuindu-ma si in final n-a mai apucat sa vada exact momentul nasterii. A venit in timp ce ma cosea. Tu cu cine nasti? Sa vorbesti si de rezerva de room-ing. Si de epidurala. In Polizu e un singur anestezist care face epidurala, Costache Steriade, ar fi bine sa vorbesti cu el din timp.

Sarcina usoara in continuare (pana acum inteleg ca a fost destul de grea).

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisdima spune:

Buna,

Si eu am nascut la Polizu, acum un an, cu profesorul Luca vasile. Cand l-am intrebat daca poate asista si sotul meu la nastere, mi-a spus ca in principiu se poate. Problema a fost ca nu s-au intalnit cand trebuia, sotul meu si doctorul: sotul meu a coborat sa-l cheme pe o parte si el a urcat pe alta parte si n-a mai putut intra.

Te sfatuiesc sa iti cauti o rezerva la etajul doi, stiu sigur ca acolo sunt super cele de doua persoane, si ar fi super daca de bebe ar avea grija doamna doctor Silvia Stoicescu care este minunata.

Bafta multa si sarcina usoara in continuare.

Cristinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inesita spune:

Eu o sa nasc cu dr Vermesan. A mai nascut cineva cu ea? Rezervele de 2 persoane costa ceva? Si despre epidurala as vrea sa mai aflu amanunte... cum e, ce simti, cum e sa stai cu chestia aia infipta in spate...cat "costa"...?

Inesita & Burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciupercar spune:

Si eu am nascut la Polizu, in februarie, cu dr. Suciu, prin cezariana.
I-am spus din timp ca vreau sa stau intr-o rezerva de 2 paturi si a rezolvat!
Sunt ok, sunt mari, au 1 sau 2 chiuvete, una pt bebe si una pt mame, dar nu au grup sanitar.
Mai exista si posibilitatea, daca te tine buzunarul, sa stai intr-o rezerva de la medicover. Dar costa in jur de 80 EURO/zi, parca, nu sunt prea sigura.

Mergi la inceput