De ce...
Raspunsuri - Pagina 3
Freia spune:
gata ... am pus pozele de la 3 luni pe site.... alea pt 4 luni... mai stai ca nu sunt gata
lili, nu a fost vorba de nici un orgoliu, pur si simplu nu am mai rezistat indiferentei si lipsei de respect, fata de noi, fata de copil, fata de ceea ce am fost si ceea ce eram. Si, stiu ce inseamna sa cresti fara ambii parinti. Iar el, desi i-a avut pe amandoi a fost si mai singur decat mine in copilarie.
Freia si bebe Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
lily spune:
Freia,
Iarta-ma, am vazut ca spuneai ca a plecat la o petrecere cu alta femeie, unde nu aveai ce sa cauti si ca nu accepti compromisuri...
in dragoste compromisurile isi au rostul lor, nu stiu ce fel de om era sotul tau inainte sa va casatoriti si ce anume l-a facut indiferent , cum si-a pierdut respectul pt tine si copila voastra care e o dulceatza ?
Dar de ce era asa singur avind ambii parinti ? nu l-au iubit, nu l-au sustinut la greu, nu l-au respectat astfel incit si el sa invete sa respecte si sa iubeasca neconditionat ? Pt ca parintii constituie un model cind ii avem...
Draga Freia intutitia e data numai femeilor se pare, barbatii nu o au...
Sper sa gasesti puterea sa pasesti cu bine in Noul An si sa ti se implineasca dorintele !
"Daca dragoste nu e, nimic nu e"
Lili
country girl spune:
Sarbatori fericite Freia si Alexa! Sa va aduca Mosu' multe daruri si multa iubire!
Te admir pentru indarjirea cu care iti aperi puiul de om si bine faci! O relatie necesita intr-adevar compromisuri dar pana la un punct. Iar o casnicie presupune, mai inainte de toate incredere si respect din partea ambilor parteneri. Daca aceste doua "ingrediente" lipsesc nu mai e loc de dragoste, iar de "slabiciune" nici atat.
Mult noroc!
Freia spune:
lili,
faptul ca a plecat la o petrecere cu o alta femeie si eu am acceptat este dovada ca am incercat sa inchid ochii, si nu e singurul lucru la care am inchis ochii. Dar am o limita si eu ca om si ca femeie in primul rand.
A crecut singur desi a avut parintii langa el pt ca a fost trimis ba la bunica, ba la matusa, iar el s-a simtzit respins. Prin urma institutia casatorieie ii repunge ca idee, iar cea a familieie nu o intelege.
Ce l-a facut sa se schimbe in relatia noastra a fost bebelusul.
Sa aveti un An Nou Fericit si numai urari de bine.
Freia si bebe Alexa
val77 spune:
draga mea freia, sa sti ca te apreciez ca ai reusit sa pleci de la el si nu ai acceptat acest compromis
sa sti ca fiecare om are ceva bun pus deoparte numai pentru el, asa ca nu iti pierde increderea
liris spune:
hei hei!!! ce poze frumoase!!!!
unii sustin ca e bine sa faci compromisuri ptr ca alta cale nu este. altii dimpotriva.
ceea ce mi se pare mie important si sigur , este ca , capilutul asta trebuie sa aiba si mama si tata , chiar daca ei nu traiesc impreuna.
chiar daca cu tine s-a purtat urit si deja nu mai poti ierta , da o sansa micutei sa-si vada tatal , eventual chiar sa-l iubeasca...
in timp oricum se va vedea daca a meritat el sansa asta sau nu.
un An Nou bun Freia!!
lily spune:
La multi ani Freia, tie si micutei
ai trecut prin asa casnicie , ai facut si compromisuri ,dar totul s-a terminat
iata ca ideea casatoriei e frumoasa in teorie, in practica iti solicita totul
spunea cineva ca in casnicie oamenii nu vin juma-juma ci fiecare vine cu tot ce e el, cu tot ce are pt ca impreuna sa strabata aceasta lume
Doamne cite destine unite si apoi cei 2 despartiti, iar copilul undeva la mijloc- pe cine sa aleaga, pe mama sau pe tata ? pe cine sa iubeasca -pe mama sau pe tata care sint departe unul de altul?
cred ca trebuie sa iti cresti copila invatind sa il iubeasca si pe el, pe taticul ei pt ca vei fii mai cistigata iertind
si eu am fost crescuta de bunici pina am mers la scoala,
casatoria m-a speriat din unghiul celui care nu are incredere in el, vrea sa iubeasca dar nu stie daca celalalt ii primeste iubirea
am asistat ca spectator la nuntile altor fete , colege, prietene cindva, si m-am bucurat pt ele, mie imi lipsea curajul...
te admir pt curajul tau, pt fidelitatea ta si sa ai parte de tot ce e mai bun alaturi de cine te merita !
quote:
Originally posted by Freia
lili,
faptul ca a plecat la o petrecere cu o alta femeie si eu am acceptat este dovada ca am incercat sa inchid ochii, si nu e singurul lucru la care am inchis ochii. Dar am o limita si eu ca om si ca femeie in primul rand.
A crecut singur desi a avut parintii langa el pt ca a fost trimis ba la bunica, ba la matusa, iar el s-a simtzit respins. Prin urma institutia casatorieie ii repunge ca idee, iar cea a familieie nu o intelege.
Ce l-a facut sa se schimbe in relatia noastra a fost bebelusul.
Sa aveti un An Nou Fericit si numai urari de bine.
Freia si bebe Alexa
"Daca dragoste nu e, nimic nu e"
Lili
Aliada spune:
O capsunica dulce si frumoasa si o mama curajoasa!Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si Noul An in care am intrat sa va aduca fericirea bine meritata!
Daca el vrea sa faca parte din viata micutei,nu-l refuza,deoarece bebita ta are un tata si daca e dornic sa participe in viata ei,este bine.Tu nu esti obligata sa-l primesti in viata ta,ai si tu dreptul la fericire si daca aceasta nu-l include,nu ai de ce sa te simti vinovata in nici un fel.