execrabila maternitate GIULESTI

execrabila maternitate GIULESTI | Autor: bian

Link direct la acest mesaj

cine a nascut la Giulesti stie deja ca medicii ginecologi sunt toti foarte buni si esti multumita pana te duci la neonatologie si dai de asistente si infirmiere, jegul de acolo unde umbla gandacii pe paturile copiiilor,unde urla la tine niste femei neomenoase, rele si proaste, care se uita cu invidie la aurul pe care-l porti, evaluandu-te cam cat dai spaga, fara 50.000 lei nu poti pune nici macar o intrebare despre copilul tau fara sa fii sictirit, uneori si daca dai tot degeaba, esti sictirita la tot pasul, mai frica le e de tiganci ca alea vin in grupuri mari si risca sa fie batute la iesire daca vorbesc urat cu ele.
La sectia Pediatrie e dezastru!!! fugi cat de repede poti din spital, chiar dupa 2 zile, sa nu ramai cu trauma sufleteasca...copiii nu sunt ingrijiti, esti chemat la alaptat degeaba ca bebii sunt hraniti cu siringa cu lapte praf sa nu urle si sa aiba liniste asistenta din tura ca sa citeasca ziarul, se vorbeste execrabil cu mamicile, se urla intr-una.
Dupa o zi incepi sa urli si tu, ca asa-i in Romania, frica baza respectului.
Dimineata intra in saloane femeile de servici care trantesc, rid, vorbesc intre ele fara jena ca deranjeaza mamicile operate care se odihnesc,daca indraznesti sa spui ceva sar 2-3 sa te faca de 2 bani si nu mai zici nimic, ca lumea-i lasha si nu te apara nimeni, toata lumea asteapta sa plece odata acasa, unele se externeaza si dupa o zi saracele.
Sa se angajeze personal de calitate in Giulesti ca e dezastru uman ce-i acolo, nu e respect, esti tratat ca-n lagar, te simti un animal, nu un om! Nu ezitati sa le faceti reclamatie, poate asa isi da seama si profesorul Marinescu ca personalul auxiliar ii defaimeaza clinica ptr care dinsul se lupta asa mult ca sa devina una din cele mai bune maternitati, degeaba au ginecologi buni, ca-n rest e dezastru.
Daca nu dai la o nastere normala 100 usd, cezariana 150 usd, anestezie epidurala 50 usd, schimbat pansamente si lenjerie 50-100.000 lei, asitenta de la copii minim 100.000 pe zi risti sa nu se uite nimeni la tine. Degeaba platim la stat asigurari medicale, fara cash in spital sa nu va duceti mamicilor, ca nu se uita nimeni la voi!
Sper sa vada acest articol cineva cu putere si influenta, poate se schimba lucrurile in bine...cel putin speram si noi, amaratele femei din Romania....
RUSINE!